Reykjavik
Delfin- og hvalsafari

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Reykjavik Delfin- og hvalsafari

Hva er andre ting å gjøre enn Delfin- og hvalsafari som er verdt å besøke i Reykjavik?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Reykjavik er:

Hvilken Reykjavik Delfin- og hvalsafari tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reykjavik

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 166 vurderinger

Virkelig flott tur. Guide hadde du ser etter skilt som de der de kan være også. 200+ øyne par definitivt bedre enn 1. Vi så delfiner og en vågehval. Hele opplevelsen lot deg føle deg begeistret. Vannet var litt hakket, men det var greit (og de tilbød til og med sykdomstabletter ved billettskranken hvis du trodde du kunne bli berørt). En ting - og dette ser ut til å dreie seg om de fleste turer - eller i det minste de vi gjorde, de liker en papirkopi av reiseruten / billetten. Har bestilt min før vi kom hit. Jeg valgte mobilbillett (lagre et tre og alt det) og måtte ved enhver anledning gå til billettluken for å vise mobilbilletten hvor de deretter trykker på en for å levere inn på turen. Så kanskje det er lurt å skrive dem ut før du reiser hjemmefra.

Jeg likte denne turen, kapteinen var veldig informativ og humoristisk. Vi fikk ikke se noen hval på vår første tur (selv om jeg er overbevist om at jeg så en), men vi var i stand til å bestille igjen gratis, noe vi gjorde, for neste dag. Mannskapet prøver veldig hardt for å sikre at du ser hval og kommuniserer godt med andre båter for de beste områdene å dra til. Det var også en god følelse av teamarbeid da passasjerene ble oppfordret til å gi beskjed til alle hvis de så noen hval. På vår første tur så vi mange niser på nært hold og på vår andre tur sier vi en vågehval flere ganger.

Vi er glade for å ha valgt dette selskapet og ikke de andre store skipene vi møtte på veien. Det var romslig, varmt og koselig med 3 nivåer å se fra. Vi så pukkelrygg og delfiner. Personalet var fantastisk, likte vår guide, en britisk dame jeg har glemt navnet hennes. Maskinisten kom også ned og hentet oss da hvalen var rett ved skipet vårt, noe som var snill med ham. Vennen min var også begeistret for kapteinen. Prisene på drinker og snacks er også gode. Varm sjokolade med fløte var nam! Anbefaler på det sterkeste på kvalitet og service

Ble med på denne turen med håp om å se noen av Islands hvaler. Vi ble definitivt ikke skuffet så snart vi ankom finnemarkene vi så hval hele tiden vi tilbrakte der ute. Vi hadde en flott reiseleder og kaptein som alltid fikk båten til det beste utsiktspunktet. Takk folkens dere gjorde hele turen vår! Hvis du besøker Island igjen, vil vi definitivt bestille hos deg igjen.

Veldig fin opplevelse der jeg hadde at de få gangene når Mrs. Whale dukker opp, pleier vi å prøve å ta et bilde av henne i stedet for å utnytte det fullt ut med egne øyne. Ikke gjør denne feilen! Det er fortsatt et magisk øyeblikk og vår kvinnelige guide på toppen!