Legg til datoer

Red Dunes Desert Safari, Dubai

Red Dunes Desert Safari, Dubai: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Dubai: Ørkensafari, firehjulingtur, kameltur og Al Khayma-leir

1. Dubai: Ørkensafari, firehjulingtur, kameltur og Al Khayma-leir

Oppdag ørkenen utenfor Dubai på en guidet safari i sanddynene. Benytt muligheten til å ta del i en rekke valgfrie aktiviteter, inkludert en tur på firehjuling (ATV), kamelridning eller middag, og underholdning med et utvidet alternativ. Du blir hentet av guiden fra hotellet eller et annet ønsket sted. Deretter blir du kjørt ut i Dubai-ørkenen, og etter en kort pause, kan du oppleve spennende sanddynekjøring sammen med erfarne sjåfører. Du kan også prøve sandbrettkjøring og ta noen fantastiske bilder av de bølgende sanddynene. Deretter fortsetter ferden til Al Khayma-leiren for kamelridning og forfriskninger. De som deltar på 7-timers opplevelsen, kan dessuten glede seg til et underholdende show og deilig grillmat i leiren. Etter endt opplevelse blir du kjørt tilbake til hotellet / overnattingsstedet ditt.

Dubai: Safari, firehjulssykkel, kameltur og buffetmiddag

2. Dubai: Safari, firehjulssykkel, kameltur og buffetmiddag

Utforsk ørkenen på denne opplevelsen med en SUV fra Dubai. Cruise opp, ned og gjennom ørkendyner med en Land Cruiser. Kjør en ATV over sanddyner før du nyter levende underholdning og middag i en beduinleir. Start med å utforske ørkenen og besøk den begravde landsbyen, for å få et glimt av hvor hardt og intenst ørkenmiljøet kan være. Etterpå drar du ut på sanddynekjøring i en firehjulsdrevet Land Cruiser (som er fullt utstyrt med alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner). Du kan dessuten forsøke deg på sandboarding på de røde sanddynene. Den neste opplevelsen på programmet er en firehjulingtur. Før du drar ut på en spennende tur i ørkenen, får du en sikkerhetsorientering. Til slutt kan du slappe av i en tradisjonell leir i beduinstil, hvor du kan nyte aktiviteter som kamelridning og hennamaling. Nyt å bli underholdt av mage- og folkedansere mens du spiser en lekker grillmiddag.

Dubai: Halvdags ørkensafari med kamel- og firehjulingturer

3. Dubai: Halvdags ørkensafari med kamel- og firehjulingturer

Etter henting fra hotellet i et kjøretøy med firehjulstrekk, drar du avgårde sammen med den lokale guiden din til ørkenen, kun 45 minutter fra Dubai. Når du når Lahbab-ørkenen, ønskes du velkommen inn i et telt med klimaanlegg og forfriskninger og tid til å slappe av. Hvis du føler deg mer eventyrlysten, kan du prøve en valgfri tur på firehjuling og kjøre over de vakre, røde sanddynene i Dubai-ørkenen. Deretter drar du til ørkenen for en sanddyneopplevelse i et kjøretøy med firehjulstrekk. Kjenn at magen kribler mens du kjører opp og ned på de høye, røde sanddynene. Bli imponert over hvordan bilen takler utrolig bratte hellinger og det ujevne terrenget i ørkensanden.  Etter kjøring på sanddynene, får du sjansen til å prøve sandbrett eller du kan også bare beundre naturen rundt deg. Sørg for å ta mange bilder av dette vakre ørkenlandskapet.  Deretter stopper du ved røde sanddyner i ørkenen og nyter en kameltur i den åpne ørkenen. Deretter kan du slappe av i komfort med klimaanlegg mens du nyter brus, vann og arabisk te eller kaffe med dadler før du blir satt tilbake på hotellet ditt i Dubai.

