Våre mest anbefalte ting å gjøre i Primorje-Gorski Kotar fylke

Fra Zadar: Høydepunkter fra Kornati med tradisjonell seilbåt

1. Fra Zadar: Høydepunkter fra Kornati med tradisjonell seilbåt

Kjenn vinden i håret mens du seiler på en vakker tradisjonell trebåt. Nyt fantastisk natur med øygeomorfologi og krystallklart hav rundt deg. Besøk øya Kornat, den nasjonalparken ble oppkalt etter. Nyt lunsjen din ved Suha Punta Bay. Møt guiden din i Zadar og hopp på båten Branimir. Vi starter kl 8:15. Nyt din lokale brennevin mens guiden din introduserer deg til den fascinerende historien om stedene du skal besøke og kroatisk tradisjonell skipsbygging. Ditt første stopp er øya Kornat. Vi ankommer kl 10:45. Der vil du spise brunsj og prøve lokal tradisjonell mat, og du har også fritid til å svømme. Deretter vil du oppleve å seile mot andre bukter i naturparken, med start kl. 12:00, hvor du i tillegg til vakre øylandskap også kan se delfiner i krystallklart hav mens du er på båt. I bukten kan du hoppe av båten og svømme i uberørt klart hav. Etter å ha opplevd en av de reneste delene av Adriaterhavet med alle dine 5 sanser, er det nå på tide å gå tilbake til Suha Punta Bay kl. 14:30 for å nyte lunsjen din slik lokalbefolkningen gjør og finne ut hvorfor en fisk i Kroatia svømmer 3 ganger! På og på dagen går du tilbake til båten din kl. 15:45 og setter deg eller legger deg og soler deg, slapp av og nyt den siste utsikten over øyene før du kommer tilbake til Zadar kl. 18:15.

Baška: Båttur på Rab-øya og Zavratnica-fjorden med lunsj

2. Baška: Båttur på Rab-øya og Zavratnica-fjorden med lunsj

Tilbring en dag på vannet med denne båtturen fra Baška. Se fra nær de tidligere politiske fengselsøyene Grgur og Goli, , spis deg mett på appetittvekkende retter med en lunsjbuffé på øya Rab, og se restene av et sunket skip ved Zavratnica-fjorden (bare en liten fred i naturparken) ). Forbered dere på den lengste turen i det nordlige Adriaterhavet, der vi tar nesten 120 km på bare én dag. Møt guiden din om morgenen i Baška ved innsjekkingsskranken, for å få mer informasjon, og hopp ombord. Kjenn vinden i håret mens du slapper av i det overbygde sitteområdet på vei forbi øya Grgur, som var hjemsted for et tidligere politisk kvinnefengsel.(panoramatur)  Fortsett til byen Rab hvor du vil ha litt fritid til å oppdage denne 3000 år gamle byen. Sett deg ned til en deilig lunsjbuffé med retter som kaker, frukt og is på et lokalt hotell i Rab før du drar til Zavratnica-fjorden. Se restene av et havarert skip fra andre verdenskrig ved Zavratnica-fjorden. Stopp for å svømme i det turkise vannet mens du ser opp på de dramatiske Velebit-fjellene som omgir deg. Følger en panoramatur nær den tidligere menns fengselsøya Goli, bedre kjent som jugoslaviske Alcatraz. Gli forbi øya Grgur nok en gang på vei tilbake til møtepunktet i Baška i kveldslyset.

Opatija/Lovran: Båttur til bortgjemte strender på øya Cres

3. Opatija/Lovran: Båttur til bortgjemte strender på øya Cres

Du drar med kaptein Tomy fra Opatija kl 8:30 eller Lovran 09:00 mot den vakre byen på klippen - Brseč. Mens du spiser frokost (2 typer kanapeer) vil du nyte en panoramatur ved de gamle fiskerbyene Mošćenička Draga, Medveja, Lovran, og du kommer til Breseč Beach. Stranden ble valgt av CNN i 2018. som den nest vakreste rullesteinstranden i Kroatia. Der vil du ha en 1-times svømmepause, og fortsette reisen mot Smrdeća-stranden på øya Cres. Du vil ha en ny svømmepause, og deretter være på vei til Porozina (Cres), hvor du kan kjøpe is, ta kaffe eller pizza. Etter en kaffe/lunsj fortsetter du mot Banja Bay og nyter enda en svømmepause og en fruktsnacks. På ettermiddagen vil kaptein Tomy bringe deg tilbake til møtestedet.

