Opplevelser i
Reykjavik

You’ll warm up to Iceland’s capital with volcanic scenery, luxurious hot springs, and landmarks aplenty.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Reykjavik

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Reykjavik?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Reykjavik er:

De beste tingene å gjøre i Reykjavík

Reykjavík er en liten by tusenvis av mil fra alt annet, så hvorfor egentlig reise hit? Blant mange grunner kan vi nevne Reykjaviks forbløffende vulkansk landskap med varme kilder og imponerende severdigheter uten store folkemengder. Det aller beste er at dette er ikke en gang er toppen av isfjellet!

 • Islands nasjonalmuseum

  1. Islands nasjonalmuseum

  Vil du bli med på en reise gjennom Island og Reykjaviks historie? Det er lett å finne veien til museet fra sjøen Tjörnin, men om du må spørre etter veien imponer de lokale med å bruke museets enkle islandske navn Þjóðminjasafn!

 • Perlan

  2. Perlan

  Hjem til både Wonders of Iceland-utstillingen og en imponerende kunstig geysir, er Perlan en slående vakker glasskuppel kronet med en av Reykjaviks beste restauranter. Her er utsikten like god som maten!

 • Hallgrímskirkja

  3. Hallgrímskirkja

  Inspirert av Islands vulkanske fjellformasjoner er Hallgrímskirkja synlig hvor enn du er i byen. Ta heisen opp for Reykjavíks beste utsikt!

 • Harpa - Reykjavíks konserthus & konferansesenter

  4. Harpa - Reykjavíks konserthus & konferansesenter

  Inne i konserthuset Harpa slår Reykjavíks kulturelle hjerte. Her arrangerer ikke bare noen av Islands beste konserter, men stedet har også satt standarden for god nordisk design og arkitektur!

 • Den blå lagune

  5. Den blå lagune

  Den blå lagune er et geotermisk spa og helsesenter i Reykjavik. Svært berømt for sine oppfriskende behandlinger og fasiliteter er det absolutt verdt et besøk! Om det høres for mye, kan du besøke Nauthólsvík geotermiske strand istedenfor.

 • Kolaportids loppemarked

  6. Kolaportids loppemarked

  Ved den gamle havnen finner du islandske delikatesser som fermentert hai midt i mellom vintage klær, vinyl og nips som man vanligvis kan finne på et loppemarked. Ta med kontanter for å unngå de lange køene for å ta ut penger!

 • Elliðaárdalurdalen

  7. Elliðaárdalurdalen

  Denne frodige grønne dalen i utkanten av Reykjavík er et populært sted å dra på ekskursjon. Elven Elliðaár renner gjennom dalen og er full av røye, laks og ørret!

Planlegg besøket ditt

 • Når er det best å reise?

  Reykjavíks uendelige sommerdager gjør det til et fantastisk sted å besøke mellom juni og august, men om du ønsker å se nordlyset må du reise om vinteren. Merk deg at dette fenomenet også kjent som aurora borealis, er ekstremt vanskelig å forutse. Om det er viktig for deg å oppleve dette, bør du øke sjansene ved å bestille en lenger ferie, og holde deg oppdatert på lokale værmeldinger.

 • Hvor lenge bør man bli?

  Reykjavík har masse av liv til tross for at det er en liten by. Hvor mange dager du ønsker å bli avhenger av hva du vil ha ut av ferien din. En helg er nok til å se byens severdigheter, men om du ønsker å oppleve mer av Islands billedskjønne natur, dra på ekskursjoner og nyte byens eksentriske natteliv, er selv en uke for lite!

 • Hvor dyrt er det?

  Reykjavík har, i likhet med de fleste nordiske byer, rykte på seg for å være ganske dyrt, og for en by på denne størrelsen stemmer dette. Byen er imidlertid ikke dyrere enn London eller Paris, og du vil mest sannsynlig ikke møte på skjulte kostnader og kan forvente deg mye valuta for pengene!

Praktisk informasjon

 • Språk
  Islandsk
 • Valuta
  Islandske Kroner (ISK)
 • Tidssone
  UTC (+00:00)
 • Landskode
  +354
 • Beste tiden å dra
  Sommer

Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reykjavik

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 39 861 vurderinger

Ble med på denne turen med håp om å se noen av Islands hvaler. Vi ble definitivt ikke skuffet så snart vi ankom finnemarkene vi så hval hele tiden vi tilbrakte der ute. Vi hadde en flott reiseleder og kaptein som alltid fikk båten til det beste utsiktspunktet. Takk folkens dere gjorde hele turen vår! Hvis du besøker Island igjen, vil vi definitivt bestille hos deg igjen.

Flott pakke for å få deg inn i lagunen - personlig synes det er verdt å få premium-alternativet for de ekstra maskene og boblene på Lava-restauranten. Imidlertid er busstidene ganske sjeldne på ettermiddagen (på vei hjem) - så hvis du savner en, kan den neste være om 2 timer... 10/10 ville gå igjen!

A wonderful day with this amazing guide, (Hauser I think) who told us all these interesting things and stories about the places we visited and drove by on this geat excutsion. We got absolutely the best of the day. We really recommend taking this trip.

Golden circle med secret garden anbefales Guiden var engasjert, flink, humoristisk, omtenksom og hyggelig. Flotte naturskjønne opplevelser.

It was a beatiful jurney to fly over Island, a beautiful film.