Opplevelser i
Queens, New York

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Queens, New York

Flere reisetips for Queens, New York

Vil du vite mer om aktiviteter i Queens, New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Queens, New York

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 2 799 vurderinger

Passet var flott. Noen ganger reddet vi til og med oss køen og dro rett til billettluken. Vi booket Top of the Rock, 9/11 Observatory og Hop on Hop av buss. Dessverre kom bussen nesten aldri. I teorien skulle den komme hvert 15.-20. Minutt, men dessverre kom den ikke en gang etter en time. Den siste bussen skal ha gått klokka 18.00, men da ingen kom klokka 18.30 byttet vi til t-banen. Derfor vil vi ikke anbefale å ta bussen, men heller kjøpe en dagsbillett fra "TopView" (også en sightseeingbuss) ($ 29) og besøke noe annet. Passet lønner seg definitivt!

Synd informasjonen er motstridende med hensyn til bruken av passet: noen steder sies det at den kan lagres på telefonen, på andre at den må valideres. I tvil plutselig dro vi til kontoret: det var faktisk ikke nødvendig og fikk oss til å miste en god time! Ellers er jeg ikke sikker på at det er lønnsomt gitt tiden det tar å utføre hver aktivitet!

Perfekt service!

Alt gikk greit! Takk for god service. I stedet for en limousin, kom imidlertid en luksuriøs minibuss for 13 personer. :) Så hadde mye plass. Neste gang igjen!

Det var ingen steder de annonserte hurtigsporene. Åpningstidene for noen attraksjoner er ikke korrekte (sjekk på forhånd).

Stephan var en fantastisk kunnskapsrik, flink og hyggelig guide !

Anbefales på det varmeste ! Veldig interessant og lærerikt