Prinsengracht

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Prinsengracht

Vil du vite mer om aktiviteter i Prinsengracht? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Prinsengracht

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 2 833 vurderinger

Min mann og jeg hadde en fantastisk tid på vår båttur. Operatørene av båten vår, Charly og Isabel, gjorde den til en lærerik og underholdende. De gjorde sitt beste for å få alle gjester med på timeturen. Båten var ren, instruksjonene for å komme seg til båten var flotte og personalet hadde sosial avstand til oss alle på båten, samt brukte hånddesinfeksjon før de gikk inn i båten. Jeg trengte hjelp fordi jeg har et brukket bein og de var grådige og hjalp meg med å bli komfortabel på turen.

Alt gikk kjempebra. Vi viste nettbilletter, desinfiserte hender og så av gårde til båten. Det var to par der, så 6 personer pluss guiden. Jenta var hyggelig, men forklarte ikke så mye, var stille mesteparten av tiden, kanskje hun ikke ville ødelegge den "romantiske stemningen" :D men ellers er vi veldig fornøyde. Båten var ren og velfylt med pute og teppe. Drinker ble også tilbudt (ikke inkludert i prisen).

Beste vannopplevelse i Amsterdam. Vakker. Rolig. Stille. Beste tid er kl. 18.00 fordi det er lyst når reisen starter, og så når den nesten er ferdig, blir himmelen mørkere, det er helt nydelig. Jeg elsket det, uten tvil. Nydelig personale også, veldig morsomt, de vil forklare alt, gi deg et teppe og til og med servere deg en drink. Sørg for å ta med en varm lue og et skjerf og jakke for den kalde brisen

Reservasjonen gjøres superenkelt via nettet. De sender deg møtepunktet og de perfekte veibeskrivelsene. Gutta var super hyggelige og de forklarte historien til byen. Du kunne få alt du ville av drinker, øl, vin og brus. Turen var veldig fin. Vi var en gruppe på 16 personer og vi var i stand til å bestille uten problemer. I tilfelle det regnet måtte båten dekke seg. Heldigvis hadde vi en strålende dag.

Det var så flott på båten, cruising gjennom alle kanalene, røyking, shisha, eller bare slapp av og bare nyte den kule musikken (snoop dog osv.) Nå og da snur kapteinen musikken litt ned og forteller deg morsom og lærerik historier om Amsterdam og dens erfaringer. Og det beste er bare de 2 gratis drinkene du trenger;) bare flott igjen