Våre mest anbefalte ting å gjøre i Pula

Pula: Arena-inngangsbillett

1. Pula: Arena-inngangsbillett

Besøk det gamle amfiteateret i Pula, hvor innbyggerne i byen en gang samlet seg for å bli underholdt av gladiatorer og dyrejakt. Slå folkemengdene og utforsk dette praktfulle eldgamle stedet med din forhåndsbetalte inngangsbillett. Se et amfiteater som har blitt symbolet på Pula, et av de mest populære og vakre stedene i Kroatia for arrangementer, som konserter, festivaler og til og med rekreasjon av gladiatorturneringer i sommermånedene. Få tilgang til den permanente utstillingen med tittelen "Istrian Olive and Viticulture in Antiquity" som ligger i det underjordiske området som brukes av gladiatorene under deres turneringer. Se reproduksjoner av verktøy og utstyr for olje- og vinproduksjon, som møller, presser og sedimentasjonstanker, samt amforaer, som ble brukt som emballasje for olje- og vintransport.

Pula: Sunset Cruise med delfinsafari, middag og drinker

2. Pula: Sunset Cruise med delfinsafari, middag og drinker

Den tre timer lange seilasen starter fra havnen i Pula og fortsetter langs kysten av Brijuni nasjonalpark hvor vi går på leting etter delfiner i deres naturlige miljø. Delfiner er hyppige besøkende til Brijuni-vannet på grunn av overfloden av fisk som delfiner kommer for å jakte på om kvelden. Med vakre solnedgangsscener, delfiner og Brijuni nasjonalpark, serverer vi middag og ubegrenset drikke. Til middag har du valget mellom en middelhavsfiskmeny, kjøttmeny eller vegetarmeny. Drikke serveres under hele turen (coca cola, fanta, rød- og hvitvin og vann). * Nyt fantastisk utsikt fra båten vår "Europa" som er utstyrt med 2 terrasser, salong, bar og 2 toaletter. * Gjør deg klar for et uforglemmelig eventyr med vakre solnedgangsscener og lekne delfiner i nasjonalparken Brijuni.

Fazana: Brijuni nasjonalpark - naturskjønn båttur

3. Fazana: Brijuni nasjonalpark - naturskjønn båttur

Opplev denne vakre båtturen i Brijuni nasjonalparks skjærgård og stopp ved Sveti Jerolim-øya. Før du ankommer St. Jerolim-øya kan du nyte en panoramisk tur og se vill natur og historiske landemerker i Brijuni om bord på skipet vårt Kristina, hvor mannskapet vårt vil servere deg gratis kalde drikker. Bare 15 minutter med båt fra Fazana vil vi nå Veliki Brijun, den største av alle 14 øyer. Her kan du se vila Kastel som tilhørte den østerrikske aristokraten Paul Kuppelwieser som kjøpte øya i 1893. Denne øya er hjemsted for mange attraksjoner som romerske bosetninger og har til og med en safaripark med noen eksotiske dyr. Deretter ser vi Mali Brijun-øya med Fort Minor, forvandlet til et sommerteater. Senere ser vi den berømte fiskeformede øya Gaz. Så ser vi øyene Galija og Titos-øya Vanga. Vi passerer også Vila Brijunka og fyret Peneda med utsikt over havnen i Pula. Til slutt kommer vi til St. Jerolim. Å bo på denne øya er valgfritt og anbefales på det sterkeste. Der kan du bo og nyte bading i krystallklart vann. Det er alltid mulighet for å komme tilbake til startpunktet på hovedbryggen i Fazana kl. 16.00 og også alternativer for å komme tilbake kl. 14.00 og 17.30. avhengig av daglig antall gjester. Nøyaktig tid for retur bør avtales med reiseleder og kaptein og avhenger av antall gjester og starttidspunkt for turen. Øya er et ekte stykke paradis med vann fullt av fisk og massevis av påfugler som løper fritt rundt på øya. Det er en hyggelig restaurant på øya som tilbyr velsmakende mat og kalde drikker til rimelige priser. Det er inngangsbillett til øya som skal betales på stedet når du forlater båten. Øya åpner for besøkende 1. juni i år når havet skal være varmt nok for bading. Samtidig åpner også restauranten. I år er inngangsbilletten på øya 5 euro for voksne og 3 euro for barn.

