Våre mest anbefalte ting å gjøre i Québec

Quebec City: Sightseeingcruise med guide

1. Quebec City: Sightseeingcruise med guide

Bli med på en interessant cruise på Saint Lawrence-elven og oppdag byen Quebec og dens omgivelser. Se de ikoniske gamle fortene, Montmorency Falls, Laurentian Mountains og mange flere høydepunkter underveis. Den utkledde guiden, Louis Jolliet, avslører den uventede historien av Québec by, elven og omgivelsene. Ta deg tid til å slappe av på utedekkene, mens du beundrer den eksepsjonelle utsikten til Château Frontenac, Île d'Orléans og Côte-de-Beaupré. Lær interessante historier og fakta om byen mens du cruiser langs den rolige elven.

Quebec City: Hopp-på Hopp-av Open-Top Double Decker Bus Tour

2. Quebec City: Hopp-på Hopp-av Open-Top Double Decker Bus Tour

Utforsk Québec City ombord på en åpen toetasjes buss og oppdag severdighetene som interesserer deg mest. Nyt panoramautsikten mens du reiser forbi noen av byens mest kjente attraksjoner, og gå av så mange ganger du vil på dagen. Benytt deg av 15 strategiske stopp og en ombord-tapet kommentar med gratis hodetelefoner for å lage ditt eget eventyr i byen. Red City Loop-stopp: • Place d'Armes • Quartier St-Roch • Musée de la Civilization • Plasser Royale • Marché du Vieux-Port • Centre des Congrès • Observatoire de la Capitale • Manège Militaire • Plaines d'Abraham • Musée des Beaux-arts • Quartier Saint-Jean-Baptiste• Avenue Cartier • Place d'Youville • Citadelle de Québec

Fra Montreal: Dagstur til Quebec City og Montmorencyfallene

3. Fra Montreal: Dagstur til Quebec City og Montmorencyfallene

Utforsk severdighetene og historien til Quebec City på en problemfri guidet dagstur fra Montreal. Slapp av i komforten av en premiumbuss i det du begynner reisen med henting fra hoteller i Montreal sentrum. Start dagen med henting fra sentrum av Montreal. Vel fremme i Quebec City, besøker du steder som Place Royale-torget, Quebecs historiske bydel, bydelen Petit Champlain, Notre Dame-basilikaen og Quebec-citadellet. Kjør langs Grande-Allée, stopp ved hotellet Chateau Frontenac, og beundre Quebecs eldste skyskraper. Nyt fritiden til å utforske byens gater som slynger seg hit og dit, samt Quebec bys eldste offentlige trapper, Escalier Casse-Cou. Ta kabelbanen som er bygget inn i klippen, som forbinder øvre og nedre Quebec, for en fantastisk utsikt over elven og omgivelsene. Stopp ved Abrahamsslettene for å se hvor det berømte slaget mellom franske og engelske hærer fant sted i 1759. Dra fra Quebec Citys gamleby til Montmorency-fallene for å nyte enestående utsikt over de imponerende 83 meter høye fossene. Sett deg deretter om bord på bussen for returen til Montreal.

Old Quebec City: 2-timers Grand Walking Tour

4. Old Quebec City: 2-timers Grand Walking Tour

Gå tilbake i tid på en 2-timers Grand Walking Tour i Old Quebec City mens du utforsker overfloden av historie og sjarm til dette utrolige verdensarvstedet. Denne turen bukter seg på en rolig nedoverbakke i selskap med en ekspertguide hvis kommentarer vil gi deg en god følelse av historien rundt denne unike og romantiske omgivelsen. Mens du stopper på alle viktige steder og mange skjulte, historiske perler, vil guiden din også peke ut flere aktiviteter, spisesteder og ting å se. Turen er begrenset til små grupper, noe som gir maksimal interaksjon med guiden din og meddeltakere. Få en smak av Quebec-byens historie, arkitektur og kultur i en 2-timers tur i denne store byen.

