Våre mest anbefalte ting å gjøre i Putrajaya, Malaysia

Kuala Lumpur: Tur til Putrajaya med tradisjonelt båtcruise

1. Kuala Lumpur: Tur til Putrajaya med tradisjonelt båtcruise

Oppdag den vakre blandingen av tradisjonell og futuristisk arkitektur i Putrajaya som gir byen sin unike sjarm. Reis med en sjåfør i et privat kjøretøy mens du stopper på 7 steder som dekker alle de største attraksjonene i området. Besøk først Putra-moskeen og gå inn i bønnesalen og selskapslokalene kjent for sine elegante funksjoner. Se den elegante gårdsplassen med en kant av imponerende søyleganger.Stopp ved Perdana Putra, statsministerens kontor som kan skilte med utsikt over Putrajaya sentrum. Beundre arkitekturen som har blitt påvirket av malaysisk, islam og vestlige kulturer.  Fortsett til hovedtorget og Palace of Justice, en majestetisk bygning kjent lokalt som Istana Kehakiman som er sentrum for rettsarbeidet i Malaysia. Se tusenårsmonumentet, også kalt Monumen Alaf Baru, en ruvende struktur i gull/bronse som er et viktig landemerke i Putrajaya. 

Kuala Lumpur: Privat omvisning inkludert Putrajaya og Batu Caves

2. Kuala Lumpur: Privat omvisning inkludert Putrajaya og Batu Caves

Start heldagsomvisningen din i Kuala Lumpur med henting fra overnattingsstedet ditt i sentrum. Nyt den moderne storbyen Kuala Lumpur, og se Petronas Twin Towers, det kongelige slottet og Uavhengighetsplassen, nasjonalmonumentet, KL Gallery, Golden Triangle, Lake Garde og den gamle jernbanestasjonen. Omvisningen inkluderer også inngang til Royal Selangor besøkssenter, for å oppleve produksjon av tinnvarer. Senere reiser du til Batu-grottene hvor du kan se den 40-meter høye Lord Murugan. Her gårr du de 272 trappetrinnene til toppen for  en fantastisk utsikt til grotten, og for å se noen apekatter som ønsker deg velkommen med sine stunts. Til slutt besøker du en Putrajaya, en  futuristisk, men likevel sjarmerende rustikk struktur som står på et område med 4581 hektar med land. Denne kombinasjonen gir deg en forfriskende og avslappende følelse. De viktigste høydepunktene i Putrajaya inkluderer Putra-moskeen, statsministerens kontor og ministerkontorer, statsministerboligen, Putra-plassen, Justispalasset og mange fotostopp underveis.

Kuala Lumpur: Putrajaya og elvecruisetur (SIC)

3. Kuala Lumpur: Putrajaya og elvecruisetur (SIC)

9:30 Henting fra Kuala Lumpur sentrum og Bukit Bintang-området 11:00 Gå ombord på tradisjonelle båter for en nostalgisk/cruisingopplevelse (avhengig av hva som er tilgjengelig). Gli gjennom vannet i Putrajaya-sjøen. 11:40 Putra-moskeen 12:05 PJ Government Center (The Malaysian Federal Government Administrative Centre) 12:25 Putrajaya Perdana 12:45 Putra Bridge 13:00 avlevering av hotell i Kuala Lumpur sentrum og Bukit Bintang-området Viktige notater: 1) Hvis cruise ikke er i drift, vil det automatisk bli erstattet av en tradisjonell båt 2) Spedbarn under 3 år er IKKE tillatt for denne aktiviteten 3) Tidslinjen og rekkefølgen på aktiviteter er ikke faste og er underlagt værforhold, menneskelig trafikk og kan omorganiseres for best mulig å møte operasjonelle behov

