Rembrandtplein

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Rembrandtplein: Opplevelser og billetter

Flere reisetips for Rembrandtplein

Vil du vite mer om aktiviteter i Rembrandtplein? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Rembrandtplein

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 4 155 vurderinger

Jeg har gjort få elvecruise tidligere, men dette er som ingen andre! Charlie er den mest fantastiske guiden jeg noensinne har hatt, hun fortalte historier fra fortiden og nåtiden. Vin og adels stilig arrangert, og du sitter som et rundt bord. Nipper til vin og seiler, pakket med tepper levert av dem. Du kan ikke forestille deg noe koseligere i januar i Amsterdam! En stor takk, Charlie!

Da jeg har deltatt på forskjellige turer i Amsterdam, kan jeg si at dette absolutt er det mest informative og morsomme! Det var veldig kaldt ute, men ombordvarmingen og teppene holder oss varme under hele turen. Verten Carlotta og kaptein Chris fikk alle til å føle seg som hjemme og en del av turen!

Jeg forsto virkelig ikke noe kkk deilig ost med druer og en god vin foruten panettone som amoo, variert drikke og et super vennlig par guider. Detalj, veldig bra for de som liker historie, de som ikke liker liker den superkomfortable båtturen og besøker forskjellige severdigheter i landet.

Veldig morsomt med et flott mannskap. Det litt forskjellige kanalcruise med mye moro og mye informasjon inkludert morsomme fakta !! Takk for flott gjestfrihet!