Legg til datoer

Red Light Secrets

Red Light Secrets: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Amsterdam: Inngangsbillett til Red Light Secrets Museum

1. Amsterdam: Inngangsbillett til Red Light Secrets Museum

Utforsk historien til det beryktede Red Light District og opplev en typisk dag i livet til en sexarbeider. Se rommene der de arbeider og hør historiene deres – fortalt av sexarbeiderne selv. Hør historier fortalt fra deres perpektiv, hvor de snakker åpent for å fjerne tabuene som er forbundet med sexarbeid.  Sitt i et av Amsterdams berømte vinduer i Red Light-distriktet, og kjenn hvordan det er å være på den andre siden av glasset. Oppdag historien om sexarbeid i Amsterdam, lær hvordan Amsterdam ble en så liberalsinnet metropol. Les fra Confession Wall, en samling av skriftlige tilståelser som er lagt igjen på muséet av besøkende- noen morsomme, andre mer sjokkerende, men alle er avslørende.

Amsterdam: Red Light Secrets museum og 1 times kanalcruise

2. Amsterdam: Red Light Secrets museum og 1 times kanalcruise

Lær historien om sexindustrien på verdens eneste museum for sexarbeid i Amsterdams Red Light District. Utforsk det eldste yrket i verden og se nærmere på en bransje som fortsatt er skjult for mange, med en adgangsbillett til Red Light Secrets-museet. Opplev hvordan det føles å sitte bak et utstillingsvindu og hør damenes hemmeligheter. Cruise gjennom kanaldistriktet som er på UNESCOs verdensarvliste, og se de elegante gavlene på handelshusene fra den nederlandske gullalderen. Gå forbi historiske kirker og Magere Brug, mens du lytter til informative lydkommentarer, tilgjengelig på flere språk.

Amsterdam: City Exploration Game and Walking Tour

3. Amsterdam: City Exploration Game and Walking Tour

Kombiner spenningen ved en bytur med sightseeing med et morsomt spill på denne selvstyrte smarttelefon-vandringsturen i Amsterdam. Finn attraksjoner enkelt med appens navigasjonsfunksjon. Last ned appen og start spillet ved å gå til det første stedet. Bruk observasjon, logikk, fantasi og teamarbeid for å løse gåten på hvert sted. Sett appen på pause når som helst hvis du vil ta en pause, stoppe for kaffe eller bruke mer tid på å besøke en av severdighetene. Spill spillet i ditt eget tempo. Start turen fra Amsterdam Centraal, sentralstasjonen i Amsterdam. Besøk Basiliek van de Heilige Nicolaas med sitt vakre interiør og eksteriør, og utforsk Beurs van Berlage mens du lærer historien. Fotografer Oude-kirken, en av Amsterdams eldste kirker. Beundre Amsterdams Dam-plassen, bygget av den berømte arkitekten Jacobus Oud. Se på det imponerende palasset som venter på deg. Finn ut om et uoppklart drap på Red Light Secrets Museum og beundre Westerkerk med sin unike estetikk. Se Anne Frank-monumentet og bli minnet først og fremst om lidelsene til Anne Frank og sekundært om ofrene for andre verdenskrig. Til slutt, stopp innom de berømte 9 Streets, prikken over i-en på denne unike turen.

4 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av Red Light Secrets

Flere reisetips for Red Light Secrets

Vil du vite mer om aktiviteter i Red Light Secrets? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Red Light Secrets

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 688 vurderinger

Det var bra, men køene er utrolig lange. Du må vente i evigheter bare for å gå til neste rom. Jeg vil si at hvis de gjorde det i blokker på 20 personer uten å slippe andre inn, ville det fungere bedre siden du ikke haster rundt fordi andre også vil se. Det var veldig bra museet, men bare synd at vi måtte vente så lenge i køer og deretter følte oss forhastet fordi folk sto bak oss og ventet på å se også.

Vi besøkte museet den første kvelden. Det er en fin start og er også midt i red light district. Du får en lydenhet, der historiene fra hverdagen til en prostituert kan høres på de enkelte stasjonene. Stemmen til fortelleren var veldig bra på tysk, den var virkelig morsom. Ta gjerne en titt.