Våre mest anbefalte ting å gjøre i Regensburg

Regensburg: Bytur med sightseeingtog med lydguide

1. Regensburg: Bytur med sightseeingtog med lydguide

Utforsk den historiske byen Regensburg ombord på et turisttog. Nyt en tur gjennom sentrum med avgang fra katedralen. Reis langs Donau og passerer St. Emmeram-palasset, sete for fyrstefamilien Thurn og Taxis. Nyt panoramautsikt over severdighetene fra komforten av togsetet. I tillegg kan du lære mer om byens historie og avdekke dens hemmeligheter og legender fra en informativ lydguide. Under denne turen kan du se alle byens høydepunkter på bare 45 minutter, og deretter utforske resten av byen i ditt eget tempo.

Regensburg: Guidet byvandring med steinbro

2. Regensburg: Guidet byvandring med steinbro

Fordyp deg i Regensburg på denne guidede vandreturen som tar deg til alle de viktigste severdighetene. Se byens ikoniske steinbro, Porta Praetoria, St. Peter-katedralen og det gamle rådhuset mens du lærer alt om historien fra din lokale guide. Møt i sentrum av byen på den berømte Rathausplatz og gjør deg klar til å utforske den naturskjønne byen. Spaser gjennom brede torg og hyggelige trange gater mens du møter byens historiske bygninger. Sug til deg 2000 års historie når du går til Stone Bridge, byens typiske landemerke. Beundre Porta Praetoria, la deg imponere av katedralen og ta en pause ved det gamle rådhuset. Lær om andre severdigheter som patrisierhus og dynastitårn etter hvert som du blir kjent med Regensburg.

Regensburg selvstyrt Sherlock Holmes Murder Mystery Game

3. Regensburg selvstyrt Sherlock Holmes Murder Mystery Game

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur som gir deg en morsom og interaktiv måte å gå rundt i byen på. Alt du trenger er en telefon med internettforbindelse. Så snart du bestiller spillet, sender vi deg all informasjonen du trenger via e-post. Ved å bevege deg rundt i byen låser du opp oppdrag. Her finner du karakterer som er villige til å hjelpe. Men informasjonen har en pris! Løs gåtene deres, ta på deg morsomme fotoutfordringer, jag etter skyldige og spill sammen for å komme nærmere å løse drapet på Balthasar. VIKTIG INFORMASJON: - Vanskelighetsgrad: lett – også egnet for barnefamilier - Varighet: 2 timer - Billetter: Du trenger kun å kjøpe 1 billett per gruppe (1-4 personer) - Hver gruppe vil spille med 1 enhet. For grupper på mer enn 4 personer kan du kjøpe 2 eller flere billetter. - For å bestille dette spillet må du angi en dato/tid, MEN du kan starte når du vil. - *MERK: dette byspillet bruker byen som et interaktivt spillefelt, men gir IKKE informasjon om byen! HVORDAN SPILLE: Bestill City Game, sjekk e-posten vi sender deg med instruksjonene, last ned Loquiz-appen og start spillopplevelsen! Utforsk byen i ditt eget tempo mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur som tilbyr mye frihet og fleksibilitet. Du kan spille når, hvor og med hvem du vil. Enten du vil spille alene for personlig spenning eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for deg! Å spille med flere grupper vil bli en konkurranseopplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spillet er en morsom aktivitet du kan gjøre mens du besøker en by med familie og venner eller som et par. Byspillet vårt tilbyr maksimal uavhengighet, du kan spille pause og fortsette når du vil!

Regensburg: Scavenger Hunt Self-Guided Tour

4. Regensburg: Scavenger Hunt Self-Guided Tour

Utfordre hjernen din og nyt synet og lyden av Regensburg mens du jobber deg gjennom gåter og ledetråder på en unik, utforskende åtseljakt. Utforsk byen gjennom 11 forseglede og nummererte konvolutter som inneholder gåter. Se høydepunkter som den gamle broen underveis. Når du har bestilt spillboksen og den er ankommet inngangsdøren din, er du klar til å begynne åseldrejakten. Gå ut til den gamle broen og åpne den første konvolutten for å begynne eventyret ditt. Følg deretter ledetrådene for å finne det neste sightseeingpunktet i byen. På åtseljakten vil du se klassiske Regensburg-severdigheter, inkludert Salzstadl, Neupfaarplatz, Dom og Haus der bayerischen Geschichte. Hvis du liker, avslutter du turen med en matbit på den berømte Wurstkuchl. Gå i ditt eget tempo, stopp for forfriskninger på en kafé, og fortsett når du er klar.

Regensburg: Privat vandretur med profesjonell guide

5. Regensburg: Privat vandretur med profesjonell guide

Ta en privat spasertur gjennom Regensburg, en av de eldste byene i Bayern. Oppdag dens opprinnelse som "Festningen ved elven Regen" og se dens historiske severdigheter. Møt guiden din på jernbanestasjonen og start turen. Se en av de eldste og mest godt bevarte middelalderbroene på tysk, Steinbroen. Beundre Schloss Thurn und Taxis, et bypalass som fortsatt er i hendene på den eldgamle aristokratiske familien med samme navn den dag i dag. Dette er et av svært få overlevende eksempler på palasser som fortsatt er i bruk av adelen i Tyskland. Se Regensburger Dom, i det pittoreske sentrum av byen. Den store katedralen som står som et klassisk eksempel på bayersk gotisk arkitektur, og er hjemmet til "Regensburger Domspatzen", et kjent guttekor. La deg inspirere av den fantastiske vakkert bevarte gamlebyen, som står på UNESCOs verdensarvliste. Spaser gjennom en av de største middelalderbyene nord for Alpene og beundre den historiske arkitekturen til over 1500 forskjellige bygninger.

