Pulvertårnet

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Pulvertårnet

Vil du vite mer om aktiviteter i Pulvertårnet? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pulvertårnet

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 3 805 vurderinger

Dette ble veldig raskt bestått, men guiden var kunnskapsrik og forståelse for våre behov som en familie med veldig små småbarn. Vi var bare i "bein kirken" i omtrent 20 minutter, men ærlig talt er den ganske liten og det var lenge nok til å gjøre et raskt besøk. Måltidet var deilig, og vi likte å chatte med andre på turen. Det er en lang tur fra Praha i små busser, men de var komfortable og guiden hadde god informasjon om området rundt.

Veldig spennende tur

Dette var en veldig spennende tur! Den kunnskapsrike guiden fortalte og viste forskjellige bygninger som vi gikk forbi.Vi var til og med innom en lokal kafe som bevart den gamle kommunistiske stilen. Velsmakende mat og drikke til en hyggelig pris. Høydepunktet var selvsagt besøket i bunkeren noen etasjer under Hotel Jalta. Der var det mye spennende å se på! Anbefales på det beste!

Det var hyggelig vi har gledet oss over det, men det er umulig å gå alle stedene på kortet vi gikk for bare noen få. Turene til Martin turnerer var veldig bra og nedsatte med kortet

Veldig bra

Dette var en veldig flott tur. Mat var middels bra.Flotte guider.

Profesjonelt. Audioforklaringer koordinert med busposisjonering.