Dubai: Desert Safari, Quad Bike, Camel Ride og Sandboarding

4. Dubai: Desert Safari, Quad Bike, Camel Ride og Sandboarding

Unnslipp stresset i Dubai og opplev roen i den omkringliggende ørkenen for å tilfredsstille følelsen av eventyr. Velg mellom et felles eller privat alternativ og nyt godt av den legendariske Lahbab-gjestfriheten. Start eventyret ditt med praktisk henting på hotellet ditt og kjør ut til villmarken med en bil med firehjulstrekk. Reis til ørkenområdet Lahbab som ligger cirka 50 km fra Dubai sentrum. Beundre den silkerøde sanden og de ruvende sanddynene. Hopp på en kamel for en kort ridetur, eller velg den valgfrie firehjulingsopplevelsen. Reis inn i ørkenen om bord en Land Cruiser med firehjulstrekk mens kjøretøyet glir og sklir som en berg-og-dal-bane over sanddynene. Prøv deg på sandboarding, eller bare slapp av og ta bilder av den spektakulære utsikten over solnedgangen, før du blir satt av tilbake på hotellet ditt.

Dubai: Red Dune Safari, Camel Ride, Sandboarding og Middag

5. Dubai: Red Dune Safari, Camel Ride, Sandboarding og Middag

Utforsk Dubai-ørkenen på best mulig måte: sanddynekjøring i en Land Cruiser, på kamelryggen, sandbrettkjøring, og med muligheten til å nyte en tradisjonell opplevelse i en beduinleir med en grillmiddag og forestilling. Etter henting i Dubai kan du kjøre ut i ørkenen i et kjøretøy med firehjulstrekk, og dele dette spennende eventyret med familie og venner. Opplev sanddynekjøring i en Land Cruiser, og stopp for å kjøre sandboard på de røde sanddynene. Ta bilder av den strålende ørkensolnedgangen med gruppen din i en beduinleir. Hopp opp på en kamel for en morsom ridetur og prøv hennamaling om kvelden. Len deg tilbake i en beduinleir og beundre underholdningen til en tradisjonell Tanura- og magedansforestilling. Nyt de rike smakene av lokal mat på en grillmiddag med arabisk kaffe, ferske dadler, falafel og shawarma.

Dubai: Premium Safari, Camel Ride og Al Khayma Camp 3-buffeter

6. Dubai: Premium Safari, Camel Ride og Al Khayma Camp 3-buffeter

Bli med på eventyr Dubai Red Dunes Desert. Lev spennende aktiviteter som dune-bashing, sandboarding, og ta del i det arabiske livet ved å besøke Al Khayma-leiren for å prøve tradisjonelle snacks, lokal mat og aktiviteter som hennashow og shisha. Vi ser på solnedgangen fra leirdynene og månen gjennom et kraftig teleskop. Etter å ha blitt hentet av Safari-kapteinen din, ta den første reisen til å stoppe for en pause og få sjansen til å prøve den valgfrie firhjulingen. Dune Bashing er klar; kapteinen din vil kjøre 30-45 minutter over de røde sanddynene i Lahbab-ørkenen med fotopause og sandboarding (surfing over sanddynene). På Al Khayma camp ønsker vi deg velkommen med rosevann, arabisk kaffe, lokale søtsaker og dadler. Si hei til leirens bosatte kameler og, hvis du vil, hopp på kamelen for en tur over sanddynene. Leirens aktiviteter, som ønsker deg velkommen, inkluderer kamelfôring, falk, hennamaling, .. osv. Disse blir etterfulgt av en forrett med en levende snackstasjon, arabisk kaffe og te, og til og med en shisha-stasjon. Kok deg inn i 3 forskjellige buffeer med Emiratiske, marokkanske og arabiske retter, etterfulgt av en live BBQ, levende brødstasjoner med Local Lamb Madfoon. The Arabian Entertainment live for å se med Tannora, Khaliji-dans og Fire show. Campens atmosfære vil endre seg når solen går ned, slik at du kan nyte den fredelige ørkennatten. Se stjernene på ørkenhimmelen gjennom et kraftig teleskop på en fascinerende stjernekikking. Vi ser frem til å være vertskap for deg igjen. "Maa Al Salam" blir satt av på hotellet ditt.

