Legg til datoer

Rembrandtplein

Flere reisetips for Rembrandtplein

Vil du vite mer om aktiviteter i Rembrandtplein? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Rembrandtplein

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 4 976 vurderinger

Virkelig flott båtcruise - vertene Natalia/Natalie og Joss var utrolige, deres detaljerte anekdoter og kunnskap om Amsterdam, kanalene og spesifikke bygninger er imponerende! De begynner å servere drinker innen de første 5 minuttene, når båten har startet og fyller på når du vil. Det var også to forskjellige typer ost å prøve som var flott. Båttur var veldig naturskjønn, jeg skulle bare ønske det var åpen topp og det var lenger enn en time.

Dette var en 10/10 ekskursjon. Vinen og osten fortsatte å komme og verten vår Ri og skipper Bas var FANTASTISK!! De fortalte oss interessante fakta om Amsterdam og hadde alltid svar på reisendes spørsmål. Super avslappende aktivitet å gjøre når du har en travel Europa-tur! Definitivt gå på dette hvis du kan!

Elsket denne båtturen. Guidene våre var fantastiske og engasjerende. Vin og ost skuffet ikke. Beskrivelsen av hentepunktet må korrigeres. Det er ikke "over veien" fra anne frank-huset; men heller er på kanalen bak Anne Frank-huset (ett kvartal over)

Flott båttur på kanalene i Amsterdam med ubegrenset ost og drikke (mulighet for å ta vin eller brus). Guidene var veldig informative og fortalte oss historiske/overraskende fakta om Amsterdam mens vi gikk.

Super hyggelige mennesker og en fantastisk opplevelse