Legg til datoer
Ting å gjøre

Reims

Flere reisetips for Reims

Vil du vite mer om aktiviteter i Reims? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reims

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 068 vurderinger

Vi ble hentet med en varebil i Reims.Veldig vennlig guide, som snakket flytende fransk og engelsk.Deretter kjøres på ca en time, via Epernay til starten av sykkelturen. El-sykler er definitivt nødvendig på denne turen, hvis du ikke er en trent syklist. Deretter tur gjennom vingårdene med et stopp ved et champagnehus hvor det var omvisning og vi kunne smake på tre forskjellige champagner. Tilbake til startstedet hvor det ble tilbudt lunsj, akkompagnert av ulike champagner og viner. Så tilbake i varebilen og slapp av i sentrum av Reims. Hadde en fin dag, men jeg syntes prisen for denne dagen var litt høy.

Veldig fint! Superfin sykkelvei gjennom vinmarkene og idylliske landsbyer. Hyggelig besøk på en liten champagnegård hvor de lager champagne etter gamle tradisjoner. Hele prosessen blir klar og du får smake deilige champagner. Etterpå en mega lunsj med deilig mat og matchende drikke. Guide vet mye! Kunne svare på alle spørsmålene våre. Nøt!

Anbefales på det varmeste

En fantastisk dag - utrolig kunnskapsrik og særdeles hyggelig guide, Var moro å se både en kjempestor produsent og en bittelite en; hvor sistnevnte var min favoritt. Nydelig lunsj, god drikke, artig med blindtesting. Rett og slett en perfekt dag Terningkast 6!

Alt gikk som planlagt. Tjenesten var hjertelig og imøtekommende. Vi hadde ikke vært i stand til å besøke begge kjellerne på en eneste dag hvis vi ikke hadde vært ledsaget. Jeg anbefaler uten begrensninger.

Dette er uten tvil det beste du kan gjøre i Champgne distriktet. Martin var en flink og hyggelig guide. Omgivelsene var vakre blant vinrankene. Anbefales sterkt.