Putrajaya-besøk og innsjøcruise: Tur fra Kuala Lumpur

4. Putrajaya-besøk og innsjøcruise: Tur fra Kuala Lumpur

Din profesjonelle sjåfør/guide vil møte deg på ditt Kuala Lumpur-hotell klokken 09:00 eller 14:00, og du drar ut med et luftkondisjonert kjøretøy til den malaysiske føderale hovedstaden, Putrajaya. Dette er landets administrative senter og ble oppkalt etter dets første statsminister, Tunku Abdul Rahman Putra. Slapp av og nyt den naturskjønne 45-minutters kjøreturen fra Kuala Lumpur. Ditt første stopp på denne 4-timers turen vil være ved Taman Warisan Agricultural Heritage Park, som er et levende museum for frukt, gummi, kakao, palmeolje, urter og mer. Se en demonstrasjon av gummiproduksjonsprosessen fra det tidspunktet du banker på treet. Etterpå vil du fortsette for å se noen av Putrajayas mest kjente landemerker, inkludert den rosa kuppelformede Putra-moskeen. Monumentet er laget av vakker rosegranitt, og reiser seg 250 fot opp i luften og er et av de høyeste landemerkene i regionen. Deretter besøker du Perdana Putra, statsministerens kontor. Kjent som Det hvite hus i Malaysia, er denne imponerende bygningen hjem til flere viktige offentlige etater. Før du går tilbake til avleveringsstedet ditt, passerer du Sepang Formel 1 Race Circuit som er allment anerkjent som en av de beste kretsene på jorden.

Kuala Lumpur flyplass Avgang Drop off Transfer

5. Kuala Lumpur flyplass Avgang Drop off Transfer

Det er ikke nødvendig å bruke tid på å vente på en taxi når du trenger å komme deg til flyplassen for avreise. Du blir hentet umiddelbart fra Kuala Lumpur Hotel, av en sjåfør som venter på deg i hotellets lobby. Du vil da kunne slappe av og nyte en naturskjønn, én times kjøretur inn til selve byen, forbi noen av de viktigste severdighetene på veien for å vekke appetitten for resten av turen. Kuala Lumpur er kjent for sine overfylte veier, men din ekspertsjåfør vil være i stand til å navigere dem sømløst, slik at du kan reise med stil i ditt eget luftkondisjonerte kjøretøy. Hvis du ankommer på dagtid, vil du også bli behandlet på en omvisning i Putrajaya, det politiske sentrum av byen. Du får se den offisielle residensen til statsministeren i Malaysia, Putra-moskeen og den betagende Putrajaya-sjøen. Når du ankommer, dag eller kveld, vil sjåførene være der for å få deg til reisemålet ditt på den ytterste komfort.

Kuala Lumpur: Heldags tvillingbyer kulturtur

6. Kuala Lumpur: Heldags tvillingbyer kulturtur

Denne turen starter klokken 09:00 fra hotellobbyen din i Kuala Lumpur. Du vil bli hentet av en profesjonell engelsktalende sjåfør/guide i et rent, luftkondisjonert kjøretøy. Ved henting vil du få en liste over de største attraksjonene i begge byene å velge og dekke i løpet av denne heldagsturen. Du vil bli gitt et valg om å planlegge reiseruten din i henhold til ditt ønske før ombordstigning. Du vil ha en omvisning i Taman Warisan Agricultural Heritage Park, som er et levende museum for frukt, gummi, kakao, palmeolje, urter og mer. Etterpå vil du fortsette for å se noen av Putrajayas mest kjente landemerker, inkludert den rosa kuppelformede Putra-moskeen. Monumentet er laget av en vakker rosegranitt, og reiser seg 250 fot opp i luften og er et av de høyeste landemerkene i regionen. Deretter besøker du Perdana Putra, statsministerens kontor. Kjent som Det hvite hus i Malaysia, er denne imponerende bygningen hjem til flere viktige offentlige etater. Nyt et kort cruise over Putrajaya-sjøen og beundre det vakre landskapet. Under turen i Kuala Lumpur vil du besøke Batu Caves, som er en av de mest besøkte attraksjonene i Kuala Lumpur. En kalksteinsbakke med en rekke huler har en av de mest populære hinduistiske Shirinene utenfor India. Tusenvis av pilegrimsreiser besøker hit hvert år. Hvis du har nok energi og er en eventyrelsker, så gjør deg klar til å klatre 272 trinn for å nå den største grotten. Petronas tvillingtårn er fortsatt de høyeste tårnene i verden og det mest besøkte landemerket i Kuala Lumpur. Gå på Sky Bridge og nå observasjonsdekket for å bli overrasket over panoramautsikten over denne fantastiske byen. Etter Petronas Twin Towers besøker du Galeri Petronas (Petronas Gallery), som har vist mange vakre malerier designet av lokale og utenlandske kunstnere. Utforsk nasjonalmuseet, som gir en oversikt over malaysisk kultur og historie. Utstillingene spenner fra frittstående tablåer som viser kulturelle begivenheter som bryllup, festivaler og kostymer til tradisjonelle våpen, musikkinstrumenter, kunst og håndverk, keramikk og flora og fauna. Du vil deretter besøke Thean Hou-tempelet og nasjonalmoskeen. Begge er nydelige strukturer og har et bredt spekter av kapasitet for bønnene. Observer harmonien og lytt til de bedårende historiene fra sjåføren/guiden din om denne nasjonen. Du vil passere den gamle jernbanestasjonen og nå Independent Square. Ta selfies rundt Sultan Abdul Samad-bygningen, en betydelig bygning bygget under den britiske kolonitiden. Den malaysiske regjeringen brukte deretter denne bygningen til offentlige administrasjonskontorer. Det godt planlagte og administrerte Independent Square vil gi deg et tydelig uttrykk for malaysisk omsorg for gammel arv og bygninger. Du vil bli satt av tilbake til hotellet ditt i Kuala Lumpur etter turen.