Quebec City: Opplev Montmorency Falls med taubane

5. Quebec City: Opplev Montmorency Falls med taubane

Oppdag den fantastisk vakre Montmorency-fossen, med denne billetten til Parc de la Chute-Montmorency inkludert en tur-retur taubanetur til toppen av fossen. Dra nytte av gratis parkering ved taubanestasjonen i Beauport.  Start besøket ditt ved taubanestasjonen og benytt anledningen til å oppdage de nye stiene ved foten av fossen. Etter spaserturen tar du taubanen til toppen. Du får en blendende utsikt over fossen, parken og Île d'Orléans. Når du er på toppen, kan du lære mer om parkens historie på besøkssenteret i Manoir Montmorency. Du finner dessuten en suvenirbutikk der. Fortsett til hengebroen som henger rett over fossen og lytt til vannet som brøler under føttene dine. Det finnes også en rekke stier hvor du kan nyte den friske luften, fred og ro, og skjønnheten i parken.  Kartene av parken i stort format viser deg vei på panoramarunden. Du kan stoppe for å observere de forskjellige utsiktspunktene som er tilgjengelige, eller ta en piknik. De mer eventyrlystne kan velge å gå nedover panoramatrappen. Denne imponerende trappen klamrer seg fast til klippen og har ikke mindre enn 487 trinn. Du vil ha god mulighet til å ta velfortjente pauser når du går ned. På bunnen av trappen kjenner du fossenes fulle kraft når vannet spruter på deg. Om vinteren fryser til slutt vannstrålene fra fossen og blir forvandlet til vakre formasjoner. Disse sprutene danner også den berømte Sugarloaf som er en veldig imponerende naturlig iskrem ved foten av fossen. Til slutt går du langs den nye vakre gangveien.

Quebec City: Guidet besøk av Fairmont Le Château Frontenac

6. Quebec City: Guidet besøk av Fairmont Le Château Frontenac

Lær om slottslivet på Château Frontenac under en guidet tur på dette ikoniske hotellet som ligger på et av de vakreste stedene i Quebec City. Besøket vil vare mellom 50 og 60 minutter og inkluderer en ytre del på omtrent 15 til 20 minutter. Resten av turen foregår inne. Benytt deg av en unik sjanse til å se forbedringene av installasjonene de siste årene. Få en guide som tolker en autentisk karakter som en gang bodde i Château Frontenac i de første dagene.

Fra Quebec City: Hvalsafari med busstransport

7. Fra Quebec City: Hvalsafari med busstransport

Bli med på en herlig hvalsafari på en dagstur fra Quebec City. Dra nytte av komfortabel rundturstransport med buss, og valget mellom en hvalsafari en stor båt eller med en gummibåt.  Etter å ha blitt hentet på morgenen, drar du fra Quebec City til det vakre området Baie-Sainte-Catherine, nær Tadoussac. Len deg tilbake og slapp av på en vakker kjøretur. Ved ankomst i Baie-Sainte-Catherine går du om bord på enten en stor båt eller blir utrustet for din opplevelse i en gummibåt.  Den store båten har innvendige og utvendige sitteplasser, tak, toaletter, observasjonsplattform en butikk og en kafeteria En Zodiac gummibåt tilbyr et mer intimt og spennende møte, og du observerer hval fra vannivå. Tospråklige guider på begge båtene gir deg informasjon om hvaler og de omkringliggende områdene. Hjelp ekspertguiden, kapteinen, mannskapet og de andre passasjerene med å finne disse gigantene i havet.  Pust inn den friske luften og beundre den nordlige kysten av St. Lawrence-elven, samt den lille øya Ile Rouge eller fyret «Phare Au Fond Prince». Etter utflukten går du om bord på bussen for hjemreise. Opplevelsen avsluttes når du slippes av i Quebec by.