Pula: Brijuni nasjonalpark og Jerolim Island Dolphin Cruise

4. Pula: Brijuni nasjonalpark og Jerolim Island Dolphin Cruise

Bli med på en guidet tur i Brijuni nasjonalpark på dette cruiset fra Pula. Nipp til ubegrenset drikke underveis og nyt smaksløkene dine med en deilig lunsj. Utforsk St. Jerolim Island i ditt eget tempo med fritid til å nyte strendene. Gå ombord på et komfortabelt skip med en kaptein og en guide og dra ut til øyene i Brijuni nasjonalpark, et av de vakreste stedene i Adriaterhavet. Utforsk parken med båt, se ville dyr som delfiner underveis, og svøm på St. Jerolim Island. Cruise rundt på alle øyene og lytt mens guiden din deler fascinerende informasjon om øyene og deres berømte eiere. Nyt en deilig lunsj med tradisjonelle middelhavsretter med ditt valg av fisk, biff eller grønnsaker. Stopp ved St. Jerolim Island (Sveti Jerolim), hvor du kan bo i 2,5 timer. På øya har du sjansen til å spasere de naturskjønne strendene, ta en forfriskende svømmetur eller utforske selve øya. Benytt deg av ubegrenset drikke ombord på båten, som vin, mineralvann, juice og brus. Hvis du er heldig, kan skipet ditt bli fulgt av lekne delfiner som besøker disse farvannene for å spise på den store fiskebestanden. Gå tilbake til Pula havn med fantastisk nattutsikt over byen og den ikoniske Pula Arena, et romersk amfiteater.

Fazana: Guidet delfinsafari på sightseeingcruise ved solnedgang

5. Fazana: Guidet delfinsafari på sightseeingcruise ved solnedgang

Utforsk det fantastiske klare vannet i Brijuni nasjonalpark og bruk tid på å observere delfiner som leker og spiser i tiden rundt solnedgang. Lag noen utrolige bilder av dette vakre sjøpattedyret fra båten. Du vil nyte turen på en fin komfortabel turbåt for 50 personer. Turen starter fra hovedbryggen i Fazana og tar deg til vannet i Brijuni nasjonalpark hvor kapteinen leter etter delfiner. Når han finner dem bremser båten farten og du starter hoveddelen av denne ekskursjonen. Sannsynligheten for å se delfiner er over 90 prosent. Du kan lage mange flotte bilder med delfiner og solnedgang i horisonten. Turen varer fra 1 t 30 min til maks 2 t, avhengig av hvor langt kapteinen må seile for å finne delfiner.

Pula: Havkajakktur om natten i gjennomsiktig kajakk

6. Pula: Havkajakktur om natten i gjennomsiktig kajakk

Møt oss på feriestedet Verudela, på Histria-stranden, og bli introdusert til teorien og teknikkene for kajakkpadling, og oppførselsreglene på turen. Du vil kjenne oss igjen på logoen 'Metta Float Outdoor Adventures' på den hvite trehytta. Etter introen på land, er det på tide å sette ut på ditt nattlige havkajakkeventyr. Den gjennomsiktige bunnen av kajakken utstyrt med led-lys vil tillate deg å toppe inn i den sovende undervannsverdenen i Adriaterhavet. Kajakk langs kysten, hvor havdybden er rundt 4-8 meter, slik at du kan se alt som skjer på havbunnen. Se for deg at du har en enorm snorklemaske, men du trenger ikke å bli våt for å observere hva som skjer under havet. Opplev gjennomsiktig kajakkpadling slik det skal være. Under turen kan du få et glimt av ulike typer marint liv. Guiden din vil også sørge for at du får udødeliggjort minnet ditt en gang i livet som bilder og videoer. Ikke glem å se opp på stjernehimmelen og ta inn himmelen.