Dubai: Ørkensafari med grillmiddag og muligheter for firehjuling

7. Dubai: Ørkensafari med grillmiddag og muligheter for firehjuling

Legg ut på et spennende ørkeneventyr på denne safarien langs de rødgullede sanddynene til Al Lahbab. Nyt spenningen ved sanddynebasking og fordyp deg deretter i lokal kultur på en ørkenleir, hvor du kan se Tanoura danse og arabisk kaffe, Bli hentet fra stedet du ønsker i en Land Cruiser og deretter kjørt til de røde sanddynene i Al Lahbab, omtrent en 45-minutters reise. Her kan du beundre de majestetiske sanddynene og de fantastiske fargene som endrer seg i løpet av dagen. Deretter tilbringer du 20-30 minutter med harde sanddyner, før du drar videre over sanddynene for å nå ørkenleiren. På leiren kan du oppleve en kort kameltur, tradisjonell henna-hånddekorasjon fra Østen, og et show med tradisjonell magedans og Tanoura-dans. Firehjuling er valgfritt, arabisk kaffe, falkefotografering. Gå deretter tilbake til ønsket sted.

Dubai: Quad Bike Safari, Kameler og Al Khayma Camp BBQ-middag

8. Dubai: Quad Bike Safari, Kameler og Al Khayma Camp BBQ-middag

Oppdag Lahbab-ørkenen mens du blir med på et ørkeneventyr med firehjuling (ATV), sandbrettkjøring, kamelturer og mer. Opplev det beste av hva ørkenen har å tilby på enten en hel- eller halvdagsopplevelse fra Dubai med transport frem og tilbake. Begynn med henting på hotellet eller et annet valgt sted. Gjør deg klar for en tur på firehjuling (ATV) når du kommer til ørkenen, og lytt til en sikkerhetsbriefing. Deretter kan du legge ut på en tur med firehjuling over de vakre, røde sanddynene. Prøv andre ørkenaktiviteter som sandbrettsurfing og kamelridning. Etterpå drar du til Al Khayma-ørkenleir (avhengig av valgt alternativ), hvor du blir ønsket velkommen med arabisk kaffe og søtsaker. Her kan du ta del i leiraktiviteter som kamelturer, ta bilder med falker, henna-tatovering og shisha-røyking, i tillegg til kulturforestillinger. Nyt en velsmakende grillmatbuffé med lokal mat. Etter omvisningen drar du tilbake til hotellet eller ønsket sted i Dubai.

