Legg til datoer

Reykjavík Escape

Reykjavík Escape: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Reykjavik: 1-timers prison break escape game

1. Reykjavik: 1-timers prison break escape game

Nyt et spennende eventyr som tester dine evner til å løse oppgaver i Reykjavik. Gå inn i en ekte fengselscelle og se om du kan rømme på mindre enn en time! Tenk deg at du har blitt anklaget for drap av en kriminell hjerne, og deretter dømt til døden mens du er innelåst i et fengsel med maksimal sikkerhet. Dine uskyldsrop har falt for døve ører, og den eneste måten å redde deg selv fra henrettelse er å rømme. Det vil ta nøyaktig én time før vaktene går rundt og sjekker innsatte. Dette er ditt mulighetsvindu og din siste sjanse til å redde deg selv før henrettelsen. Å bryte ut er ingen enkel prestasjon og vil utfordre deg og lagkameratene dine med problemløsningsferdigheter og oppfinnsomhet. Oppdag skjulte ledetråder, knekk koder og løs gåter før vaktene kommer. Ditt liv og skjebne er nå mot klokkens tikk.

Reykjavik: The Bank Heist Escape Room Experience

2. Reykjavik: The Bank Heist Escape Room Experience

Banken stenger filialen deres. Kunden returnerer sikkerhetsnøklene og henter verdisakene sine før bankboksene blir ødelagt. En ansatt i banken vet at en av de mest verdifulle frimerkesamlingene på Island ligger i en av bankboksene, da eieren ennå ikke har møtt opp for å hente den. Han har forberedt alt for at du skal komme deg inn, stjele frimerkesamlingen og komme deg raskt ut. Kan du stjele frimerkesamlingen og komme deg ut av banken før du reiser mistanke?

Reykjavik: The Scientist Escape Room Game

3. Reykjavik: The Scientist Escape Room Game

Ryktet har det at den verdenskjente forskeren Dr. Cisco, som har viet sitt livsverk å finne en kur for kreft, har perfeksjonert en formel ved hjelp av en sjelden form for sopp. Du er et team av ansatte i et farmasøytisk selskap som har gitt deg ordre om å bryte inn i vitenskapsmannens kontor og stjele hans fantastiske funn. Bryte inn i forskere kontoret utløser du en stille alarm system som ikke bare varsler politiet, men også låser dørene fangst deg inne. Med bare 60 minutter til overs, er laget ditt nå i alvorlig trøbbel og en panisk søk etter formelen og en vei ut begynner. Kan du finne formelen og unnslippe forskere kontoret? Politiet nærmer seg deg og tiden renner ut! Moroa-drevet utfordring foregår på "Reykjavik Escape".

Reykjavík: The Mafia Escape Game

4. Reykjavík: The Mafia Escape Game

Et rømningsspill er en innendørsaktivitet der en liten gruppe venner, kollegaer eller familie er låst inne i et rom fullt av mysterier, gåter og gåter. Gruppen må jobbe sammen for å finne alle ledetrådene og løse alle gåtene med hovedmålet å rømme fra det låste rommet. Du ble sendt inn i gudfarens hjem av et norsk kunstmuseum for å gjenvinne det berømte maleriet Madonna av Edvard Munch. Museumsdirektørene mener Gudfaren fikk den stjålet. Du bryter deg inn på det eneste tidspunktet du er sikker på at ingen er i bygningen, klokken 11 søndag morgen. Gudfaren har hele familien med seg i kirken. Når du går inn i bygningen låses døren bak deg og derfor har du bare 60 minutter på deg til å finne maleriet og rømme!

Reykjavik: Dollhouse Private Escape Room Experience

5. Reykjavik: Dollhouse Private Escape Room Experience

Et rømningsspill er en innendørsaktivitet der en liten gruppe venner, kollegaer eller familie er låst inne i et rom fullt av mysterier, gåter og gåter. Gruppen må jobbe sammen for å finne alle ledetrådene og løse alle gåtene med hovedmålet å rømme fra det låste rommet.

Reykjavik: Escobar Private Escape Room Experience

6. Reykjavik: Escobar Private Escape Room Experience

Et rømningsspill er en innendørsaktivitet der en liten gruppe venner, kollegaer eller familie er låst inne i et rom fullt av mysterier, gåter og gåter. Gruppen må jobbe sammen for å finne alle ledetrådene og løse alle gåtene med hovedmålet å rømme fra det låste rommet. Du har bestemt deg for å bruke sjansen mens han er distrahert og bryte deg inn i et av trygge husene hans hvor du vet at du kan finne noen verdisaker. Et enkelt ran blir til et mareritt når døren låses bak deg og verdisakene ikke er i sikte.

Flere reisetips for Reykjavík Escape

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavík Escape? Trykk her for full oversikt