Legg til datoer

Puente de Isabel II

Puente de Isabel II

Puente de Isabel II: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Sevilla: Elvecruise på elven Guadalquivir

1. Sevilla: Elvecruise på elven Guadalquivir

Oppdag Sevilla, en by full av liv og historie, mens du seiler på Guadalquivir-elven om bord i en båt med 2 dekk. Cruiset varer i 1 time og starter ved promenaden Paseo Alcalde Marqués del Contadero, ved brygga ved av Torre del Oro. Benytt denne muligheten til et flott cruise. Besøk Sevilla og forelsk deg i elven, som er hjertet av en by hvor gammelt og nytt kombineres som rik historie og moderne liv. Gå under vakre broer og beundre de ikoniske paviljongene til Sevilla Expo ´92 og den ibero-amerikanske utstillingen fra 1929. Dessuten kan du se severdigheter, kirker og klostre, hvorav noen har blitt erklært UNESCOs verdensarvsteder.

Sevilla: Kajakkutleie

2. Sevilla: Kajakkutleie

Nyt en varm velkomst på Arjona kommunale idrettsanlegg hvor kajakken din venter på deg. Gå sammen med en av de ansatte til elven og motta en sikkerhetsbriefing og lær reglene du må følge under denne aktiviteten. Nyt en 2-timers tur full av moro og eventyr. Oppdag elven i ditt eget tempo og bestem hvilken retning du vil gå til. Beundre den emblematiske Torre del Oro, Triana-området, Isabel II-broen eller San Telmo-broen. Returner kajakken og utstyret på slutten av eventyret.

Sevilla: Eksklusiv elvebåttur med tapas

3. Sevilla: Eksklusiv elvebåttur med tapas

Gå ombord i en båt sentralt i Sevilla og begi deg ut på et cruise langs Guadalquivir-elven. Oppdag først den nyeste delen av byen rundt området La Cartuja Island. Lytt til informativ livekommentar fra kapteinen, for eksempel om universalutstillingen i 1992 som ble holdt for å minnes 500-årsjubileet for oppdagelsen av Amerika. Fortsett deretter langs elven gjennom det historiske sentrum, og passerer under en av de eldste jernbroene i Europa - Isabel Bridge II (populært kjent som Triana Bridge). I løpet av navigasjonen kan du se flere kjente landemerker som Plaza de Toros de La Maestranza, Torre del Oro, Palacio de San Telmo og mange flere. Til slutt, gå forbi imponerende bygninger fra den ibero-amerikanske utstillingen fra 1929, hvor den store arkitekten Haníbal Gonzalez tegnet den flotte Plaza de España. Mens du nyter utsikten over byen, kan du nyte et utvalg av deilige lokale tapas som serveres ombord, inkludert iberisk skinke, salchichón og ost. Nyt også 1 drink per person inkludert sangria, øl eller brus. Gå tilbake til utgangspunktet og gå i land der din minneverdige opplevelse avsluttes.

Sevilla: Bytur med privat Eco Tuk Tuk

4. Sevilla: Bytur med privat Eco Tuk Tuk

Legg ut på en elektrisk tuk-tuk-tur i Sevilla og oppdag noen av de viktigste høydepunktene i byen. Nyt den perfekte introduksjonen til Sevilla når guiden din anbefaler steder å besøke under oppholdet. Beundre utsiden av noen av Sevillas mest ikoniske landemerker, inkludert La Giralda Tower, Spanish Square og Real Alcazar of Sevilla. Kjør gjennom Maria Luisa-parken og Guadalquivir-elven. Se Torre del Oro og Real Maestranza tyrefekterarena. Utforsk gatene i Sevilla og gå forbi katedralen på dette morsomme og spennende eventyret gjennom byen.

Sevilla: Båttur til "hjørnene av Guadalquivir"

5. Sevilla: Båttur til "hjørnene av Guadalquivir"

Oppdag magien til Guadalquivir-elven i Sevilla med den spennende 'Los Rincones del Guadalquivir'-turen. Felles båttur for små grupper, maks 12 personer. Utforsk de mest sjarmerende hjørnene av elven i 90 minutter. Nyt spektakulær utsikt over Torre del Oro og Triana-broen, mens kapteinen forteller deg historiene og kuriositetene til Sevilla og Guadalquivir. Du kan ta spektakulære bilder og nyte en drink om bord. Forberedt for ethvert vær: Enten under den sterke solen eller uventet regn, vil våre markiser beskytte deg ved å skape en koselig atmosfære selv i kjøligere temperaturer. Din opplevelse ombord er vår prioritet! Romslig båt, designet med din komfort og nytelse i tankene i hvert øyeblikk. Bestill nå og lev dette unike eventyret i Sevilla.

Sevilla: Utleie av stand up padlebrett

6. Sevilla: Utleie av stand up padlebrett

Når du har utstyret, går du ned til bredden av elven Guadalquivir. En vert vil forklare deg noen grunnleggende sikkerhetsregler før du starter eventyret. I to timer bestemmer du hvilken rute du vil ta for å oppdage elven og naturen langs den. Se opp for utsikten over Torre del Oro, og pass under Isabel II -broen eller San Telmo -broen. På slutten returnerer du SUP -utstyret til utgangspunktet.

