Legg til datoer

Queen Mary's Dolls' House

Queen Mary's Dolls' House: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

London: Dagstur til Windsor, Stonehenge, Bath og romerbadene

1. London: Dagstur til Windsor, Stonehenge, Bath og romerbadene

Utforsk flere av de beste høydepunktene rundt London på denne dagsturen med buss fra London. Opplev elegansen til Windsor Castle, lås opp mysteriene til Stonehenge, og beundre den georgiske arkitekturen i byen Bath. Besøk et godt bevart romersk badehus. Windsor Castle Windsor Castle står stolt på en frodig skogkledd ås med utsikt over Themsen. Slottet dateres tilbake til normanniske tider, med vidstrakte hageanlegg og det runde tårnet, så det er lett å se hvorfor det er kongens favoritt helgebolig i Royal Windsor. Nyt en fascinerende titt gjennom nøkkelhullet på de overdådige statsleilighetene, som er hjem til uvurderlige kunstverk av Rembrandt og Leonardo da Vinci. Besøk også St. Georges kapell, det atmosfæriske siste hvilestedet for tidligere monarker, inkludert Henry VIII. Videre får du også se dronning Marys dukkehus, en utrolig konstruksjon komplett med fungerende heiser, innlagt vann, strøm og ekte vinflasker, alt i miniatyr. Mystiske Stonehenge Vandre rundt stedet som er på UNESCOs verdensarvliste og bli betatt av den unike stenformasjonen. Stedet befinner seg på Salisbury Plain, med 40 tonns steiner som har stått siden deres ankomst for 5000 år siden. En overflod av teorier omgir Stonehenge. Alt fra et religiøst tempel til en astronomisk klokke, og selv et gravfelt fra bronsealderen. Bestem deg for hva du selv skal mene, idet du oppdager historien til dette mystiske monumentet. Bath Bath ligger vakkert til ved bredden av elven Avon og var den første byen i England som kom på UNESCOs verdensarvliste. Beundre det nydelige Bath Abbey fra 1400-tallet, den fantastiske georgianske arkitekturen og den romantiske Pulteney Bridge. Romerske bad Bath er kjent for sine romerske bad og her finner vi de best bevarte romerske spaene fra antikken. Dykk ned i dybden av historien til dette magiske monumentet, som var mirakuløst skjult helt frem til 1870-tallet, og beundre dens arkitektoniske prakt.  Ankomst tilbake i London rundt kl. 20:00.

Fra London: Heldagstur til Windsor, Oxford og Stonehenge

2. Fra London: Heldagstur til Windsor, Oxford og Stonehenge

Windsor slott Windsor Castle ligger stolt på en frodig skogkledd høyde med utsikt over Themsen. Feiende hageanlegg og rundetårn med tårn, er det lett å se hvorfor det er kongens favoritt helgebolig. Nyt en fascinerende titt gjennom nøkkelhullet på de overdådige State Apartments, hjem til uvurderlige kunstverk av Rembrandt og Leonardo da Vinci, og besøk St. George's Chapel, det atmosfæriske siste hvilestedet for tidligere monarker inkludert Henry VIII. Du kan besøke Queen Mary's Dolls' House. Mystisk Stonehenge Den sanne betydningen av denne eldgamle, fryktinngytende skapelsen har gått tapt i tidens tåke. Var Stonehenge et tempel for soldyrkelse, et helbredelsessenter, et gravsted eller kanskje en enorm kalender? Hvordan klarte våre forfedre å frakte de mektige steinene fra så langt unna og deretter, ved å bruke bare de mest primitive verktøyene, bygge denne fantastiske strukturen? Stonehenge er omgitt av mystikk og imponerer aldri. Oxford Følg i fotsporene til Oxfords berømte studenter, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du spaserer gjennom de fengslende college-gårdsplassene og de brosteinsbelagte gatene i denne historiske universitetsbyen. Ta inn den berømte "byen med drømmende spir" og se Bodleian Library - et av de eldste bibliotekene i Europa - på besøket ditt. Du vil bli betatt av de uberørte trange smugene og gamle torgene i denne naturlig vakre byen. Anslått ankomsttid tilbake i London er rundt 19.00

