Legg til datoer

RavelloArkitektur

Våre mest anbefalte Ravello Arkitektur

Napoli: Båttur til Positano, Amalfi og Ravello

1. Napoli: Båttur til Positano, Amalfi og Ravello

Besøk Amalfikysten på en dagstur fra Napoli. Se Sorrento fra sjøsiden. Besøk Amalfi og Positano, med mulighet for å utforske Ravello også. Beundre utrolig natur som er verdig en UNESCOs verdensarvliste. . Fra det praktiske møtepunktet i Napoli vil du overføre til havnen i Torre del Greco. Derfra kan du seile til Sorrento, nyte det fantastiske Vesuvius-fjellet i bakgrunnen og lære om den tragiske historien fra ekspertguiden din. . Opplev skjønnheten i Sorrento-kysten: de panoramiske terrassene som henger over havet, badene til dronning Giovanna, Jerantobukten og det beskyttede havområdet Punta Campanella. Når du ankommer Amalfi, vil du ha ledig tid til å besøke UNESCOs verdensarvliste, kjent for sin pittoreske utsikt, romantiske landskap og katedralen Saint Andrew. Avhengig av hvilket alternativ du velger, kan du også besøke Ravello, en ferieby, hvor du vil ha ledig tid til å se Villa Rufolo og den rolige hagen, som tilbyr et fantastisk panorama over hele Salernobukten. Deretter går turen til Positano, Amalfikystens perle, som er kjent for sine smale gater, små butikker og fargerike keramikk. Her får du litt tid på egen hånd til å utforske byen før du slapper av om bord før turen går tilbake til Napoli.

Fra Napoli: Dagstur til Amalfikysten

2. Fra Napoli: Dagstur til Amalfikysten

Bli med på denne omvisningen for å utforske den berømte og dramatiske Amalfikysten. Se kysten av ubeskrivelig skjønnhet, besøk Ravello med de elegante bygningene, og se Amalfi med dedramatiske naturlige omgivelsene under bratte klipper. Sett avgårde på en omvisning med buss, van eller bil, avhengig av valgt gruppestørrelse. Benytt anledningen til å utforske den sceniske kystlinjen og dens sjarmerende omgivelser, ledsaget av en flerspråklig assistent. Opplev Sør-Italia – regionens romantikk, mote og avslappede livsstil. Det sørlige Italia venter på deg med skjønnhet, lidenskap og myter som inspirerer poeter og kunstnere fra hele verden. Besøk Amalfi og Ravello og tilbring tid på hvert sted, nyt også et kort fotostopp ved Sorrento og Positano. Halvveis gjennom turen drar du til en restaurant med fantastisk utsikt, for å nyte en lett lunsj med blandet salat og en hovedrett av spaghetti, aubergine, mozzarella og tomat. Etter mer utforskning langs kysten, returnerer du sent på ettermiddagen.

Fra Napoli eller Sorrento: Heldagstur til Amalfikysten

3. Fra Napoli eller Sorrento: Heldagstur til Amalfikysten

Oppdag Amalfikysten på en guidet dagstur fra Napoli eller Sorrento og utforsk de bortgjemte klippebyene Positano, Amalfi og Ravello. Ta en båt til Amalfi fra Positano (eller en buss i vintersesongen) og forbedre dagen med valgfri lett lunsj og båttur. Bli med guiden din på møtestedet ditt i enten Napoli eller Sorrento før du går ombord på en liten buss til ditt første stopp, Positano. Gå inn i denne bortgjemte landsbyen med guiden din, som vil slippe deg til den sentralt beliggende Amerigo Vespucci-plassen med utsikt over stranden. Etter en introduksjon fra guiden din kan du nyte en time for deg selv for å utforske Positanos rullesteinstrender, trange kafékantede gater og fargerike butikker. Nyt den fantastiske utsikten over denne klippebyen fra kysten før du legger ut på en panoramisk båttur til Amalfi. I vintersesongen, på grunn av sjøforhold, vil du i stedet for båttransport nyte en komfortabel tur til Amalfi med buss. Tilpass dine 2 timer i byen Amalfi med alternativer, inkludert en båttur langs kysten. Velg lunsjalternativet og velg fra en rekke gourmetsmørbrød med 1 flaske vann. Alternativt kan du ta deg tid til å utforske den historiske byen på egen hånd. Hvis du utforsker selv, ikke gå glipp av den ikoniske Sant'Andrea-katedralen, hjem til eklektiske bysantinske, normanniske og mauriske arkitektoniske stiler. Til slutt, besøk den vakre byen Ravello, med sine vakre gater og gelato-butikker. Nyt en time i ro og mak for severdigheter som Villa Rufolo fra 1200-tallet med sine pittoreske hager med utsikt over havet, før du reiser tilbake til Sorrento eller Napoli.

