Legg til datoer

Red Light Secrets

  • Adgangsbilletter
  • Kombinasjonspakker
2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Red Light Secrets

Vil du vite mer om aktiviteter i Red Light Secrets? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Red Light Secrets

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 688 vurderinger

Støvleturen var fantastisk! Vi var heldige at været var sol og varmt, så det var enda bedre for oss å nyte utsikten og se de kjente attraksjonene. Kapteinen var morsom og holdt oss alle underholdt. Personlig må jeg innrømme at jeg ikke er sikker på om det er verdt en tur til rødlysmuseet. Innen 30 minutter var vi allerede ferdige med turen. ‍♀️ Men det er interessant å vite og se om historien. På slutten av turen får du til og med ta et gratis bilde per person og få det skrevet ut med en gang!

Var ganske fin.

Jeg valgte dette kombinasjonstilbudet for en spontan tur til Amsterdam. Å hente billettene var enkelt og problemfritt. Stedene jeg kan finne noe ble forklart meg veldig bra av billettselgeren. Kanalcruise var flott og til og med litt morsomt takket være kapteinen. Red Light Secret Museum var litt annerledes enn jeg forestilte meg og veldig trangt og overfylt. Likevel var det verdt å gjøre begge deler. Det var verdt pengene.

Vi besøkte museet den første kvelden. Det er en fin start og er også midt i red light district. Du får en lydenhet, der historiene fra hverdagen til en prostituert kan høres på de enkelte stasjonene. Stemmen til fortelleren var veldig bra på tysk, den var virkelig morsom. Ta gjerne en titt.

Utrolig verdi for pengene! Du får en gratis guidebok å holde, en lydtur og et gratis trykt bilde av deg i vinduet. Virkelig pent lagt ut og hyggelig opplevelse. Massevis av informasjon å lese og lytte til; mange visuelle ting for de som ikke liker å lese hvert museumsskilt.

Veldig hyggelig, men vanskelig å finne hvor avgangen var.

Da vi endelig fant butikken hvor du kunne få printet billettene for et nettkjøp, så ble det heldigvis forklart oss hvor vi måtte gå for å komme oss ut, jeg hadde ikke sett den butikken, vi ante ikke og fant den aldri , det kunne vært litt tydeligere!