Opplevelser i
Red Light District, Amsterdam

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Red Light District, Amsterdam

Hvilke omvisninger i Red Light District, Amsterdam har ekstra tiltak mot COVID-19?

Disse opplevelsene i Red Light District, Amsterdam har ekstra tiltak mot COVID-19:

Flere reisetips for Red Light District, Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Red Light District, Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Red Light District, Amsterdam

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 8 621 vurderinger

Hammer luksuriøs båttur !!! Superfin båt perfekt for vår JGA! Dekket flott oppsett og gratis tilleggssnacks sjokoladesnøtter osv. Mannskapet Ebo og Sophia var veldig hyggelige. Vi var ekstremt entusiastiske og likte helt 1,5 times kjøretur. Vi fikk lov til å spille av mobiltelefonen vår med kassetilkoblingen og vår egen musikk og ble utstyrt med god drikke. Du kan også røyke på båten. Det var til og med muligheten for å røyke shisha. Vi kan bare anbefale turen og vil bestille den igjen og igjen

Det var så flott på båten, cruising gjennom alle kanalene, røyking, shisha, eller bare slapp av og bare nyte den kule musikken (snoop dog osv.) Nå og da snur kapteinen musikken litt ned og forteller deg morsom og lærerik historier om Amsterdam og dens erfaringer. Og det beste er bare de 2 gratis drinkene du trenger;) bare flott igjen

Guiden vår var veldig kunnskapsrik. Min eneste klage er at det ble registrert for turen 6:00 og endte opp med å måtte vente til 8:00 for en engelsktalende guide. Det var delvis min feil siden jeg ikke har mobiltelefontjeneste i Europa, og selv om de prøvde å kontakte meg, mottok jeg ikke meldingen før jeg var tilbake på hotellet.

I en liten gruppe tok den meget vennlige guiden Andre oss gjennom red light district. Vi lærte mye om red light district og bakgrunnen. Det nye og det gamle red light district var på tur. Vi så mye og er glad vi bestilte turen. Bringer en turist enda nærmere Amsterdam. En veldig interessant tur, absolutt tilrådelig!!

Utrolig verdi for pengene! Du får en gratis guidebok å holde, en lydtur og et gratis trykt bilde av deg i vinduet. Virkelig pent lagt ut og hyggelig opplevelse. Massevis av informasjon å lese og lytte til; mange visuelle ting for de som ikke liker å lese hvert museumsskilt.