Positano, Amalfi og Ravello Sharing Tour fra Sorrento

4. Positano, Amalfi og Ravello Sharing Tour fra Sorrento

PROGRAM:Henting fra det sentrale møtepunktet i Sorrento med Mercedes varebil og nyt Amalfikysten, som uten tvil er verdens vakreste og mest spennende sightseeingvei. Din engelsktalende sjåfør vil under reisen gi deg generell informasjon, inkludert hvordan du kan bruke fritiden din for hvert av de 3 programmerte stoppestedene: Positano er et sant paradis, utviklet vertikalt innenfor et sammenfiltret overlegg av gater, smug og butikker som avslører den fargerike Positano-moten som er kjent over hele verden. I sentrum ligger sognekirken Santa Maria Assunta, som dukker opp med sin store kuppel, flislagt i majolica, og skjuler noen dyrebare verk som polykrome marmoraltere. Det er hyggelig å gå seg vill i Positano. For å fullt ut omfavne skjønnheten i byen er det sannsynligvis bedre å gå uten et presist mål. Du vil kunne nyte gatene, de små butikkene, restaurantene, monumentene, kirkene og strendene. Amalfi, en pittoresk sammenfletting av smug og trapper har utsikt over havet med alle dets ekstraordinære farger som gjenspeiler det fortryllende landskapet i Amalfi, byen hvis navn velsigner hele kysten. Dominert av den majestetiske katedralen dedikert til Sant'Andrea (St. Andrew), tilbyr Amalfi utallige vitnesbyrd om sin strålende fortid som den maritime republikken. Ravello, en annen perle ved kysten, er en elegant og raffinert landsby, dyppet i grønt og preget av luksuriøse villaer. Ravello er kjent over hele verden for sin festival, i hagen til Villa Rufolo, hvor en stemningsfull setting og følelsen av å lytte til god musikk skaper en opplevelse av ekstraordinær intensitet. Hjertet til Ravello er representert av Piazza Vescovado, innrammet av arkitekturen til Palazzo Rufolo og katedralen med sin praktfulle portal (den første som noensinne er laget med denne innovative formteknikken) og 10 fot høye klokketårn . Gå tilbake til Sorrento.

Fra Napoli: Gruppedagstur til Positano, Amalfi og Ravello

5. Fra Napoli: Gruppedagstur til Positano, Amalfi og Ravello

Opplev høydepunktene i Sør-Italia på en gruppedagstur som treffer alle de søte stedene. Gå fra Napoli til Positano, og videre til naturskjønne Amalfi og Revello. Velg mellom møtepunkter på Hotel Ramada eller ved cruisehavnen. Nyt utsikten over Sorrentokysten. Ankom Positano for iøynefallende klippeutsikter over godterifargede hus. Beundre håndverksbutikkene som tilbyr klær og sandaler. Deretter kan du se den solfylte kystbyen Amalfi. Fordyp deg i det krystallklare havet. Bli imponert av den imponerende katedralen Sant'Andrea, som dominerer det historiske sentrum av byen. Til slutt, oppdag Ravello, med panoramautsikt over hele Amalfikysten. Utforsk edelstenene, inkludert Villa Rufolo og Villa Cimbrone. Beundre frodige hager og terrasser med utsikt over havet. Lytt mens sjåføren din forteller reisen din. Pust inn duftene av duftende sitrontrær. Ta en titt på tradisjonelt fargerike majolica-kupler, alt før du kjører tilbake til utgangspunktet i Napoli. Sjåføren vil stå til din fulle disposisjon under turen, og forklare deg ombord i kjøretøyet, alt du trenger å vite om stedene du vil besøke, og når han først er på stedet, vil han gi deg ledig tid til å bruke som du vil.

