Våre mest anbefalte ting å gjøre i Rabil

Boa Vista: Viana Desert Quad Bike Adventure

1. Boa Vista: Viana Desert Quad Bike Adventure

Dagen begynner med henting fra hotellet. Gå til det første stoppet på turen, Rabil, den nest mest befolkede landsbyen på Boa Vista Island. Besøk en keramikkfabrikk for å lære om den eldgamle keramikkkunsten samt Olaria, en av få former for lokalt håndverk. Gå fra Rabil og kryss den palmekantede oasen mot Viana ørkenen. Lær om hvordan ørkenen begynte å danne seg på 1980-tallet og har fortsatt å vokse på grunn av passatvindene som bringer sand fra Sahara og Mauritania. Kjenn vinden i håret og adrenalinet pumpe gjennom kroppen din på en spennende tur over sanddynene på firehjuling. Fortsett turen til Bofareira, en liten og søvnig landsby på nordsiden av øya, før du nyter en pause ved Cape Santa Maria for å se forliset. Deretter kjører du til Sal Rei byen, for en kort pause etterfulgt av en tur langs den gamle brosteinsveien til Fatima-kirken. Beundre denne nylig renoverte kirken mens du nyter den fantastiske utsikten over de fantastiske sandvikene som omgir deg. På slutten av en uforglemmelig dag kan du nyte avlevering tilbake til overnattingsstedet ditt.

Boa Vista Island: Halvdagstur til Santa Monica Beach

2. Boa Vista Island: Halvdagstur til Santa Monica Beach

Avreise til landsbyen Rabil hvor teamet vil gi instruksjoner for turen og ATV-kjøretøyet. Gå deretter forbi Povoação Velha og oppdag noen fortsatt intakte hus bygget med håndlagde leirstein og stråtak, som vitner om begynnelsen av historien til Boa Vista, etter å ha vært den første landsbyen som ble befolket. Fortsett til Santa Monica-stranden, regnet som den vakreste stranden i skjærgården og en av de vakreste strendene i verden. Svøm i det krystallklare vannet og slapp av på den hvite sanden. Deretter kan du reise langs kysten for å beundre hele den sørøstlige siden av øya med lange og vakre strender som ender i fantastiske sanddyner. Oppdag underverkene og hemmelighetene skåret bak Varandinha-kalksteinsgrottene, dannet naturlig av erosjonen av havet i sanddynene. Til slutt, ta turen mot Morro de Areia naturreservat før du blir satt av på hotellet ditt.

Boa Vista Island: Quad Adventure til Cabo Santa Maria Beach

3. Boa Vista Island: Quad Adventure til Cabo Santa Maria Beach

Etter henting fra hotellet ditt, starter eventyret ditt fra Rabil, den nest største byen på øya. Den første delen av quad-turen din følger sand- og steinspor mot Praia de Atalanta-stranden. På stranden vil du oppdage vraket av Cabo Santa Maria som har vært strandet på sanden i 50 år. Vraket er så kjent at det har blitt et symbol på Boa Vista og Kapp Verde og en inspirasjonskilde for malere og fotografer. Du vil ha litt tid her til å nyte stranden og ta noen av dine egne bilder. Fra stranden kan du gå ut på firhjulingen din gjennom et surrealistisk månelandskap preget av vulkansk stein. Du vil også ri gjennom midten av en akasietreskog kjent som Floresta Clotilde før du drar tilbake til Rabil på Via Pitoresca (den gamle brosteinsveien). Etter et par timers quadding i afrikansk vind og tropisk sol, kommer du tilbake til hotellet ditt klar til å slappe av.

Boa Vista Island: Rabil, Viana Desert & Shipwreck Tour 4 timer

4. Boa Vista Island: Rabil, Viana Desert & Shipwreck Tour 4 timer

Oppdag den nordvestlige regionen Boa Vista Island på et 4x4-eventyr. Dra til Rabil for å besøke et lokalt håndverkssenter og sette pris på håndverkernes arbeid. Fortsett inn i Deserto de Viana og lær hvordan sanddynene ble dannet mens du beundrer det utrolige landskapet. Besøk et vrak av Cabo Santa Maria, og ta en pause for å nyte den vakre Praia da Atalanta-stranden der den er strandet. Gå mot Sal Rei, stopp ved kapellet til Vår Frue av Fatima for en fantastisk utsikt over havet. Turen avsluttes med avlevering tilbake til hotellet ditt.