Rijeka Selvguidet Sherlock Holmes Murder Mystery Game

4. Rijeka Selvguidet Sherlock Holmes Murder Mystery Game

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur som gir deg en morsom og interaktiv måte å gå rundt i byen på. Alt du trenger er en telefon med internettforbindelse. Så snart du bestiller spillet, sender vi deg all informasjonen du trenger via e-post. Ved å bevege deg rundt i byen låser du opp oppdrag. Her finner du karakterer som er villige til å hjelpe. Men informasjonen har en pris! Løs gåtene deres, ta på deg morsomme fotoutfordringer, jag etter skyldige og spill sammen for å komme nærmere å løse drapet på Balthasar. VIKTIG INFORMASJON: - Vanskelighetsgrad: lett – også egnet for barnefamilier - Varighet: 2 timer - Billetter: Du trenger kun å kjøpe 1 billett per gruppe (1-4 personer) - Hver gruppe vil spille med 1 enhet. For grupper på mer enn 4 personer kan du kjøpe 2 eller flere billetter. - For å bestille dette spillet må du angi en dato/tid, MEN du kan starte når du vil. - *MERK: dette byspillet bruker byen som et interaktivt spillefelt, men gir IKKE informasjon om byen! HVORDAN SPILLE: Bestill City Game, sjekk e-posten vi sender deg med instruksjonene, last ned Loquiz-appen og start spillopplevelsen! Utforsk byen i ditt eget tempo mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur som tilbyr mye frihet og fleksibilitet. Du kan spille når, hvor og med hvem du vil. Enten du vil spille alene for personlig spenning eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for deg! Å spille med flere grupper vil bli en konkurranseopplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spillet er en morsom aktivitet du kan gjøre mens du besøker en by med familie og venner eller som et par. Byspillet vårt tilbyr maksimal uavhengighet, du kan spille pause og fortsette når du vil!

Opatija: Båttur og svømming på Cres Island med lunsj

5. Opatija: Båttur og svømming på Cres Island med lunsj

Verten og kapteinen din Tomy vil møte deg i Opatija kl 08:30 eller i Lovran kl 09:00, og du er på vei mot øya Cres. Etter ca. 1,5 times kjøring ankommer båten bukten "Smrdeća". Der vil du nyte 2 timers pause hvor kapt. Tomy vil tilberede BBQ lunsj mens du nyter havet. Vær oppmerksom på at vi tilbyr 3 typer menyer: Kjøtt, Fisk og Vegetar, og du må gi oss beskjed på forhånd hvilken du foretrekker. Etter lunsj fortsetter du til den lokale landsbyen Porozina, hvor du kan nyte en kaffe eller spise iskrem på land. Etter en times pause i Porozina, vil Tomy kjøre deg tilbake til fastlandet – til den vakre bukten i byen Brseč. Brseč ligger på en høy klippe, og her kan du svømme og besøke den lille blå grotten. Etter den siste pausen på én time, seiler båten forbi de små fiskerbyene Mošćenička Draga, Medveja og Lovran med retur til Ika rundt kl. 17.00.

