Legg til datoer
Ting å gjøre

Provence

Med lavendelmarker, Côte d'Azur og den sørvestlige delen av Alpene blir postkortet til en virkelighet.

Flere reisetips for Provence

Vil du vite mer om aktiviteter i Provence? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Provence

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 18 824 vurderinger

Vi dro på en lørdag kveld, og det var flott. De hadde fyrverkeri over marinaen bare for oss. De hentet oss på hotellet vårt selv om det ikke var i det "utpekte henteområdet". Den delen av online-registreringen var litt forvirrende, men en telefonsamtale bekreftet at de ville hente oss og slippe oss av på hotellet vårt, uavhengig av beliggenhet.

Carmela er en utmerket guide. Jeg var den eneste som snakket fransk i en gruppe der den bare snakket engelsk. Carmela satte meg direkte til ro fikk meg til å føle meg bra fikk meg til å oppdage Nice i en annen negl ærlig talt, jeg anbefaler å gjøre denne aktiviteten med Carmella!

Kjøretid til St. Tropez ca 2,5 timer - hjemreise ca 2 timer. Snacks, kaffe og kalde drikker er tilgjengelig på båten. Mannskapet er svært bekymret for passasjerene. Det var vakkert å kjøre langs kysten og St Tropez er verdt turen!

Nordine was a very funny and friendly guide. Gave us among other things restaurant recommendations, and also shared his knowledge about the history of Nice, Ève, Monaco, etc. along the way.

Anbefalt! Hadde en veldig fin kveld og sjåføren/guiden var super vennlig og morsom.