Sevilla: Electric Scooter City Tour

7. Sevilla: Electric Scooter City Tour

Sykkelturer er fine, men en tur med elektrisk scooter er unik. Du vil utforske de viktigste og vakreste delene av Sevilla, som de små torgene som bare lokalbefolkningen kan finne. I mellomtiden vil du lære om bygningens betydning og historie. Første stopp vil være den mest populære broen i byen, Puente de Triana, på vei til Maria Park hvor Plaza de España ligger, vi vil se Palacio de San Telmo. Etter en tur på Plaza España, ta turen til sentrum. Finn de mest historiske bygningene i byen, som Real Alcazar, Cathedral, Archives of Indies og Royal Tobacco Factory. Før vi slutter og ved siden av elven, vil vi se Tower of Gold.

Sevilla: City Highlights Bike Tour

8. Sevilla: City Highlights Bike Tour

Avdekk den legendariske historien, fantastiske monumentene og unike skjulte hjørnene av Sevilla på en sykkeltur rundt i hoveddistriktene i byen. Sykle langs en naturskjønn rute i rolig tempo, slik at du kan nyte den utrolige utsikten og innsiktsfull informasjon gitt av guiden din. Kryss over Puente de Isabel II for å oppdage det sjarmerende nabolaget Triana. Se på Santa Ana-kirken, Torre del Oro og Palacio de San Telmo, før du går videre til det imponerende Real Alcazar. Gå forbi det historiske generalarkivet for India og katedralen. Gå over til Plaza del Cabildo og tobakksfabrikken, og nå endelig den rolige Parque de Maria Luisa for å finne den fantastiske Plaza de España. Kjør tilbake til utgangspunktet og motta anbefalinger om hvordan du kan fortsette eventyret ditt i denne magiske byen.

Sevilla: 2-timers elektrisk sparkesykkel-tur

9. Sevilla: 2-timers elektrisk sparkesykkel-tur

Å navigere i byen ombord på en sparkesykkel eller sykkel er den raskeste og mest miljøvennlige måten å se og lære om alle de historiske monumentene og skjulte underverkene i Sevilla. Følg en guide på en omvisning i byens høydepunkter, og få nær utsikt over de vakreste og mest ikoniske stedene. Velg ditt valg fra en bred flåte av kjøretøy, inkludert pedalsykler, elektriske sykler og elektriske sparkesykler. Fra sentrum av byen går turen til Archivo de Indias etterfulgt av katedralen i Sevilla, som dateres tilbake til 1401 og er en av de største katedralene i Europa. Fortsett til Plaza del Triunfo – full av historie og alltid full av kultur. Breeze gjennom Gardens of Murillo til Alcazar, et inngjerdet kompleks bygget i forskjellige historiske stadier, startet i middelalderen. Ta inn de utrolige scenene på Plaza de España, som har ramper for sykler og scootere og er den perfekte muligheten for fotografier. Vandre i hagene til Maria Luisa, og gå deretter ned til elven Guadalquivir for en frisk bris for å avslutte turen. De kvikke scooterne og syklene kan bringe deg tett på skjulte perler som ikke ville vært tilgjengelig med bil eller buss, og en profesjonell guide som snakker språket ditt vil dele historier og opplevelser om den magiske byen Sevilla.

Romantisk båttur

10. Romantisk båttur

Lev en uforglemmelig romantikk på bredden av Guadalquivir i Sevilla! Er du klar for en unik nettleseropplevelse? Bli med oss på en privat båttur designet eksklusivt for par. Vi tilbyr deg to spennende alternativer å velge mellom og skape minner som vil vare livet ut. Alternativ 1: En times spasertur (20.00 til 21.00) La deg omslutte av solnedgangens magi ved elven Guadalquivir. Nyt en times seiling ombord på vår komfortable og romslige private båt, utstyrt med bakgrunnsmusikk, WC og markiser som vil beskytte deg mot sol og regn. I tillegg, for å legge til et spesielt preg, gir vi deg en flaske frizzante vin å dele mens du nyter den fantastiske utsikten. Alternativ 2: En og en halv times tur med middag og drikke inkludert (20:00 til 21:30) Hvis du er ute etter en enda mer minneverdig opplevelse, velg vår halvannen times tur. I tillegg til alle bekvemmelighetene til en times tur, tilbyr vi deg en deilig middag og drikke inkludert. Nyt en romantisk middag på elven mens skumringen maler himmelen med varme farger.

17 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

De beste severdighetene i nærheten av Puente de Isabel II

Flere reisetips for Puente de Isabel II

Vil du vite mer om aktiviteter i Puente de Isabel II? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Puente de Isabel II

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 204 vurderinger

Litt over en time med en båttur på elven, med forklaringen på hver bro vi krysset, klokken 19:00 var det ikke så mye folk og jeg kunne lage videoer og sitte der jeg ville. Anbefales på det sterkeste, billettprisen i billettkontoret er €18, så med applikasjonen sparer du noe