Sorrento: Heldagstur med båt til Positano, Amalfi og Ravello

6. Sorrento: Heldagstur med båt til Positano, Amalfi og Ravello

Fordyp deg i atmosfæren til den italienske kysten på denne heldagsturen med båt fra Sorrento. Cruise rundt Positano, Amalfi og Ravello, med god tid til å utforske øyene og oppleve deres unike måte og tempo i livet. Se de ikoniske Amalfi- og Sorrento-kystlinjene fra komforten av en båt på en heldagstur. Bli hentet fra Sorrento før du setter seil fra Piano di Sorrento langs Amalfikysten. Len deg tilbake og beundre den fortryllende skjønnheten til Sorrentokysten med det ikoniske Vesuv i bakgrunnen mens du glir over Middelhavet. Se terrasser som henger over havet, badene til dronning Giovanna, Jeranto-bukten og det beskyttede marineområdet Punta Campanella på reisen din. Klem kystlinjen for deretter å beundre den ikoniske Amalfikysten, forbi Li Galli Island, de sjarmerende byene Nerano og Praiano, og Furorefjorden før du legger til kai i Amalfi. Besøk UNESCOs verdensarvliste i ditt eget tempo, og nyt den pittoreske utsikten, det romantiske landskapet og Amalfi-katedralen. Velg å hoppe på en minivan for å besøke landsbyen Ravello, hvor du kan se den fantastiske Villa Rufolo og dens frodige hager, eller velg å bruke tiden din på å bli kjent med Amalfi. Deretter setter du seil igjen for å komme deg til Positano, også kjent som Amalfikystens perle. Oppdag byens berømte trange gater, tradisjonelle butikker og fargerike keramikk i din egen tid før du hopper tilbake på båten for en avslappet seiltur tilbake til Piano di Sorrento, hvorfra du blir satt av tilbake ved startpunktet.

Fra Sorrento: Amalfikysten naturskjønn heldags kjøretur

7. Fra Sorrento: Amalfikysten naturskjønn heldags kjøretur

Tilbring en hel dag på å utforske den UNESCO-beskyttede Amalfikysten på denne turen fra Sorrento. Reis langs veien kjent som Amalfitana og beundre kyststrekningen som er kjent for sin naturlige skjønnhet og sjarmerende byer. Se Li Galli-øyene og øya Capri i det fjerne. Start med henting fra hotellet eller nærmeste anbefalte møtepunkt, og sett av gårde på reisen. Nyt utsikten langs kystlinjeveien som er bygget inn i siden av klippene og tilbyr en pittoresk utsikt over havet. Under reisen kan du stoppe for bilder ved et panoramautsikt. Når du først er i Positano, vil du nyte 1 times fritidsstopp for å utforske byen. Spaser gjennom de trange gatene fulle av unike håndverksbutikker og boutiquer, og ta deg til den vakre stranden. Etterpå drar du til Amalfi langs den naturskjønne veien som går gjennom vakre landsbyer som Praiano, Furore og Conca dei Marini. Ta 2 timer fritid i Amalfi. Du kan besøke middelalderkatedralen St. Andrew eller bare slappe av på stranden. Ta deg til dagens siste stopp, byen Ravello. Bruk 1 times fritid til å nyte den fantastiske panoramautsikten over havet, eller besøk Villa Rufolo med sine magiske hager hengende over havet. Etterpå kan du slappe av på returreisen til Sorrento.

Transfer fra Napoli internasjonale lufthavn til Amalfikysten

8. Transfer fra Napoli internasjonale lufthavn til Amalfikysten

Nyt en komfortabel, praktisk og rimelig luksustransport til eller fra hotellet på Amalfikysten, fra eller til Napoli internasjonale lufthavn, togstasjoner eller hoteller i sentrum. Slapp av med en punktlig og effektiv service levert av svært profesjonelle sjåfører. De vil hjelpe deg i alle stadier av overføringen, fra ankomst til avreise. Flerspråklig personale står til din disposisjon, og tilbyr maksimal assistanse og gjestfrihet. Len deg tilbake og slapp av i executive class Mercedes sedaner eller komfortable minivaner, avhengig av størrelsen på gruppen din. Det er ingen kamp for drosjer, og den private tjenesten er bare for deg. Overføringen dekker alle større turistmål i Napoli og Campania, og tilbyr en stressfri start eller slutt på tiden din i Italia.

