Opplevelser i

Reykjavik

Islands hovedstad vil varme hjertet ditt med sitt vulkanske landskap, luksuriøse varme kilder og mange landemerker.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.

De beste tingene å gjøre i Reykjavík

Reykjavík er en liten by tusenvis av mil fra alt annet, så hvorfor egentlig reise hit? Blant mange grunner kan vi nevne Reykjaviks forbløffende vulkansk landskap med varme kilder og imponerende severdigheter uten store folkemengder. Det aller beste er at dette er ikke en gang er toppen av isfjellet!

 • Islands nasjonalmuseum

  1. Islands nasjonalmuseum

  Vil du bli med på en reise gjennom Island og Reykjaviks historie? Det er lett å finne veien til museet fra sjøen Tjörnin, men om du må spørre etter veien imponer de lokale med å bruke museets enkle islandske navn Þjóðminjasafn!

 • Perlan

  2. Perlan

  Hjem til både Wonders of Iceland-utstillingen og en imponerende kunstig geysir, er Perlan en slående vakker glasskuppel kronet med en av Reykjaviks beste restauranter. Her er utsikten like god som maten!

 • Hallgrímskirkja

  3. Hallgrímskirkja

  Inspirert av Islands vulkanske fjellformasjoner er Hallgrímskirkja synlig hvor enn du er i byen. Ta heisen opp for Reykjavíks beste utsikt!

 • Harpa - Reykjavíks konserthus & konferansesenter

  4. Harpa - Reykjavíks konserthus & konferansesenter

  Inne i konserthuset Harpa slår Reykjavíks kulturelle hjerte. Her arrangerer ikke bare noen av Islands beste konserter, men stedet har også satt standarden for god nordisk design og arkitektur!

 • Den blå lagune

  5. Den blå lagune

  Den blå lagune er et geotermisk spa og helsesenter i Reykjavik. Svært berømt for sine oppfriskende behandlinger og fasiliteter er det absolutt verdt et besøk! Om det høres for mye, kan du besøke Nauthólsvík geotermiske strand istedenfor.

 • Kolaportids loppemarked

  6. Kolaportids loppemarked

  Ved den gamle havnen finner du islandske delikatesser som fermentert hai midt i mellom vintage klær, vinyl og nips som man vanligvis kan finne på et loppemarked. Ta med kontanter for å unngå de lange køene for å ta ut penger!

 • Elliðaárdalurdalen

  7. Elliðaárdalurdalen

  Denne frodige grønne dalen i utkanten av Reykjavík er et populært sted å dra på ekskursjon. Elven Elliðaár renner gjennom dalen og er full av røye, laks og ørret!

Planlegg besøket ditt

 • Når er det best å reise?

  Reykjavíks uendelige sommerdager gjør det til et fantastisk sted å besøke mellom juni og august, men om du ønsker å se nordlyset må du reise om vinteren. Merk deg at dette fenomenet også kjent som aurora borealis, er ekstremt vanskelig å forutse. Om det er viktig for deg å oppleve dette, bør du øke sjansene ved å bestille en lenger ferie, og holde deg oppdatert på lokale værmeldinger.

 • Hvor lenge bør man bli?

  Reykjavík har masse av liv til tross for at det er en liten by. Hvor mange dager du ønsker å bli avhenger av hva du vil ha ut av ferien din. En helg er nok til å se byens severdigheter, men om du ønsker å oppleve mer av Islands billedskjønne natur, dra på ekskursjoner og nyte byens eksentriske natteliv, er selv en uke for lite!

 • Hvor dyrt er det?

  Reykjavík har, i likhet med de fleste nordiske byer, rykte på seg for å være ganske dyrt, og for en by på denne størrelsen stemmer dette. Byen er imidlertid ikke dyrere enn London eller Paris, og du vil mest sannsynlig ikke møte på skjulte kostnader og kan forvente deg mye valuta for pengene!

Praktisk informasjon

 • Språk
  Islandsk
 • Valuta
  Islandske Kroner (ISK)
 • Tidssone
  UTC (+00:00)
 • Landskode
  +354
 • Beste tiden å dra
  Sommer

Other Sightseeing Options in Reykjavik

Want to discover all there is to do in Reykjavik? Click here for a full list.

Hva folk sier om Reykjavik

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 36 156 vurderinger

Samlingen kl. 08.00 fungerte uten problemer. Vi ble først hentet av en liten buss som også hentet andre turdeltakere. 15 minutter senere ble vi kjørt til en busstasjon. Der gikk vi på en stor trener. Guiden vår var Ana. Ana lever og elsker jobben sin. Hun var en fantastisk guide. Kunne formidle mye kunnskap om Island. Vulkanvandringen krevde mye. Det er best å bruke solide sko. Men joggesko fungerer også i klemme. Skråningen er egentlig veldig bratt. Turstokker kan leies for 6 €. Det var planlagt 2-2,5 timer for vulkanvandringen. Etter min mening er det nok tid til å ta bilder og vandre. Den blå lagunen bør ikke gå glipp av. Det er et av de 250 underverkene i verden. Fargen på vannet er unik og superfine bilder ble tatt der. Du hadde 2 timer til lagunen. Takk Ana for den fantastiske turen.

Hei alle sammen. Veldig heldig: regnet stopper ved ankomst på lavafeltet, og fremfor alt vises en lavastrøm på toppen av en skråning og flyter deretter i 1 time og 30 minutter, og endrer farge til det mørkner. Kraftig oransje glød på toppen tyder på at skuespillet til krateret som denne lavaen strømmer fra må være enda mer imponerende. Et flott øyeblikk når vi (re) oppdager at jorden ikke alltid er stille. Lykke til videre.

Ekstraordinær ... en utrolig guide. Været var forferdelig. Guiden klarte å holde troppene motiverte. Vi klatret under stormen på toppen av en ås mot vôlcan. det var fouuuuu. Vi så ingenting på 2 timer. Og på et tidspunkt skilte skyene seg, og vi kunne se utbruddet. Selv om vi ikke hadde sett utbruddet, ville turen ha forblitt etset i hodene våre. Takk igjen !!!

Dette var en kveldstur. Guiden var kunnskapsrik og omsorgsfull. Forsynte oss med lys, staver og vester. Klatringen for meg var litt vanskelig, men min 16 år gamle sønn likte den. Til tider vind - spesielt på vei ned. Vi ventet på 2. eller 3. landing før antennen for nordlys eller lavaglød. Var veldig mørk på vei ned, godt å ha en stor gruppe for støtte.

Vi har klart det! Og vi så det ferske utbruddet. Det var fantastisk og guiden var så morsom og hyggelig Takk Team!