Promenade des Anglais

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Promenade des Anglais

Vil du vite mer om aktiviteter i Promenade des Anglais? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Promenade des Anglais

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 209 vurderinger

Enkelt å bestille online, enkelt å bytte e-kupong til billett på buss. Turen gikk i tide og sjåføren er veldig vennlig. Rikelig med seter ovenpå, selv om de foran alltid er populære først. Kommentaren er på mange språk, inkludert mandarin-kinesisk, og gir mye informasjon om historiske fakta om byen. Noen seksjoner kan bevege seg ganske sakte på grunn av trafikk, men dette gir mer tid til bilder i stedet for å skynde seg forbi og gå glipp av det. Det eneste negative er at hvis du går av bussen for å se deg bedre rundt, må du vente en hel time før neste kommer, så du må kanskje vente lenger enn tiden det tar å utforske området. Alt i alt en utmerket tur og god valuta for pengene.

Turen var utmerket da den ga oss en god oversikt over hva det er å se i Nice. Vi liker det faktum at du kan gå av på alle stedene som interesserer deg for å se nærmere og deretter gå tilbake til en buss for å ta deg tilbake til utgangspunktet.

Kjempegod mat. Supert tilbud

Vi fikk store porsjoner med veldig god mat. Veldig blid og hyggelig servitør. En restaurant i art deco stil... opplevdes mer som en fastfood restaurant enn en Hard rockcafe grunnet entreen og interiør.

Fint å se Nice og området fra Sjøsiden. Et annet perspektiv. Ny, fin båt. God informasjon. Flotte villaer og eiendommer og yachter å se. Rikingsafari til sjøs

Selve turen var veldig fin, men lydkvaliteten på øretelefonene var veldig dårlig.