Pula: Brijuni nasjonalpark solnedgang, delfiner og middagscruise

7. Pula: Brijuni nasjonalpark solnedgang, delfiner og middagscruise

Ta til vannet for et cruise på en tradisjonell kroatisk trebåt fra Pula. Nyt middag nylaget av en kokk ombord mens du leter etter delfiner og ser på solnedgangen. Begynn cruiset med panoramautsikt over havnen Pula, hovedhavnen i det østerriksk-ungarske monarkiet. Fortsett å cruise inn i Brijuni Islands National Park for å se etter delfiner mens kokken tilbereder en deilig middag. Brijuni Islands National Park er hjemsted for 14 øyer med hvite sandstrender og frodig vegetasjon. Med en stor fiskebestand kan man ofte finne delfiner på jakt etter et måltid i området. Til middag kan du velge mellom makrell med salat, kyllingbryst med salat, eller et vegetarisk alternativ. Ubegrenset mineralvann, appelsinjuice og hvitvin er inkludert under cruiset. Gå tilbake til Pula havn med en fantastisk nattutsikt over byen og den ikoniske Pula Arena, et romersk amfiteater.

Pula: Oppdagelsestur med kajakk og snorkling i sjøgrotter

8. Pula: Oppdagelsestur med kajakk og snorkling i sjøgrotter

Kajakk og snorkle deg langs kysten av Pula for å utforske byens imponerende sjøgrotter. Besøk Seagull’s Rocks, dykk inn i en hule og utforsk verden under bølgene med snorklemasker og undervannslys. Nyt kystutsikten mens du kajakker til en havgrotte utenfor kysten av Pula. Utforsk hulegulvet med snorklemasker og undervannslys. Guidene dine vil dokumentere eventyret ditt med GoPro undervannskameraer. Nyt støtten fra erfarne guider gjennom hele turen. På slutten kan du gjerne slappe av med en kald drink vann eller øl. Motta lenken til bildene dine noen dager etter turen (bildene skilles ikke).

Pula: Båtcruise rundt Brijuni nasjonalpark med svømming

9. Pula: Båtcruise rundt Brijuni nasjonalpark med svømming

Velkommen til eventyrpakken vår - den perfekte blandingen av naturens underverker og akvatiske herligheter. Utforsk Brijuni nasjonalpark med oss, og under cruiset serverer vi lunsj (grillet fisk, grillet kjøtt eller grønnsaksmeny) og du kan nyte en ubegrenset mengde drinker (Cola, fanta, sprite, vann, rød- og hvitvin). Etter cruiset stopper vi ved en skjult kyst oase Stinjan og en pause der varer i 2 timer hvor du kan svømme eller besøke Beach bar Lost bay. Etter pause er vi tilbake til Pula kl 16.00.

Fra Pula: Båttur til Venezia med dags- / enveis-alternativ

10. Fra Pula: Båttur til Venezia med dags- / enveis-alternativ

Bli med på en uforglemmelig båttur over Adriaterhavet, og tilbring dagen i Venezia med å utforske i ditt eget tempo, på en heldagsutflukt fra Pula. Velg mellom enveis- eller tur-retur-transport mellom Pula og Venezia. Når du ankommer Venezia kan du oppleve den romantiske og historiske atmosfæren i en by der 118 øyer og 150 kanaler er forbundet med 400 broer. Under introduksjonen til Venezia (på båten), får du også høre om valgfrie aktiviteter som gondolturer, tur med taxibåt, lunsj og lignende. Gå om bord i båten din i Pula og slapp av om bord på katamaranen med en kopp kaffe og nybakte croissanter mens du setter seil. Gli inn i lagunen for en beregnet ankomsttid i Venezia. Deretter går du ned bakgatene for å se romantiske broer og skjulte gårdsrom i ditt eget tempo. Beundre bysantinske severdighetene på Markusplassen, eller hvis du ønsker en riktig autentisk opplevelse bør du utforske kanalene med en gondol. Finn en fin restaurant for å prøve deilig, italiensk mat. Dra tilbake til Pula på slutten av dagen din i Venezia, og ta en siste titt på byen bygget på vannet mens du drar tilbake mot Kroatia. Kom tilbake til Pula, og fortsett med kvelden din i ro og mak.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Pula
I denne kroatiske kystbyen kan du forvente et vell av romersk arkitektur i uberørt natur.

Alle aktiviteter

50 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Pula

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Pula

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Pula?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Pula?

De beste dagsturene og utfluktene fra Pula er:

Rovinj

Hva er de beste rimelige omvisningene i Pula?

Flere reisetips for Pula

Vil du vite mer om aktiviteter i Pula? Trykk her for full oversikt