Windsor Castle og Buckingham Palace: Guidet heldagstur

3. Windsor Castle og Buckingham Palace: Guidet heldagstur

Kjør til Windsor Castle i Royal Borough of Berkshire for starten på denne heldagsturen til palassene til det engelske monarkiet, og utforsk mer enn 900 år med kongelig historie. Fra Vilhelm Erobreren til den nåværende dronningen har påfølgende engelske monarker levd, styrt og satt sitt preg på Windsor Castle, nå det største kontinuerlig okkuperte slottet i verden. Billetten din gir adgang til selve slottet, hvor du kan beundre prakten til St. George's Chapel, og se de overdådige statlige leilighetene. Ta deg tid til å vandre rundt i den vakre byen, full av tradisjonelle butikker og historiske puber. Shakespeare sies å ha skrevet skuespillet "The Merry Wives of Windsor" i en av dem! Etter lunsj, dra til Buckingham Palace for å besøke den offisielle London-residensen til dronningen. Gå til statsrommene som utgjør hjertet av arbeidspalasset, og hør om den offisielle underholdningen, seremoniene og statlige funksjonene som finner sted der. Palassguider er til stede for å peke ut mange uvurderlige kunstverk. Etterpå kan du nyte en spasertur langs sørsiden av Royal Garden og nyte utsikten over den pittoreske innsjøen fra 1800-tallet. Turen ender i palasset, og gir deg fritid til å utforske på fritiden. Spesiell kroningsvisning på Buckingham Palace denne sommeren: Antrekkene som deres majesteter kong Charles III og dronning Camilla bærer på kroningen vil vises som en del av sommeråpningen av Buckingham Palace. Iscenesatt i den praktfulle ballsalen, vil denne spesielle utstillingen vise eiendomskåpen båret av kongen, som også ble båret av hans bestefar, kong George VI, for hans kroning i 1937.

Halvdagstur til Windsor Castle og London Eye

4. Halvdagstur til Windsor Castle og London Eye

Kjør til Windsor Castle i Royal Borough of Berkshire og utforsk en over 900 år lang kongelig historie. De engelske monarker, fra William Eroberen til den nåværende dronningen, har levd, hersket og etterlatt sine fingeravtrykk på det som i dag er verdens største kontinuerlig bebodde slott. Din billett gir deg adgang til slottet der du kan beundre St. George-kapellet i all sin prakt og se de praktfulle statsleilighetene. Ta deg også tid til å vandre rundt i den vakre landsbyen som er full av tradisjonelle butikker og historiske puber. Shakespeare sies å ha skrevet det kjente stykket “De lystige koner i Windsor” i en av pubbene! Siden vil du vende tilbake til hovedstaden, hvor du vil kunne oppleve London Eye, et stykke fantastisk ingeniørkunst. På en klar dag er det mulig å se opp til 40 kilometer i alle retninger. Kapasiteten på 800 passasjerer per omdreining tilsvarer 11 dobbeldekkerbusser. Med en hastighet som er cirka dobbelt så raskt som en sprintende skilpadde, tar hver rotasjon omtrent 30 minutter. Det høyeste punktet er 135 meter over bakken, og utsikten til Londons severdigheter er derfor utmerket.

Fra London: Hopp over køen Windsor Castle privat biltur

5. Fra London: Hopp over køen Windsor Castle privat biltur

Windsor Castle legemliggjør nesten et årtusen med arkitekturhistorie som det eldste og største okkuperte slottet i verden. Det er et flott reisemål for en kort storbyferie fra London, så bestill din private transport og hopp over køen-billetter nå. Utforsk den mektige kongelige residensen og oppdag skattene i den kongelige samlingen. Tilbring dagen blant de kongelige! Velg det 4-timers alternativet for å nyte en selvguidet tur til Windsor Castle med den offisielle lydguiden på ditt morsmål. Med hopp over køen inngangsbilletter kan du spare tid ved å hoppe over køene og gå rett mot inngangen så snart du ankommer. Beundre det majestetiske slottet innvendig og utvendig og lytt til den oppslukende lydkommentaren for å oppdage dets best bevarte hemmeligheter. Fordyp deg i historien om den britiske kongefamilien, fra Vilhelm Erobreren til Dronning Elizabeth II. Windsor Castle er rik på historie og kulturarv. Beundre det vakre interiøret i State Apartments, fylt med dyre malerier, porselen, møbler og andre skatter fra den kongelige samlingen til Windsor-familien. Utforsk også seremonielle rommene, som brukes i dag av dronningen og medlemmer av kongefamilien, og se historiske høydepunkter som det nøyaktig laget Queen Mary's Dolls' House. Et annet interessepunkt er St George's Chapel, et tradisjonelt sted for kongelige bryllup og begravelser, inkludert dronningemoren, kong George VI og prinsesse Margaret. Du kan også bruke litt tid på å spasere gjennom slottshagen, hvor de yngste medlemmene av kongefamilien elsker å leke. Velg det 5-timers alternativet for å lære mer om Windsor Castle og den britiske kongefamilien gjennom livekommentarer fra en 5-stjerners ekspertguide. Dette alternativet kombinerer en selvguidet omvisning i slottets interiør med en guidet tur på slottets gårdsplass, hvor din private guide vil gi deg en grundig introduksjon til slottets historie. Dette er en flott mulighet til å lære mer og stille spørsmål om alt relatert til de britiske monarkene.

