Ting å gjøre Reine

Severdigheter i Reine

Flere reisetips for Reine

Vil du vite mer om aktiviteter i Reine? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reine

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 28 vurderinger

Turen med guiden vår Andrea var virkelig flott. Han er ekstremt godt informert om de vakre og interessante fotostedene (inkludert de som ikke vises i alle Instagram & Co-historier, og han vet mye om regionen og dens historie. Imidlertid kan koordineringen fra arrangørens side optimaliseres slik at det tas hensyn til hvor kunden holder til i Lofoten ved bestilling. Vi bodde på Leknes og måtte kjøre til møtepunktet i Svolvær, lokalguiden kunne ha hentet oss der da han bor i område!Jeg hadde dette på Asked hvilket hotell vi skulle hentes fra, men du som arrangør svarte ikke på dette.Det er synd for alle!

Veldig fin utflukt med guiden vår Eric. Veldig gode historier og forklaringer om Lofoten, folk som bor der, dyr og natur. Eric er en veldig hyggelig person, lidenskapelig, interessant å lytte til og klar til å svare på alle spørsmål. Veldig bra plasser for fotografier. Jeg anbefaler denne fantastiske turen. Takk! Marie-Claire B

Turen var fantastisk, den beste måten å se så mye av det vakre landskapet som mulig på en dag. Vår hyggelige guide Eric viste oss flotte steder for de beste bildene og ga oss mye interessant informasjon om Lofoten og Norge gjennom dagen. Det var definitivt en uforglemmelig tur.

Erik er veldig hyggelig og kunnskapsrik. Han har et helt unikt perspektiv på livet i Lofoten. Kunne ikke tenke meg en bedre måte å reise rundt på de vakre øyene. Sterkt anbefalt.