Boa Vista: 4x4-tur - Rabil, skipsvrak, Sal Rei og strandbar

5. Boa Vista: 4x4-tur - Rabil, skipsvrak, Sal Rei og strandbar

Utforsk den nordlige delen av Boavista, den andre siden på våre komfortable 4x4-kjøretøyer. Dykk deg inn i dette eventyret og bli overrasket underveis! Det handler ikke bare om vakre steder, det er alltid noe annet... Denne turen ble designet for å være myk og avslappende på en behagelig måte selv i terreng, som åpenbart er en sightseeingfornøyelse, men den vil ende ved strandbaren Bahia for lunsj hvor feriens ånd er på. I løpet av reisen vår vil du ha sjansen til å besøke keramikkskole i landsbyen Rabil, Shipwreck, Fatimas kapell, Sal Rei-byen for et No Stress-besøk, måltid på Morabeza strandbar. Keramikk er et håndverk som er veldig populært på Kapp Verde, og Boavista er kjent som den beste leverandøren i hele landet. Den eneste minifabrikken har eksistert i landsbyen Rabil i flere år, administrert av få lokalbefolkning fra samme samfunn. Skipsvraket ved Cabo Santa Maria eller Atalantas strand, det minner oss om pirater og skatter eller til og med Jack Sparrow. 1. september 1968 var dagen den forliste på den stranden full av varer på grunn av mekaniske funksjonsproblemer. Denne stranden er beskyttet fra juni til oktober under gytesesongen for havskilpadder, hvor noen få tusen hunner besøker stranden om natten for å legge eggene sine. Sal Rei by vil være siste stopp for å forbedre den lokale maskinen. Alt skjer i Sal Rei, for eksempel: ungdomsskole, bensinstasjon, sykehus, banker, offentlige institusjoner etc er kun lokalisert i Sal Rei. Byen er en blandingskultur mellom kapverdeanere, afrikanere fra kontinenten og europeere, altså italienere. Etter å ha nytet byen, er det tid for ferie i en vakker strandklubb for lunsj, drikke og svømme på denne fantastiske stranden i Estoril. Er ikke det en flott mulighet til å utforske Boavista!!!

Boa Vista: terrengfirersykkel til Santa Monica & Caves

6. Boa Vista: terrengfirersykkel til Santa Monica & Caves

Quadbiking Excursion Fire hjul, uendelig spenning Hver ferie trenger litt adrenalin! Vi er her for å tilby det på den mest naturskjønne måten. På din vei vil det være sanddyner, fantastiske strender, vakker ørken, landsbyer uten stress, utrolige forlis og mye mer Boavista-øya er kjent av lokalbefolkningen "The Fantastic Island", og du vil sikkert være enig i den definisjonen. Lar meg vite Hopp på dette eventyret med oss!! Du kan ha en enkelt quad for deg selv eller dele en dobbel quad med partneren din! Si farvel til motorveien og velkommen Off-road

Boa Vista Island: Guidet Santa Monica Beach & Caves Tour

7. Boa Vista Island: Guidet Santa Monica Beach & Caves Tour

Utforsk det vakre landskapet på Boa Vista Island og dens arv på en 4x4-tur. Bli hentet på hotellet ditt og kjør til Rabil, hvor du vil møte lokalbefolkningen og besøke et håndverksverksted. Etterpå kjører du til den tradisjonelle landsbyen Povoação Velha, øyas tidligere hovedstad. Fortsett til Santa Monica-stranden for å svømme i det krystallklare vannet og slappe av på den hvite sanden. Passer fantastiske sanddyner for å nå den naturlige grotten ved Varandinha. Gå mot Morro de Areia naturreservat, stopp ved Chaves Beach, før du blir satt av på hotellet ditt.

