Reykjavik
Dagsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Reykjavik: Mais Atividades e Atrações Turísticas

Quer descobrir todas as coisas para fazer no destino Reykjavik? Clique aqui para ver a lista completa.

Hva folk sier om Reykjavik

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 20 944 vurderinger

Hei alle sammen. Veldig heldig: regnet stopper ved ankomst på lavafeltet, og fremfor alt vises en lavastrøm på toppen av en skråning og flyter deretter i 1 time og 30 minutter, og endrer farge til det mørkner. Kraftig oransje glød på toppen tyder på at skuespillet til krateret som denne lavaen strømmer fra må være enda mer imponerende. Et flott øyeblikk når vi (re) oppdager at jorden ikke alltid er stille. Lykke til videre.

Ekstraordinær ... en utrolig guide. Været var forferdelig. Guiden klarte å holde troppene motiverte. Vi klatret under stormen på toppen av en ås mot vôlcan. det var fouuuuu. Vi så ingenting på 2 timer. Og på et tidspunkt skilte skyene seg, og vi kunne se utbruddet. Selv om vi ikke hadde sett utbruddet, ville turen ha forblitt etset i hodene våre. Takk igjen !!!

Dette var en kveldstur. Guiden var kunnskapsrik og omsorgsfull. Forsynte oss med lys, staver og vester. Klatringen for meg var litt vanskelig, men min 16 år gamle sønn likte den. Til tider vind - spesielt på vei ned. Vi ventet på 2. eller 3. landing før antennen for nordlys eller lavaglød. Var veldig mørk på vei ned, godt å ha en stor gruppe for støtte.

Vi hadde en veldig god reiseleder som gjorde det mulig for oss å se den igjen aktive vulkanen så nært som mulig og ta imponerende bilder.

Vi har klart det! Og vi så det ferske utbruddet. Det var fantastisk og guiden var så morsom og hyggelig Takk Team!