Reykjavik Dagsturer
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Mest valuta for pengene

Populære Dagsturer i Reykjavik

Se alle Dagsturer i Reykjavik
Se alle 339 billetter og opplevelser

Hva folk sier om Reykjavik

Topp natur - og kulturseverdigheter i komfortabel buss med flott guide

Her fikk vi alt som forventet og mer enn det egentlig. Turen startet kl 08 00 og første stopp var kaffepause et stykke utenfor Reykjavik på et sted som nærmest er et bakeri med de lekreste kaker og baguetter etc og svært god kaffe. Hadde vi visst om dette hadde vi ikke spist så mye av frokosten den dagen. Deretter første høydepunkt Gullfoss som er overveldende i sine vannkaskader. Neste høydepunkt Geysirområdet som oppviste regelmessige og hyppige utblåsninger langt flere enn vi kanskje hade forventet. Her var det lunsj hvor det kunne velges mellom litt mer stivt koldtbord på ett sted og mer rimelige, men gode retter på et par andre steder. Tingvellir er enestående med sin spektakulære fjellformasjon på langs av parlamentstedet. Innimellom de nevnte stedene var det også stopp ved 2-3 andre naturfenomener som et vulkankrater med en sjø i bunnen og flotte farger i terrenget rundt. Må fremheve en særdeles tiltalende guide - informativ og underfundig humoristisk på samme tid.

Reykjavik: Dagstur til Gullsirkelen med Kerið-krateret Vurdert av Wilhelm Mohn, 20.05.2017

Fantastisk natur, litt plagsom guide (Arctic Travels)

Turen både til og fra Landmannalaugar var nydelig, men guiden hadde en utrolig dårlig flow/timing og elsket å høre sin egen stemme. Det var ikke rom for å slappe av/sove litt på bussen. Jeg tok tiden- det gikk max 1min, 20sek mellom hver gang på død og liv måtte si noe over det bråkete høyttaleranlegget. Jeg håpet på at litt av poenget med en hikingtur skulle være at det ikke skulle være en guidet pratetur til og fra. Turen opp fjellet tar ikke så lang tid og passer de fleste med unntak av de med dårlige knær. Badingen i de varme kildene på slutten av turen var deilig, men burde vært noe lenger. Utsikten er USLÅELIG!

Perfekt dagstur med flotte severdigheter

Turen var perfekt tilrettelagt fra vi ble hentet ved hotellet til vi ble kjørt tilbake igjen 8 timer senere. Dyktig og sosial guide styrte deltagerne mellom de oppsatte severdighetene og ga interessant informasjon underveis, både om de stedene vi besøkte og om Island generelt. Vi var imponerte over alle de innlagte severdighetene vi fikk besøke og veldig fornøyde med gjennomføringen. Anbefales på det varmeste!

Turen gir minner og opplevelser for livet.

Turen startet til avtalt tidspunkt, som vedgikk av nøyaktig informasjon før oppstart. Guiden Jon var fantastisk og ga oss masse interessant informasjon om de stedene vi skulle til, samt historiske fakta. Den deilige avslutningen i lagunen var noe som toppet turen. Som turist på Island ga denne turen alt og en bør ikke reise hjem uten en tur i den gyldne sirkel.

Flott og opplevelsesrik tur til det sørlige Island!

Kunnskapsrik og hyggelig guide. Mange flotte naturopplevelser. Fint at lunsj ikke var inkludert og at det var mange forskjellige muligheter for å kjøpe seg lunsj og bruke tiden til det man ønsket i Vik! å Turen varte en halv time kortere enn de angitte 10 timene. Bussen hadde et sprukkent frontglass.

Fra Reykjavik: Dagstur til sørlige Island Vurdert av Anonym, 24.05.2019