Severin na Kupi: Kanopadling og kajakkpadling på Kupa-elven

6. Severin na Kupi: Kanopadling og kajakkpadling på Kupa-elven

En ekte villmarksopplevelse i det kroatiske høylandet venter på deg ved den øvre Kupa-elven. Du vil ha en flott tid i naturen, selv om vannet ikke er varmt nok til å svømme i. Denne turen er roligere enn vårt "Rafting/Kayaking Adventure on Kupa River", og du kan enkelt delta uten tidligere erfaring. Du vil bli ledsaget av vår profesjonelle guide til start og han/hun vil gi deg alle nødvendige instruksjoner og opplæring i grunnleggende padleferdigheter. Det er 7 gamle vanndammer med stryk på hver, som er håndterbare for deg selv og gir god spenning. Du kan padle delene mellom strykene i hvilket tempo du vil. Ta pauser for piknik, svømming, forfriskning ved ferskvannskilder eller i fossefall. Det er lett å komme til denne turen hvis du bor i Kvarner-bukten med sine øyer, Istria eller Zagreb-området. NYHET: "Lett familierafting"-alternativ: Hvis du vil, kan du padle nedover elva i en flåte for 4-8 personer. Har du små barn har du plass til opptil 10 personer. Hvis du er en gruppe store gutter, er 6 personer maks. Flytt nedover elva, alt i én båt, nyt naturen og del oppgaven med å padle. Dette er chill-turen, ikke adrenalinversjonen! Du trenger ikke en guide for å styre flåten, du kan gjøre det selv. Hvis flåten setter seg fast på noen steiner, får du enkelt alle til å gå ut og svømme, mens noen skyver båten tilbake på dypere vann. Family Raft kommer med en kjøleboks for drinkene og smørbrødene dine. Du kan ta med vanntett radio/bluetooth-boks til egen musikk, hvis du vil. Dette er nok en fin måte å nyte den vakre Kupa-dalen på! Hvis du ønsker å ta en flåte, vennligst gi oss beskjed når du bestiller turen.

Fra Rijeka: Tur til den gyldne øya Krk

7. Fra Rijeka: Tur til den gyldne øya Krk

Blant de 1185 kroatiske øyene er øya Krk kjent som den gyldne øya. Med sin plassering i sentrum av Kvarnerbukten, regnes det som et av de mest attraktive turistmålene. Det milde middelhavsklimaet, den gode geografiske beliggenheten og forskjellige naturlige og kulturelle skjønnheter ga den, selv i gamle tider, navnet "den gylden øy".  Oppdag øya med en kunnskapsrik guide mens du avdekker dens sjarm og skatter. Cruise gjennom det vakre og varierte landskapet og besøk de tusen år gamle monumentene. Pust inn sjøluften mens du går langs de romantiske stiene ved sjøen eller langs den ville hyrdens steinstier. Nyt den magiske smaken av Krk-mat og herlig hjemmelaget vin. Under turen vil du se severdighetene i det gamle sentrum og oppdage øyas kulturelle og historiske arv.

Rijeka: Postojna-hulen og Predjama-slottet

8. Rijeka: Postojna-hulen og Predjama-slottet

Turen din begynner med Postojna-hulen, en av de mest kjente hulene i verden. Det er også den største turistattraksjonen i Slovenia og et av verdens største karstmonumenter. Dette er det eneste stedet i verden hvor det underjordiske landskapet kan krysses med et elektrisk tog, og hvor du kan møte dette underjordiske kongedømmets mest kjente innbygger, proteus (olm), på nært hold. Et fantastisk nett av tunneler, passasjer, gallerier og haller, et forbløffende mangfold av karstfunksjoner samt enkel tilgang er absolutt hovedårsakene til grottens popularitet og et stort antall besøkende. Herfra strekker turen seg til Predjama-slottet som troner over området rundt, ikke langt fra Postojna-grotten, i den idylliske landsbyen Predjama. Dette pittoreske, storslåtte, trassige, mystiske og uinntagelige slottet har ligget midt på en vertikal 123 meter høy klippe i mer enn 800 år. Dens romantiske appell blir ytterligere understreket av den idylliske Lokva-elven, som forsvinner inn i den underjordiske verden dypt under slottet. Som det eneste bevarte huleslottet i Europa, tilbyr Predjama-slottet et unikt innblikk i byggeteknikkene og oppfinnsomheten til mennesker i middelalderen, som lette etter og fant en trygg havn for seg selv rett ved inngangen til hulen. Under en beleiring som fant sted på 1400-tallet, ga slottet et tilfluktssted for sin mest kjente og mest beryktede eier, Erazem av Predjama. Legenden om den modige røverbaronen Erazem, som forble ubeseiret til en av hans tjenere forrådte ham, er fortsatt i folks sinn, inspirerende og forlokkende som alltid. Det var denne trygge boligen hans som hjalp den modige ridderen å motstå beleiringene uten store vanskeligheter i mer enn et år.