Kuala Lumpur internasjonale lufthavn 2-veis transport

7. Kuala Lumpur internasjonale lufthavn 2-veis transport

Prioriteten er å gi kundene effektiv og uanstrengt service. Hovedmålene er at kunden skal være fullt fornøyd og oppleve en upåklagelig tur med profesjonelle sjåfører. En 100% garanti er lovet, forutsatt at du ikke får problemer med noen av kjøretøyene eller sjåførene. Når bestillingen er bekreftet, kan du være sikker på at bilen din vil vente på deg på et gitt sted til et gitt tidspunkt uten forsinkelser. Profesjonalitet opprettholdes alltid, og sikkerheten og personvernet til kundene kommer først, uansett hva. Sørg for at informasjonen du oppgir forblir konfidensiell. Alle bestillingsdetaljer og personopplysninger er beskyttet og vil ikke bli åpnet av noen tredjeparter. All informasjon som mottas vil kun bli brukt til å gi deg den beste transportopplevelsen. I tillegg kan en Putrajaya-tur organiseres som vil bli en av de mest uforglemmelige opplevelsene i Kuala Lumpur. Putrajayas administrative senter er oppkalt etter sin første statsminister, og kan skilte med et bredt utvalg av sightseeingsteder. Du vil nyte de vakre severdighetene i Putrajaya-sjøen og gå gjennom de skyggefulle dypet av Taman Warisan Pertanian Agricultural Park, hvor du kan se eksotiske frukter og grønnsaker dyrket sammen med andre fantastiske planter. Putra-moskeen med sin rosa kuppel gir en fantastisk mulighet til å ta uforglemmelige bilder, samt Perdana Putra, også kjent som Malaysias hvite hus. Den fantastiske arkitekturen er noe du ikke vil glemme med det første. Sportselskere vil glede seg over å se Sepang Formel 1 Race Circuit, ansett for å være en av de største kretsene i verden. Denne turen er valgfri, men den kan gjerne organiseres for deg.

Malacca Instagram-tur: De beste stedene (privat og med alt inkludert)

8. Malacca Instagram-tur: De beste stedene (privat og med alt inkludert)

På denne Malacca Instagram-turen vil du ha sjansen til å besøke de mest kjente og mest Instagrammable stedene i Malacca. Start dagen med hotellhenting klokken 8:30. Ta deretter veien til Putra-moskeen og besøk Jonker Street. Pause til lunsj kl. 12.00 og fortsett deretter til Christ Church og St. Paul Church. Deretter kan du besøke Cheng Hoon Teng-tempelet og Malacca Straight-moskeen. Til slutt, start reisen tilbake til hotellet ditt, hvor guiden din vil slippe deg av omtrent klokken 18.

Ofte stilte spørsmål om Putrajaya, Malaysia

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Putrajaya, Malaysia?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Putrajaya, Malaysia er:

Flere reisetips for Putrajaya, Malaysia

Vil du vite mer om aktiviteter i Putrajaya, Malaysia? Trykk her for full oversikt