Legg til datoer
Opplevelser i

Provinsen Pommern

Ofte stilte spørsmål om Provinsen Pommern

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Provinsen Pommern?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Provinsen Pommern er:

Flere reisetips for Provinsen Pommern

Vil du vite mer om aktiviteter i Provinsen Pommern? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Provinsen Pommern

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 207 vurderinger

Vi ankom veldig tidlig da vi gikk til stedet. Dessverre kan jeg ikke huske navnet på guiden vår, men informerte oss om at det kom til å regne om ca. 15 minutter, men det var ventet å klarne opp og han var bange! Kunne ta en drink i kafeen og holde seg tørr til kraftig dusj passerte. Vi var de eneste 2 britene, men han var utmerket i å fortelle oss hva vi passerte og mye informasjon om The Cranes, The Floating Dock og byggingen av de ekstremt dyre katamaranene. Turen gjennom byen, forbi øyene var også veldig informativ, forbi steder du vanligvis ikke ville se, helt til enden av bassenget hvor det var en flomport. På vei tilbake ble vi sluppet av nærmere sentrum, noe som var til stor hjelp for mannen min, som trenger en pinne for mobilitet.

Na místo přijďte včas, abyste se v docích zorientovali a našli to správné místo. Nenechejte se odradit trochu nepřehledným vzhledem průmyslového okolí v místě, odkud se vyplouvá. Plavba stojí za to. Průvodce byl výborný, ogotný. Loď je vybavena dekami a deštníky pro případ chladného anebo deštivého počasí.

Molt anbefales. Personalet er vennlig, informasjonen de gir under passet er veldig interessant og turen er veldig behagelig, ideell for 4 eller 5 personer. Det er en fin måte å bli kjent med Gdansk fra et annet perspektiv. Caldria millorar informasjonen om hvordan du kommer til punktet sortida.

Turen var en velkommen scenebytte, og guiden går bare i et tempo du er komfortabel med. Anbefaler garantert.

Flott måte å bli kjent med Gdańsk fra et annet perspektiv.