Reykjavik
Billetter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reykjavik

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 947 vurderinger

Jeg hadde hørt blandede anmeldelser, da den blå lagunen selvfølgelig er et veldig turiststed å besøke, men jeg er glad jeg gikk videre med det og besøkte det siden det er fantastisk. Jeg vil definitivt anbefale å gå på en ukedag, da det sannsynligvis er mindre overfylt enn på en helg. Vi var nesten alene og hadde den mest avslappende tiden i det varme vannet! Vær oppmerksom på å ikke dyppe håret mye i vannet, da det tørker det mye! (Og dette er ikke noe du blir gjort oppmerksom på..!)

I motsetning til den blå lagune virkelig BRA! Veldig moderne, organisert og ikke så overfylt :). Ta med deg flip flops, du må gå inn barbeint eller sette på flip flops. Sørg for å ta del i 7ritualene. Sky Pass tilbyr dedikerte garderober. De to andre passerer store garderober, uansett hvor ryddige og rene! Ha det gøy

Flott pakke for å få deg inn i lagunen - personlig synes det er verdt å få premium-alternativet for de ekstra maskene og boblene på Lava-restauranten. Imidlertid er busstidene ganske sjeldne på ettermiddagen (på vei hjem) - så hvis du savner en, kan den neste være om 2 timer... 10/10 ville gå igjen!

It was a beatiful jurney to fly over Island, a beautiful film.

Flott sted med god service. Absolutt verd inngangsbilletten.