Queen Elizabeth Olympic Park

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Queen Elizabeth Olympic Park

Vil du vite mer om aktiviteter i Queen Elizabeth Olympic Park? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Queen Elizabeth Olympic Park

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 246 vurderinger

Fantastisk mini-annonse

Tok sønnen min hit, og vi likte den. Først så vi utsikten over London og det fantastiske. Så gikk vi ned på lysbildet, sønnen min gikk først festet til ham var et kamera for å fange sin opplevelse. Jeg har sist ingen ponni for et kamera, da øynene mine ville være lukket i hele varigheten. Jeg vil definitivt gå igjen med hjerteslag.

Flott tur, men skuffet over videoen

Likte turen, men ikke så mye videoen jeg betalte for. Personalet rådet meg til å holde hodet oppe fra lysbildet, men advarte meg ikke om at med mindre jeg gjorde en innsats for å sykle i sittende stilling som bare haken min ville bli tatt på videoen. På plussiden er det en liten seniorrabatt hvis du er over 60 år