Reykjavik Delfin- og hvalsafari

  • Vannaktiviteter
  • Flerdagsturer
  • Kombinasjonspakker
25 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Reykjavik

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Reykjavik?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Reykjavik?

De beste dagsturene og utfluktene fra Reykjavik er:

Svart sandstrand, Island

Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reykjavik

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 166 vurderinger

Vi var der 40 minutter før, og alle andre hadde allerede på seg dressene. Vi anbefaler å bruke to lag og definitivt ta med deg en lue og hansker. Hansker og briller er tilgjengelig på stedet. Heldigvis satt vi bakerst, så det var ikke fullt så stormfullt for oss. Først så vi lundefugl og senere en knølhval, en vågehval og mange hvitnebbdelfiner, som til og med hadde med seg babyer. Rebekka (guide) fortalte oss alltid noe når vi stoppet for å se ut. Vi hadde likt det om hun hadde snakket høyere. Kapteinen, hun og de andre ansatte var veldig vennlige. Dessverre, mens vi ventet på hvalene, ble vi stadig kvalm fordi båten da gynget mye. Vi hadde tatt reisepiller, men de hjalp oss ikke og ga oss bare flere problemer på grunn av trettheten. Vi anbefaler også rib-båtturen på grunn av billetten til museet :)

Vi har gjort en lignende tur i sørlige himmelstrøk før. Denne var mye finere og mer komfortabel. Vi fikk pengene våre og så forskjellige hvaler. Ulike fugler kunne også observeres, inkludert lundefugl. Det jeg vil understreke er at vi alltid kjørte litt nærmere når vi så dem, men når det var for mange båter der, forlot våre området for ikke å stresse dyrene for mye. For meg er det helt flott at disse skapningene blir behandlet med respekt. For ikke å glemme de medfølgende forklaringene gitt av guidene om bord, begge marinbiologer. Vi likte turen og anbefaler den gjerne.

Garantert sikkerhet og komfort i antrekk tilpasset navigasjon under kalde forhold, men også av fjærende seter som skåner ryggen i denne halvstive båten. Denne båten med få mennesker er ideell for å nærme seg hvaler raskt og skremme dem mindre ved å senke motorturtallet i nærheten av dem. Piloten og, den dagen Emilie, er veldig profesjonelle og på utkikk, veileder de øynene våre og overøser oss med forklaringer. Fantastisk utflukt med selvtillit.

Vår guide Dominique og kaptein «Yoda» sørget for at vi hadde en veldig morsom og interessant opplevelse. Som marinbiolog hadde Dominique mye kunnskap, og hun delte entusiastisk interessante fakta med oss på veien. Vi likte virkelig turen.

Superkul! En knølhval 2 meter fra RIB-båten og under båten. Så kult! Se hvalen spise. Så mye fisk hoppe opp. Øyne, rygg, finner, hale, stor munn, vi har sett alt. Og det med Dominique, en superentusiastisk guide og Joda ved roret.