Windsor Castle Hampton Court-palasset privat tur med billett

6. Windsor Castle Hampton Court-palasset privat tur med billett

Windsor Castle er det eldste og største okkuperte slottet i verden, og kong Charles III elsker å tilbringe helgene sine i denne fantastiske festningen. Slottet ble bygget på 1000-tallet av Vilhelm Erobreren, og er fortsatt en favorittresidens for kongefamilien. Besøk slottet og finn ut hvorfor våre kongelige har bodd her i århundrer. Besøk St Georges kapell. Siste hvilested for mange konger og dronninger inkludert dronning Elizabeth 11 Statens leilighet Utforsk State Apartments som er innredet med noen av de fineste kunstverkene fra Royal Collection, inkludert malerier av Holbein, Van Dyck og Rubens. Mange av kunstverkene er fortsatt i de historiske miljøene som de først ble samlet for eller bestilt av kongene og dronningene som bodde i Windsor. St Georges kapell Ta inn prakten til St George's Chapel, Windsor Castle, gravstedet til 11 monarker inkludert dronning Elizabeth II, Henry VIII og Charles I, rammen for ekteskapene til prins Harry og fru Meghan Markle og HKH prinsesse Eugenie og herr Jack Brooksbank i 2018 og et av de fineste eksemplene på gotisk arkitektur i England. Et besøk til St George's Chapel er inkludert i billetten til Windsor Castle. Queen Mary dukkehus Spesielt bygget for Queen Mary av den ledende britiske arkitekten Sir Edwin Lutyens på 1920-tallet Hampton Court Palace Garden og labyrint Hampton Court Palace er en historie om to palasser: et Tudor-palass praktfullt utviklet av kardinal Wolsey og senere Henry VIII, sammen med et barokkpalass bygget av William III og Mary II. Henry VIII hadde mer enn 60 hus, men ingen var viktigere for ham, og heller ikke mer overdådig dekorert, enn Hampton Court Palace. I dag kan du besøke Henrys leiligheter, se hans imponerende gjenskapte keiserkrone i Royal Pew før du sniker deg under trappene for å besøke hans enorme Tudor Kitchens hvor 200 kokker, sersjanter, brudgom og sider jobbet for å produsere over 800 måltider om dagen til den sultne husholdningen. Den magiske hagen Oppdag en selvstendig familiefokusert, inngjerdet hage med alle funksjoner designet for å klatre på, inkludert en turneringsarena, tiltyard-tårn og en ildpustende drage. En utendørs glede for barn og familier som introduserer historie gjennom lek mens de engasjerer seg i naturen. Finn deg selv i verdens største labyrint

De beste severdighetene i nærheten av Queen Mary's Dolls' House

Flere reisetips for Queen Mary's Dolls' House

Vil du vite mer om aktiviteter i Queen Mary's Dolls' House? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Queen Mary's Dolls' House

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 331 vurderinger

Denne turen var veldig bra. Jeg anbefaler det bare hvis du er veldig komfortabel med å bruke kort tid på hvert sted. Det er ikke ment for de som liker å vandre rundt. Guiden vår Ari var flott. Hun holdt oss informert, beveget oss og ga oss nyttige tips for å bruke tiden vår på hver side best mulig. Hun holdt oss også informert mellom stopp også. Bussen var behagelig og ventet alltid på oss. Sjåføren vår Abdullah var veldig sjenerøs med tiden sin med tanke på at vi hadde noen tidsproblemer med noen uforsiktige turmedlemmer. Ari holdt ting i gang effektivt. Nettstedene var fantastiske og klare for oss da vi ankom. Windsor Castle har mange sikkerhetskontroller så mye tid er bortkastet der. Windsor og Oxford er morsomme byer. Kul shopping hvis du har tid. Stonehenge er veldrevet og egentlig ganske pustende.

Det var en flott opplevelse. Guiden vår Pedro underholdt oss med mange superinteressante historiske fakta, og sjåføren vår Sokol fikk oss til å føle oss trygge og hadde en prefekt kjøretur. Selve turen var perfekt organisert, jeg vil bare minne alle som er interessert i den, at for å besøke tre ting på en dag kan du ende opp med å haste med besøkene dine, spesielt hvis det er køer. Bare sørg for å vurdere det.

Flott tur, du ser mye, men du er utslitt etter dagen fordi du vanligvis bare har en time på selve stasjonene og må skynde deg gjennom deretter. Guiden vår Bruce var høflig og morsom, men snakket bare engelsk. Men du trenger ikke en omvisning på et annet språk for å forstå stasjonene. Å finne busstasjonen tar litt tid, sørg for å være der i tide eller litt tidligere!

Guiden vår var utmerket! Jeg kan ikke si nok om hvor informativ, vennlig og morsom hun var. Denne turen er lang, men verdt det hvis du ikke har mye tid i Storbritannia og vil se mye på en dag. Selv om vi ikke hadde mye tid på hvert sted, føler jeg fortsatt at vi så og opplevde essensen av hvert stopp.

Jeg likte den generelle organiseringen av turen, noe som betyr at det var nok tid til å se alt. Sjåføren var veldig bra, og guiden vår Amanda ga som ekstra informasjon om nettsteder og fortalte oss historien til dem. Hun var veldig snill og klar til å hjelpe til hver gang.