Legg til datoer

Puerto Deportivo de Benalmádena

Puerto Deportivo de Benalmádena: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Benalmadena: Båttur med delfinsafari

1. Benalmadena: Båttur med delfinsafari

Utforsk havet utenfor Benalmádenakysten og speid etter delfiner i deres naturlige habitat. Du kan ta deg en forfriskende svømmetur eller slappe av på dekk, mens du nyter den fantastiske utsikten. Dra fra Puerto Deportivo de Benalmádena og seil ut i det åpne havet på jakt etter delfiner i deres naturlige habitat. Underveis er det god plass til å sole seg på dekk, eller du kan holde deg innendørs i skyggen. Hvis du vil, kan du også kjøpe en drink i baren eller observere livet i havet gjennom utsiktsvinduene under vann. Når kapteinen har funnet det idylliske stedet for en svømmetur, kan du hoppe i vannet for å ta en forfriskende dukkert hvis været og kapteinen tillater det.

Benalmádena og Fuengirola: Tur-retur fergebillett

2. Benalmádena og Fuengirola: Tur-retur fergebillett

Legg ut fra den arkitektonisk imponerende Benalmádena Marina eller den elegante havnen i Fuengirola, på en fergetur som viser Den andalusiske kysten i all sin prakt. Bli med på en tur-retur båttur mellom Benalmádena og Fuengirola og nyt utsikten til gamle Benalmádena Pueblo, som er en av de mange sjarmerende hvite landsbyene du kan se spredt utover Costa del Sol. Å oppdage Fuengirola er et must for elskere av designerklær, butikker og de viktige markedsdagene som gir deg en følelse av den lokale kulturen. Når du hopper om bord på dette fornøyelsescruiset, får du en pittoresk panoramautsikt til kysten, feriestedene og de lokale attraksjonene, som er vanskelig å overgå med noe annet transportmiddel.

Benalmádena: Sea Life Benalmádena Premium inngangsbillett

3. Benalmádena: Sea Life Benalmádena Premium inngangsbillett

Premium-billetten lar deg komme og gå så mange ganger du vil i løpet av dagen, og sikrer at du ikke går glipp av noen av de spennende spisestedene eller aktivitetene. Premium-billetten inkluderer også gullkortet med eksklusive rabatter til Puerto Marina. Så... Hendene på vannet! Finn ut hvordan det er å ta på en sjøstjerne, krabbe eller andre sjødyr. Du vil utforske utrolige marine habitater, hver og en av dem skjuler overraskende skapninger, som Lola, en veldig fin rokke, eller Yellow, den grønne skilpadden som veier mer enn 100 kg som lever blant haier i Jurassic Tunnel.

Benalmadena: Båtutleie uten lisens kreves

4. Benalmadena: Båtutleie uten lisens kreves

Du kan nyte en unik opplevelse ved å leie en båt uten lisens. Du vil svømme med delfiner på åpent hav og du kan nyte naturen med partneren, familien eller venner. føl deg som en kaptein for en dag og lei en båt uten lisens i Benalmádena, du klarer det selv og du kan kjenne til de beste strendene og vikene på Costa del Sol, mellom Malaga og Fuengirola. Du kan se delfiner og nyte en fantastisk solnedgang som seiler gjennom de beste vikene i Malaga. Båten vil bli levert til deg ved utgangen av marinaen i Benalmádena og vil bli levert til samme sted når du har hatt opplevelsen. bare over 18 år

Fra Benalmádena og Torremolinos: Båttur med delfinsafari

5. Fra Benalmádena og Torremolinos: Båttur med delfinsafari

Legg ut på en båttur langs kysten av Benalmádena og Torremolinos på jakt etter majestetiske delfiner som boltrer seg i deres naturlige habitat. Nyt litt sol og ta noen bilder av utsikten mens du er på en fullt utstyrt 10,6 meter lang båt. Hopp ombord i en komfortabel og romslig båt og avreise fra Malaga. Nipp til gratis vann mens du nyter utsikten over strender med lange strekninger med gyllen sand. Hold øynene trent på vannet for muligheten til å se de to typene delfiner som lever i vannet i Malaga, flaskenesen og de vanlige delfinene. Prøv å spionere noe annet marint liv underveis som solfisk. Se selv hvorfor Benalmádena er et av de mest populære turiststedene på Costa del Sol. Stopp for en forfriskende svømmetur i asurblått vann, hvis havforholdene tillater det. Gå tilbake til møtepunktet på slutten av cruiset.

Flere reisetips for Puerto Deportivo de Benalmádena

Vil du vite mer om aktiviteter i Puerto Deportivo de Benalmádena? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Puerto Deportivo de Benalmádena

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 851 vurderinger

Turen var en stor opplevelse og selv om ingen kan garantere at du faktisk vil se delfiner, var vi heldige. Teamet om bord var super vennlige og imøtekommende. Det ble tatt rørende vare på de som ikke kom så godt overens med bølgene. Et besetningsmedlem la til og med merke til at min venns (fortsatt innpakket) is var i ferd med å smelte fordi han glemte det helt mens han fotograferte delfinene. Den ansatte spurte om han skulle legge isen tilbake i fryseren, noe min venn takket ja til. Senere ble det is og vi returnerte til havnen med massevis av inntrykk, bilder og videoer av disse vakre dyrene. Kommunikasjonen på engelsk fungerte også uten problemer. En reise med denne leverandøren er absolutt å anbefale for og etter vår mening uslåelig for denne prisen uansett!

I utgangspunktet det de sier i beskrivelsen. Meget vennlig personale. Selv om de tydeligvis indikerer at de ikke garanterer synet, kunne vi glede oss over akkompagnementet til disse hvalene i lang tid. Vi hadde ikke tenkt å ta en svømmetur, men folk var forberedt på en dukkert, og sannheten er at med tiden de stopper er det ikke mer plass enn å hoppe i vannet og gå opp, så jeg tror det ikke er verdt det .

Hvis du kjøper billett online, må du gå til billettkontoret (tvers overfor båten i Benalmadena) for en papirbillett. De vil ikke unntatt den skanbare billetten på telefonen din. Dette er raskt og enkelt å gjøre. Båten gikk i tide kl 10:30. På vei tilbake kom fergen litt sent inn. Så en lengre ventetid i solen på brygga som ingen skygge.

Vennlig og effektivt personale, veldig fin tur. Rikelig med parkering og restauranter ved havnen - du trenger ikke å gå til fergekontoret hvis du har billetter, bare gå til brygge 3, 15 minutter på forhånd. Selskapet vi bestilte med hadde lite informasjon og var utilfredsstillende, prøver å gjøre en fin tur komplisert, så ignorer dem!

En av to sjanser for å se delfiner er markedsføring. Vi var heldige, vi så dem og veldig nærme, det var magi. God stemning i båtene, vi var rundt førti. Derimot hadde vi ikke badestopp, vi holdt på å dø av varme og det hadde vært et godt minne, så synd. Personalet er veldig hyggelig og hjelpsom