Legg til datoer

Regent's Canal

Tilgjengelige aktiviteter

  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter

Flere reisetips for Regent's Canal

Vil du vite mer om aktiviteter i Regent's Canal? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Regent's Canal

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 2 579 vurderinger

En bedårende liten husbåt som tar deg fredelig til Camden og dets kjas og mas, langs bredden som grenser til veldig vakre hus, vakre hjørner av grøntområder samt London Zoo! Plasseringen av kaien er veldig pen, timingen respektert og personalet hjelpsomme og søte. En guide gir veldig interessante forklaringer og kommentarer om disse små lekterne, nytten av kanalen og dens historie... synd at noen passasjerer mangler respekt for andre ved å snakke høyt og hindre dem i å høre hva som blir sagt riktig! Ankomsten er i hjertet av Camden Market, perfekt!

Likte opplevelsen. Reisen tok 45 minutter å nå Camden hvor du ankommer midt i det blomstrende markedet. Guiden på båten var også veldig informativ og morsom. Vi dro på en deilig varm dag er kanskje ikke så gøy i regnet. Setene var litt trange, men ikke dårlig for reisetiden. Alt i alt vil jeg anbefale dette til alle å prøve minst én gang. Bra for £14-prisen også!

Fantastisk liten båttur fra Lille Venezia til Camden, Rueben guiden var veldig informativ og morsom. Virkelig interessant å høre om historien. Jeg vil anbefale å bestille på forhånd siden det er veldig populært og folk som håpet å komme videre uten forhåndsbestilling måtte avvises. Mye for pengene og jeg vil anbefale på det sterkeste!

Det var veldig enkelt å finne hvor du skulle få tak i båten, og forhåndsbestilling gjorde det hele enda enklere (den var fullbooket dagen vi dro). Turistguide delte morsomme fakta og vi elsket å gå gjennom dyrehagen! Gikk av på matområdet til Camden Market og spiste fantastisk mat.

I en travel metropol som London, vekk fra folkemengdene... En tur med morsomme og interessante historier om historien til kanalene i London. For å ende opp på Camden Market hvor du kan nyte god mat, fine butikker og et kunstnerisk miljø!