Opplevelser i
Provinsen Messina

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.


Aktivitetene våre følger lokale helseretningslinjer, slik at du kan fokusere på å nyte opplevelsen din.

Flere reisetips for Provinsen Messina

Vil du vite mer om aktiviteter i Provinsen Messina? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Provinsen Messina

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 2 911 vurderinger

Flott tur. Vi bestilte taubanen og forlengelsen Unimog.

Flott tur, har bestilt taubanen og forlengelsen Unimog. Med disse utvidelsene er det ikke billig, men først og fremst er det verdt hver krone, og med tanke på at taubanen regelmessig blir skadet av lavastrømmer, bør du ikke sammenligne kostnadene med taubanen i Alpene. Unimog -transporten fra fjellstasjonen opp til 3000m er også ekstremt verdifull, for da slipper du å traske over disse skrittfeltene til fots, hvor du glir et halvt trinn tilbake for hvert trinn opp. Å besøke kratrene på 3000 moh, og trampe rundt der er slitsomt nok i stor høyde - du kommer tross alt fra havnivå og er ikke akklimatisert. Turen er ekstremt interessant, også for barn.

Turen var virkelig veldig spennende og imponerte meg, spesielt ettersom det var en temperaturforskjell på omtrent 20 grader fra dalen til Etna (i 3000 m høyde). En flott opplevelse av naturens kraft. Dessverre var guiden ikke så godt opplært i språk, slik at jeg ikke forsto mye. Jeg manglet informasjon om Etna selv. Dette er heller ikke en fottur, du transporteres komfortabelt med taubane eller buss.

Stor tur, nydelig og kunnskapsrik vinvert, god gjeng mennesker

Hadde en fantastisk vintur. Guiden på vingården var nydelig og virkelig kunnskapsrik og lidenskapelig. Driveren var hyggelig og mye interessant informasjon. Viner var velsmakende. Mye mat! Hyggelig gruppe mennesker med forskjellige nasjonaliteter. Anbefaler sterkt. Liten irritasjon var at vi ventet i aldre på henting og ikke fortalte at det kom til å bli sent.

Lavaen var fortsatt varm!

Det var flott å kjøre opp over de forskjellige vegetasjonssonene. Over var en fortsatt varm lavastrøm fra et utbrudd 4 dager tidligere. Det var selvfølgelig flott. Du bør velge en solrik dag da du har flott utsikt ovenfra på alle sider. På toppen av taubanen er det mange restauranter med deilige snacks.

På taket av Sicilia

Godt organisert utflukt. Både bussguiden og Cai -guiden var snille og profesjonelle. Veldig positiv opplevelse som jeg anbefaler