Legg til datoer
Reykjavik

Cruise og båtturer

Ofte stilte spørsmål om Reykjavik Cruise og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Cruise og båtturer som er verdt å besøke i Reykjavik?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Reykjavik er:

Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reykjavik

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 126 vurderinger

Vi var så glade for at vi valgte denne opplevelsen! Båten var ren, romslig og veldig komfortabel. Baren hadde drinker og snacks som passet hele familien. Mannskapet var hjelpsomme og kunnskapsrike og viktigst av alt svært ansvarlige for hvordan de nærmet seg sjølivet, f.eks. holdt avstand og motorer av for ikke å forårsake stress for dyrelivet. Vi var heldige og så flere hvaler, en virkelig fantastisk opplevelse!

Fantastisk tur med flott fauna og flora og deilig bad i den blå lagune vel gjennomført av den dyktige guiden vår Magnus i minibuss PO HOO. Dessverre mistet min samboer sitt gull halskjede med hvit perle sannsynligvis på bussen, dersom dere finner det, vennligst send det til Sven Olav Næss, Nordveien 141, 1930 Aurskog Norway. På forhånd takk.

Flott vert, så flere hvaler og likte turen. Luksusyachten er en gammel fritidsyacht som har blitt brukt på nytt for hvalsafari. Selv om jeg personlig ikke følte meg reisesyk, var det tydeligvis andre som var det. Hvis du føler at du kan føle deg sjøsyk, vil jeg foreslå å ta en sjøsyketablett før du går ombord.

Lang tur med mange fine opplevelser . En får med seg mye og mange serverdigheter på denne turen . Anbefaler å ta reisesyketabletter på forhånd , mye humpete og svingete veier .

Veldig bra tur, fine severdigheter og en topp guide som virkelig tok seg av gruppen.