Quebec City: Montmorency Falls Shuttle Bus Transfers

8. Quebec City: Montmorency Falls Shuttle Bus Transfers

Klatre ombord på en skyttelbuss som går fra Old Quebec og reis direkte til Montmorency Falls. Montmorency Falls er 272 fot høye og er 1,5 ganger høyere enn Niagara Falls. Møt bussen i sentrum av Old Quebec, nær Chateau Frontenac, for en 15-minutters reise til fossen. Når du kommer til foten av taubanen, kan du bestemme deg for å utforske parken til fots eller ta taubanen til toppen. Inngangsbillett for tilgang til stedet er inkludert i prisen for denne aktiviteten. Ved basen er en odde, et ideelt sted å kjenne tåkespruten og høre den tordnende kaskaden. I vintermånedene fryser sprutene til slutt og danner en naturlig iskjegle ved foten av fossen. Fra toppen vil du se blendende utsikt over fossen, parkviken og Île d'Orléans. Hengebroen på toppen er et must-see hvor du kan kjenne vannet bruse under føttene dine. Det er også en rekke stier hvor du kan nyte den friske luften, fred og ro og skjønnheten i parken. Du vil kanskje ta taubanen opp og deretter gå ned via de 487 trinnene til panoramatrappen for et annet perspektiv av fossen. Når du er klar, gå tilbake til skyttelbussen ved en av de 5 praktiske returtidene som er tilgjengelige. Skyttelbussen vil returnere deg til Old Quebec.

Quebec City: Montmorency Falls & Ile d'Orleans halvdagstur

9. Quebec City: Montmorency Falls & Ile d'Orleans halvdagstur

Besøk Côte-de-Beaupré-regionen og Ile d'Orleans på en halvdagstur fra Quebec City. Oppdag de tradisjonelle landsbyene i rurale Quebec mens du overlater kjøringen til din erfarne guide. Gå fra Quebecs gamleby og kjør langs de 40 kilometer lange Chemin du Roy til Sainte-Anne-de-Beaupré. Ta et stopp ved Abert Gilles' kobberkunststudio underveis, og bruk deretter 45 minutter på å utforske den berømte Sainte-Anne-de-Beaupré-basilikaen. Neste stopp er de fantastiske Montmorency Falls, som står 1,5 ganger høyere enn Niagara Falls. Bli behandlet på et kort besøk på den vakre øya Orleans (Ile d'Orleans) og dens sjarmerende landlige atmosfære fra 1800-tallet. Stopp innom Island-sjokoladebutikken for noen søte godbiter før hjemreisen. Turen avsluttes med at du kommer tilbake til sentrum av Quebec.

Old Quebec: Nordic Spa Thermal Experience

10. Old Quebec: Nordic Spa Thermal Experience

Oppdag en komplett avslapningsopplevelse på Strøm Nordic Spa, som ligger kun få skritt fra Old Quebec City og cruiseterminalen. Nyt en termisk opplevelse på et eksepsjonelt nordisk spa som inkluderer leie av en badekåpe, et håndkle og et skap. Sommer eller vinter, regn eller sol, reduser stress mens du gjenoppliver kropp og sinn. Begynn med å slappe av musklene i boblebadene. Eliminer giftstoffer ved å gå til en oppvarmet badstue, etterfulgt av en dukkert i et iskaldt bad og en periode med dyp avslapning. Termoterapi er praktisert i tusenvis av år og er et velværeritual basert på ekstern bruk av vann til terapeutiske formål. Dra nytte av tilgang til utendørs boblebad, termiske og nordiske bad, finske badstuer, eukalyptusdampbad, termiske og nordiske fossefall, pluss innendørs og utendørs avslapningsområder med peis. Restauranten på stedet tilbyr panoramautsikt over elven og skandinavisk-inspirert mat som fremhever lokale produkter og smaker.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Québec
Byen blander 2 verdener som ingen annen, med markant nordamerikansk og europeisk kultur.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Québec

Alle aktiviteter

76 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Québec

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Québec

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Québec?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Québec er:

Flere reisetips for Québec

Vil du vite mer om aktiviteter i Québec? Trykk her for full oversikt