Legg til datoer
Reykjavik

Fly- og helikopterturer

  • Eventyr
1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Reykjavik Fly- og helikopterturer

Hva er andre ting å gjøre enn Fly- og helikopterturer som er verdt å besøke i Reykjavik?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Reykjavik er:

Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reykjavik

Vi ankom flyplassen, ventet nesten ikke før vi ble plukket opp av en veldig vennlig pilot (som også snakket tysk). Selv om vi bestilte en annen flytur, møtte piloten oss og vi var i stand til å sette kursen mot den aktive vulkanen. En utrolig begivenhet! Vi er veldig fornøyd med bestillingen og flyturen, også med informasjonen som piloten ga oss under flyturen.

I siste liten fortsatt om vulkanens konsekvenser. Det var i utgangspunktet venteliste og var ikke lenger aktiv. På selve morgenen var den blitt aktiv og vi fikk bestemme om vi ville fly over jordene eller over vulkanen. Veldig hyggelig og gjennomtenkt personale!

Den mest fantastiske opplevelsen for meg og familien min. Jeg bruker en scooter og ble hjulpet inn og ut av helikopteret uten å føle meg flau i det hele tatt. Jeg er så glad for at vi bestilte turen. Jeg vil aldri glemme det.

Wow, for en tur! Super hyggelig mannskap og en fantastisk fugleutsikt over hele Reykjavik. Vi stoppet 15 minutter på toppen av fjellet for å se de geotermiske underverkene på øya. Det er verdt hvert eneste minutt.

Helt fantastisk opplevelse!

Vi elsket hvert sekund av denne turen! Spektakulær utsikt og veldig vennlig pilot. Veldig glad vi gjorde denne turen. Takk skal du ha!