Fra Amalfi: Li Galli-øyene og Capri heldagsbåttur

9. Fra Amalfi: Li Galli-øyene og Capri heldagsbåttur

Møt skipperen din om morgenen ved havnen i Amalfi og gå ombord på en typisk "gozzo"-båt. Start med en sprudlende prosecco-toast som du kan nippe til på vei til Capri, mens du seiler langs Amalfikysten. Første stopp vil være ved de private øyene Li Galli, for en uforglemmelig svømmetur i det turkise vannet på øyene. Ankom Capri og omvisning på øya med båt med stopp for å besøke den fantastiske grotten, den hvite grotten og den grønne grotten. Underveis kan du beundre Natural Arch, Villa Curzio Malaparte, Faraglioni-steinene og fyrtårnet i Punta Carena. Gjør et nytt stopp for svømming og snorkling i nærheten av de ikoniske Faraglioni sjøstablene og en avslappende pause med smørbrød, frukt og drinker om bord. Ha tre timer ledig tid til å utforske øyas underverker på egen hånd før du går ombord i båten for et siste svømmestopp i det marine beskyttede området "Punta Campanella". Gå tilbake til havnen i Amalfi tidlig på kvelden med fantastiske minner fra øya Capri.

Fra Napoli: Delt dagstur til Sorrento og Amalfikysten

10. Fra Napoli: Delt dagstur til Sorrento og Amalfikysten

Tilbring dagen med å utforske de pittoreske landsbyene på Almalfikysten. Beundre kuppelformede kirker, svingete gater og lagene med pastellfargede hus plassert på åser over havet på denne heldags selvguidede turen. Utforsk hvert stopp i ditt eget tempo og reis komfortabelt i en varebil med klimaanlegg. Eventyret begynner i Napoli med henting fra overnattingsstedet ditt, havnen eller sentralbanestasjonen. Kjør langs kysten og ankom Sorrento ca kl. 10.00. Sorrento står på en terrasse som hever seg bratt over havet og er et av de mest spektakulære punktene på Campania-kysten. På grunn av sin beliggenhet og milde klima, var Sorrento en favoritt blant de gamle romerne, og ruinene deres kan fortsatt sees spredt rundt i byen. Nyt 1 time med å utforske Sorrento før du fortsetter til neste stopp. Ankom Positano og beundre de tettpakkede husene, sognet S.Assunta med sin vakre flislagte kuppel og stranden nedenfor. Bruk 1 time på å vandre gjennom de trange gatene og sjekk ut de mange butikkene. Fortsett til Amalfi, som fortsatt har bevis på sin prestisjetunge fortid. Besøk katedralen dedikert til St. Andrew og beundre de intrikate smugene. Utforsk Almalfi i 1 time før du drar til siste stopp, Ravello. Bruk 1 time på å oppdage hvorfor Ravello regnes for å være en av de skjulte skattene på Almalfi-kysten før du returnerer til Napoli omtrent klokken 17.15.

Tilgjengelige aktiviteter

43 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for Ravello

Vil du vite mer om aktiviteter i Ravello? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Ravello

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 24 vurderinger

Upåklagelig organisering og punktlighet, veldig god sjåfør og guide som underholdt oss underveis. Som beskrevet inkluderer turen et besøk til Amalfi og Ravello og fotostopp på rundt ti minutter for å beundre Positano og Sorrento langveisfra. Den dagen jeg valgte denne aktiviteten var det imidlertid ikke mulig å besøke Ravello på grunn av skytshelgenens fest, men personalet godtok vår forespørsel om å besøke Sorrento som en erstatning og derfor ble turen reddet. Det er nødvendig å ha realistiske forventninger og forstå at med stopp på en knapp time har du ikke muligheten til å sette pris på Amalfikystens skjønnhet fullt ut, men for meg er det fortsatt en opplevelse å anbefale, selv om det bare er for å nyte utsikt fra vinduet. Spesielt anbefaler jeg denne turen hvis du har liten tid til rådighet og ønsker å smake på kysten uten stress og uten å måtte bruke bil eller offentlig transport. Dårlig lunsj

Ha en flott, flott dag! Serena var vår fantastiske guide og ga oss mye informasjon. Hun snakket veldig bra engelsk. Det var god tid på stoppestedene overalt. Danilo, sjåføren vår fraktet oss trygt gjennom dagen og var en super omgjengelig og vennlig person. Denne turen anbefales på det varmeste!

Flott tur. Flott utsikt over Amalfikysten hele veien. En klage jeg har er at det ikke er nok fritid i selve Amalfi.