Dubai: Røde sanddyner med kameltur, sandboarding og grillmuligheter

9. Dubai: Røde sanddyner med kameltur, sandboarding og grillmuligheter

Bli med på en spennende og morsom opplevelse i et avsidesliggende ørkenområde, kjent som Lahbab. Velg mellom en 4-timers opplevelse som inkluderer sanddynekjøring, sandboarding og en ridetur på kamel, eller en 7-timers opplevelse som i tillegg inkluderer en grillmiddag og alle ørkenleiraktiviteter. Safariguiden din henter deg fra hotellet i en bil med firehjulstrekk. Opplevelsen din starter med en 50-minutters kjøretur inn i ørkenen. Nyt fantastisk utsikt til Dubai fra bilvinduet. Guiden svarer på alle spørsmålen du måtte ha, mens du lærer mer om Dubais historie. Det første stoppet er ved en rasteplass i ørkenen. Heer tar du en 25-minutters pause mens konvoien samles igjen. Mens du venter, slipper safariguiden din ut litt luft av dekkene på kjøretøyet, for å skape bedre grep i sanden. Du kan nyte en valgfri opplevelse på firehjuling (ATV) på stedet hvis du ønsker det. Ta deretter en eventyrlig 30–45 minutters kjøretur over sanddynene gjennom ørkenen. Føl adrenalinet bruse mens du sklir over fra en sanddyne til en annen, i en bil med firehjulstrekk. Kjøreturen tar deg videre inn i ørkenen, opp til en høy ørkendyne for et fotostopp. Herfra kan du beundre vakker 360-graders utsikt over ørkenlandskapet, mens solen sakte går ned. Bruk dette fotostoppet til å prøve sandboarding (sandsurfing), før du setter kursen mot ørkenleiren. 4-timers opplevelsen avsluttes her, og du returnerer til hotellet ditt. Hvis du har valgt 7-timers alternativet, fortsetter ørkenopplevelsen med et besøk til den bortgjemte beduinleiren. Når du ankommer leiren og blir du møtt med Qahwa (arabisk kaffe), dadler og Lugamat (en tradisjonell søtsak). Safariguiden ferteller dessuten om de ulike aktivitetene som er tilgjengelige i leiren. Hopp på en kamel for en kort tur, prøv en vannpipe og pynt hendene med Henna-tatoveringer. Når natten senker seg, kan du nyte en deilig grillmiddag med kebab, hummus og salater akkompagnert av brus, vann og ekstra drinker fra baren. Nyt en fargerik magedansforestilling og Tanura-opptreden, der hurtigsnurrende dansere virvler over scenen. Ikke glem å ta noen bilder med de arabiske falkene som finnes i leiren. Til slutt, etter den siste forestillingen, returnerer du til hotellet ditt i Dubai.

Dubai: Adventure Quad Bike Safari, kameltur og forfriskninger

10. Dubai: Adventure Quad Bike Safari, kameltur og forfriskninger

Ta en pause fra travle Dubai og tilbring morgenen i ørkenen utenfor byen, med å prøve deg på noen av aktivitetene som tilbys her. Dra nytte av en praktisk henting på hotellet ditt i Dubai, og reis deretter komfortabelt til ørkenen i et kjøretøy med klimaanlegg og en safarisjåfør. Ved ankomst får du en oppsummering og veiledning om hvordan du bruker en firehjuling. Hopp om bord og gjør deg klar til å erobre sanddynene under en fantastisk 1 time lang kjøretur på en firehjuling. Dykk dypere inn i ørkeneventyret ditt og prøv deg på sandbrettkjøring. Stå på et brett og gli over ørkendynene og se den naturlige skjønnhet fra et annet perspektiv. Deretter opplever du livet som en beduin mens du rir en kamel over ørkenensanden for å få enda et perspektiv på det fantastiske landskapet. Deretter kan du slappe av i et telt med klimaanlegg, mens du koser deg med brus, vann og arabisk te eller kaffe med dadler. Reis tilbake til Dubai, og bli sluppet av på ditt hotell eller valgt sted ved ankomst.

Tilgjengelige aktiviteter

29 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Red Dunes Desert Safari, Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Red Dunes Desert Safari, Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Red Dunes Desert Safari, Dubai

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 221 vurderinger

An amazing trip I would strongly recommend. We traveled with kids aged 3 and 5 and we all loved it. The trip is as described and it was really fun to drive through the desert, sleep in an amazing tent, amazing dinner and sandboarding. Our guide Imran was very helpful and organized everything really well.

it was amazing to be able to experience UAE in such a way. The camel riding and Quad biking was exceptional and huge thanks to our guide, William. He was really helpful and made our experience much better than we would imagine.

Turen var perfekt fra start til slutt. Ble hentet til avtalt tid på hotelley og informasjonsflyten underveis fra guiden var toppers. Fikk god tid på alle aktivitetene og det var aldri noe press om tid. 10/10.

Utrolig opplevelse som må prøves når en først er i Dubai! Hyggelig guide som hele tiden passet på at turen var fin. Kan anbefales på det sterkeste. Tipp topp fra A til Å - alt i fra biltur, mat og show.

Utrolig fantastisk opplevelse,en av beste noen sinne,anbefaler på det sterkeste! Bilføreren var veldig hyggelig og veldig snill også veldig flink, helt profesjonelt ❤️