Boa Vista Island: Heldags ATV-sykkeleventyr med lunsj

8. Boa Vista Island: Heldags ATV-sykkeleventyr med lunsj

Beundre dette spennende off-road-eventyret med terrengsykkel fra kyst til kyst rundt Boa Vista Island og krysser hemmelige steder under en spennende ATV-tur. Først blir du hentet på hotellet ditt og drar til landsbyen Rabil hvor teamet vårt vil gi de relevante instruksjonene om turen og ATV-kjøretøyet ditt. Kjør deretter sørover til du kommer til en tørr elv. Ankom den vakre Oasis de Fonte Vicente og observer de løvrike frukttrærne, inkludert gigantiske fikentrær, robuste mandeltrær, tamarinder og et eksotisk baobabtre. Deretter kan du utforske den gamle landsbyen Coral Velho før du ankommer Fundo das Figueiras hvor du stopper for en deilig lunsj. Etter det, kryss Cabeça de Tarrafas, Santinha, og nå de fantastiske sanddynene i Viana-ørkenen. Lær hvordan sanddynene ble dannet mens du beundrer det utrolige landskapet. Kjør langs kanten av ørkenen på vei tilbake til Rabil. Avslutt eventyret med avlevering på overnattingsstedet ditt.

Boa Vista Island: Heldags ville strender og Viana-ørkentur

9. Boa Vista Island: Heldags ville strender og Viana-ørkentur

Oppdag Boa Vistas naturlige skjønnheter på en heldags nordøsttur med en ekspertguide. Start reisen med henting fra overnattingsstedet ditt og kjør mot Fonte Vicente Oasis. Her kan du oppdage uberørt natur, lære om den lokale faunaen fra guiden din, og observere frukttrær som fiken, mandel, tamarind og et eksotisk baobabtre. Gå videre til spøkelsesfiskerlandsbyen Curral Velho, en bosetning som ble forlatt på grunn av endeløs tørke og piratangrep. Lær den lokale historien og utforsk dens tidligere saltgruve, etterfulgt av en vakker offroad-tur til den ville stranden João Barrosa og Ervatão-stranden, det viktigste gytepunktet for havskilpadder. Her, hvis været tillater det, svømme inn i det vakre turkise vannet før en lunsjpause i lokal atmosfære på Fundo de Figueiras. Til slutt, begi deg inn i Viana-ørkenen, et av Kapp Verdes syv underverker, en må-se når du besøker Boa Vista Island. Gå langs sanden og beundre det utrolige landskapet med over 10 km med fantastiske hvite sanddyner.

Boa Vista Mystical Wonders: Santa Monica Beach and Caves

10. Boa Vista Mystical Wonders: Santa Monica Beach and Caves

Ved henting, reise til Rabil for møter med lokalbefolkningen, et besøk i hovedkirken og se lokal håndverksproduksjon på Olaria. Fortsett til Povoação Velha, fordyp deg i atmosfæren til øyas eldste bosetning. Deretter kommer du til Santa Mónica-stranden, hyllet som skjærgårdens vakreste strand og en av verdens fineste. Nyt å svømme i turkis vann og slappe av på uberørt hvit sand. Nyt en naturskjønn reise til Varandinha og avslør underverkene og de skjulte skattene i kalksteinsgrottene. Lær om dannelsen av disse naturlige underverkene gjennom haverosjon og begi deg ut på en utforskning. Unn deg en deilig lunsj på en lokal restaurant i Sal Rei, og nyt smakene fra det lokale kjøkkenet. Fortsett deretter til Cabo Santa Maria Shipwreck, hvor du vil høre den fengslende historien om dens 50-årige stranding og dens rolle som inspirasjon for lokale kunstnere. Turen avsluttes med avreise ved overnattingsstedet ditt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Rabil

Alle aktiviteter

19 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Rabil

Utforsk alle

Flere reisetips for Rabil

Vil du vite mer om aktiviteter i Rabil? Trykk her for full oversikt