Julebåt

6. Julebåt

Kom i julestemning med en avslappet båttur gjennom det vinterlige landskapet. Nyt gløgg og stollen mens du blir trollbundet av julemusikk og gamle historier. La oss ta deg med på en koselig pause og nyt utsikten over landskapet rundt Regensburg.

Regensburg: Interaktiv byrundtur med WhatsApp Murder Mystery

7. Regensburg: Interaktiv byrundtur med WhatsApp Murder Mystery

Løs et drap og se samtidig alle høydepunktene i sentrum av Regensburg. Spill dette unike spillet med en gruppe venner eller familien din. Du vil motta instruksjoner, fotoramme og svarskjema på forhånd via e-post. Du vil også motta et kart over byen der drapet fant sted. Senteret er delt inn i seksjoner hvor du må se etter et sted hvor du kan ta en gruppeselfie. Når du har funnet stedet, send en selfie via WhatsApp til spillinstruktøren din. Hvis stedet er riktig, vil de sende deg neste ledetråd om drapet. Når du går langs de fineste stedene i sentrum av byen, vil du samle flere og flere ledetråder om drapet. I løpet av spillet vil du ha nok tid til å gå inn på en kafé eller butikk som du passerer og til å beundre noen av høydepunktene i Regensburg.

Regensburg: Dagstur til Donau-kløften i Weltenburg

8. Regensburg: Dagstur til Donau-kløften i Weltenburg

På vei til Weltenburg Abbey gjør vi et stopp ved Frigjøringshallen i Kelheim, en imponerende bygning fra 1800-tallet til minne om frigjøringen av Bayern i 1815. Inne i den monumentale bygningen er det 18 seiersgudinner som hedrer Napoleons frigjøring. Du har også muligheten til å nyte utsikten over Donau og regionen rundt. Weltenburg-klosteret, som ligger rett ved Donau-kløften, er kjent for sin imponerende barokke Asam-kirke og sitt berømte øl. Grunnlagt i 610, er det det eldste klosterbryggeriet i verden. Her har du mulighet til å besøke kirken og smake på ølet i klosterbryggeriet. Turen vår er ledsaget av en lokal guide som vil gi deg interessant informasjon om regionen og stedene du besøker under reisen. Det er mye å oppdage og oppleve, så ikke gå glipp av muligheten til å utforske regionens skjønnhet sammen med oss.

Regensburg: Privat tur med historiske kulinariske høydepunkter

9. Regensburg: Privat tur med historiske kulinariske høydepunkter

Sammen spaserer vi gjennom den middelalderske gamlebyen fra Porta Praetoria til steinbroen, forbi det tidligere rådhuset til "Den frie keiserbyen" Regensburg med vekt på historier og anekdoter rundt klassiske Regensburg-godbiter. Du er i vente for en underholdende spasertur der du kan smake på lokal mat, øl og historie. Vi stopper kun der innbyggerne i Regensburg nyter sine lokale delikatesser og du bestemmer hva du vil smake, ledsaget av en erfaren guide. La deg fortrylle av de svingete gatene og smugene og nyt utsikten over den berømte steinbroen fra Donau-bredden.

Regensburg: Julevandring, morsomt spill, lagaktivitet og utfordring

10. Regensburg: Julevandring, morsomt spill, lagaktivitet og utfordring

Oppdag Regensburg i juletiden med denne teamaktiviteten full av interessant juleinnhold. Dette morsomme juleeventyret vil lede deg gjennom byen og utfordre deg og teamet ditt med morsomme og kreative oppgaver. Løs gåter, svar på quizspørsmål, ta kreative bilder og lås opp interessante og morsomme fakta om julen. Du vil ha mye moro som et team og vil skape langvarige minner. Begynn din interaktive utendørs julefest og juleeventyr i sentrum og la den interaktive smarttelefonappen guide deg derfra. Utfordre deg selv og laget ditt og nyt en vintertur. Lær nye ting om julen, skap minner og opplev morsomme øyeblikk i løpet av dette 90-120 minutters spillet. Nyt en kombinasjon av quiz-spill, utendørs-escape-spill og blackstory-spill, mens du utforsker sentrum. Alt innhold er knyttet til jul som tema. Det anbefales at du spiller dette spillet som et lag på 2-5 personer i løpet av november eller desember. Det er mulig å booke mer enn ett lag. Perfekt aktivitet for par, familier eller teamkolleger. Perfekt også som julebord for bedrifter.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Regensburg

Alle aktiviteter

20 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Regensburg

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Regensburg

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Regensburg?

Flere reisetips for Regensburg

Vil du vite mer om aktiviteter i Regensburg? Trykk her for full oversikt