Opplevelser i

Queensland

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.


Flere reisetips for Queensland

Vil du vite mer om aktiviteter i Queensland? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Queensland

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 11 864 vurderinger

Utrolig organisering. Jeg er en ekspert italiensk dykker med over 1000 dykk. Det lokale dykkesenteret som vi lente oss til er Divers Den. 5 dykk om dagen (selvfølgelig kan du gjøre enda mindre, men å vite hva du finner under du ikke går glipp av sjansen), mellom dagtid og ettermiddagsdykk endrer du dykkestedet. Komfortable hytter med internt bad. Jeg foreslår en lett genser for å forsvare deg mot klimaanlegg, spesielt fordi du nesten alltid er våt. Utmerkede dykk, utmerket stab, 10 stemmer. Godt gjort orienteringer, kan du gå uten en guide som faktisk betales separat ($ 15 per dykk per person), men jeg gjentar dykket er godt forklart. Jeg anbefaler at det spesielle nattdykket "fluodykk" bestilles til frokost fordi det er få ledige plasser.

Opprinnelig forvirring på skrivebordet i flyplassen, hvor vi opprinnelig ble belastet en ekstra $ 80 av fyren på telleren for en alternativ henting fordi tidligere lokal skyttelbuss stengte for flere måneder siden. ALLE SORTERT av nytt selskap som er UTMERKET. Straks tilbakebetalt penger og billetten vår ble hedret. De kalles EXEMPLAR COACHES.

Vi fant turen flott. Vi så mye i løpet av de to dagene og bussjåføren vår kjørte langs sanden med oss og fortalte oss mye. For noen stopp ville vi gjerne ha hatt mer tid, for andre litt mindre, ellers var alt til vår tilfredshet og vil anbefale det til alle.

Fantastiske ansatte som lærte oss masse om revet på en spennende måte. De gjør en god jobb mtp bærekraftig turisme. Hysterisk morsomme ansatte og god stemning fra start til slutt.

informativt på skinnen opp til Karanda, og spennende Kom tilbake på himmelbanen.