Rijeka: Pula, Rovinj og panoramisk tur til Istria-kysten

9. Rijeka: Pula, Rovinj og panoramisk tur til Istria-kysten

Pula er den største byen i Istria, som ligger nær bunnen av halvøya Istria. Dens mest kjente attraksjon, det godt bevarte romerske amfiteateret, er en av de mest kjente severdighetene i hele Kroatia. Pula, som resten av regionen, er kjent for sitt milde klima, glatte hav, vakre strender og uberørt natur. Gjennom turen vil du komme over en rekke monumenter av romersk arkitektur: Sergiens triumfbue fra det 1. århundre f.Kr., Hercules' Gate og Twin Gates, Augustus-tempelet og Arena og Small Roman Theatre i sentrum. Bortsett fra historiske attraksjoner, er Pula en travel handelsby ved sjøen som har klart å beholde en vennlig appell til småbyene. Selv om den er preget av bolig- og feriebebyggelser, er kysten oversådd med duftende furulunder, kaféer ved sjøen og en rekke gode restauranter. Bytorget gir deg muligheten til å slappe av i en unik atmosfære, med torget som har klart å beholde sin rolle som møtested siden augustalderen. Rovinj ligger på vestkysten av Istria, og er et av de mest populære og mest utviklede turiststedene i Kroatia. Gamlebyen er bygget på øya, som først var forbundet med fastlandet på 1700-tallet. Kjent som en av de mest pittoreske og romantiske byene ved Middelhavet, har Rovinj i løpet av de siste tiårene tiltrekke seg et stort antall turister, de fleste av dem kommer trofast tilbake år etter år. Rovinj klarer å kombinere sin rike tradisjon med moderne tid på en veldig interessant måte. Siden det også er en aktiv fiskehavn, kan du oppleve atmosfæren til en liten fiskerlandsby. På den annen side har byen utviklet utsøkt gastronomi og tilbyr en høy standard på turisttjenester generelt. Byen ved foten av St. Euphemia-kirken er favorittsamlingsstedet for kunstnere fra hele verden. Når du går nedover gatene, vil du møte mange kunstgallerier og studioer.

E-sim Kroatia ubegrenset data

10. E-sim Kroatia ubegrenset data

Oppdag magien til Kroatia mens du forblir uanstrengt tilkoblet med ConnectPhones ubegrensede data-eSIM. vårt eSIM sikrer at du holder kontakten med verden mens du utforsker Finlands skjønnhet og liv. Vårt eSIM gir ubegrenset data med høyhastighetsdata, noe som gjør det ideelt for reisende som trenger en pålitelig internettforbindelse for å navigere, strømme, dele sine erfaringer på sosiale medier eller holde kontakten med familie og jobb. Tilgjengelig for 3,7,15,30-dagers varighet, tilbyr eSIM-pakken deg fleksibiliteten til å velge en plan som passer best for reisetidslinjen din. Uansett hvor lenge du bestemmer deg for å reise, har vi en plan som sikrer din nettforbindelse.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Primorje-Gorski Kotar fylke

Alle aktiviteter

26 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Primorje-Gorski Kotar fylke

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Primorje-Gorski Kotar fylke

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Primorje-Gorski Kotar fylke?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Primorje-Gorski Kotar fylke er:

Hva er de beste rimelige omvisningene i Primorje-Gorski Kotar fylke?

Flere reisetips for Primorje-Gorski Kotar fylke

Vil du vite mer om aktiviteter i Primorje-Gorski Kotar fylke? Trykk her for full oversikt