Våre mest anbefalte ting å gjøre i Premantura

Medulin: Sunset Archipelago og Dolphin Cruise med middag

1. Medulin: Sunset Archipelago og Dolphin Cruise med middag

Utforsk skjønnheten i Medulin-skjærgården og se etter delfiner på dette cruiset fra havnen i Medulin. Se Cape Kamenjak, Porer fyrtårn, og utsikt over RT Kamenjak naturpark. Nyt en deilig middag ombord mens solen går ned. Slapp av med øl, vin, vann og juice. Sjekk inn ved turleverandørens skranke i havnen i Medulin og gå ombord i båten. Nyt en deilig avreisedrink med juice eller en aperitiff. Seil avsted på ditt delfinsafari-eventyr. Lytt til romantisk musikk mens du tar deg langs Medulin-skjærgården mot RT Kamenjak naturpark. Nyt naturen i dette beskyttede området mens lyset avtar for dagen. Besøk Cape Kamenjak og beundre utsikten over Porer-fyret som ble bygget tilbake i 1846 under den østerriksk-ungarske tiden. Gå på jakt etter delfiner, gå til stedene de liker å boltre seg på og lete etter mat. Få servert et deilig kjøtt-, fisk- eller vegetarmåltid. Lytt til lyden av havet og måkene mens solnedgangens gylne farger spiller over vannet. Gå tilbake til havnen i Medulin.

Kamenjak: Medulin Sunset Dolphin Tour

2. Kamenjak: Medulin Sunset Dolphin Tour

Kveldsturen din starter ved Medulin havn. Etter ombordstigning får du en velkomstdrink og turen starter med panoramautsikt over Medulins skjærgård. Under hele båtturen er det musikk om bord som gir en avslappet atmosfære. Dans er også velkommen. Mens du cruiser langs Adriaterhavet, hold øye med delfiner. Det er en 50/50 sjanse for at du vil se dem, men hvis ikke, kan du fortsatt få mest mulig ut av det fantastiske landskapet. Nyt en vakker utsikt over det østerriksk-ungarske fyrtårnet "Porer" på veien, og ha senere sjansen til å beundre en fantastisk utsikt over solnedgangen. Middag serveres på båten: fisk, kjøtt og vegetariske alternativer er tilgjengelig med en kålsalat og ciabattabrød. Drikke under utfluktene (vin, brus og vann) er inkludert i prisen. Båtturen avsluttes med å gå sakte tilbake til Medulin.

Fra Medulin: Heldags båttur i skjærgården med lunsj

3. Fra Medulin: Heldags båttur i skjærgården med lunsj

Beundre skjønnheten til Medulin-øygruppen på denne båtturen fra Medulin. Besøk havgrotten Golumbera, se Porer fyrtårn, og ha litt fritid på sandkysten av øya Levan. Slapp av med ubegrenset øl og en velkomstdrink. Sjekk inn og gå ombord i båten i havnen i Medulin. Bli ønsket velkommen med en forfriskende juice, vann eller aperitiff. Seil forbi de frodige kysten av Rt Kamenjak naturpark. Stopp for å svømme og besøk havgrotten Golumbera som ligger bortgjemt på klippene ved Cape Kamenjak. Ta bilder av det østerriksk-ungarske Porer-fyret fra 1800-tallet mens du cruiser forbi. Nyt den fantastiske utsikten mens du seiler rundt holmer i Medulin-skjærgården som Bodulaš, Fenoliga og Finera. Få servert en deilig BBQ-lunsj med vegetar-, kjøtt- og fiskealternativer. Etter lunsj drar du til øya Levan, den nordligste og eneste sandøya i skjærgården. Slapp av på stranden ved Levan eller svøm gjennom det krystallklare vannet. Ha muligheten til å kjøpe cocktailer, besøke en restaurant eller leie en solseng på øya Levan. Avslutt turen på startpunktet i havnen i Medulin.

Medulin: Båtcruise til Kamenjak/Ceja med lunsj og drikke

4. Medulin: Båtcruise til Kamenjak/Ceja med lunsj og drikke

Begynn båtturen fra havnen i Medulin. Se opp for den eneste røde og gule båten i området, og gå deretter ombord på "Sandra" klar for turen. Beundre en fantastisk panoramautsikt over Medulins skjærgård og Premantura-halvøya mens du seiler fra Medulin. Cruise i 1 time til du når det sørligste punktet av Istria, Cape Kamenjak naturpark. Se fantastiske klipper, og beundre mangfoldig dyreliv og fantastisk natur. Dykk ned i og utforsk en av undervannsgrottene, ledsaget av et besetningsmedlem for din sikkerhet. Etter å ha oppdaget undervannsverdenen til Cape Kamenjak, fortsett til Porer Lighthouse, et pittoresk fyrtårn på en liten øy bygget under det østerriksk-ungarske riket i 1846. Deretter stopper du for lunsj og nyter måltidet ombord på båten. Velg mellom en deilig kjøttfisk eller vegetarrett, avhengig av dine preferanser. Drikke er inkludert under hele turen. Når du har spist, dra til øya Ceja for å nyte to timer med soling og bading i Adriaterhavet. På Ceja kan du også finne en restaurant og en kafébar hvis du skulle få lyst på en annen matbit eller kaffe og drikke. Nyt de siste strålene av kroatisk sol før du drar tilbake til utgangspunktet.

Medulin: Privat båttur med svømming, grotter og øyer

5. Medulin: Privat båttur med svømming, grotter og øyer

En av de beste måtene å bli kjent med og oppleve Medulin og dens skjærgård på er vår private utflukt med båt. Først tar vi et sakte panoramiskeil mot den berømte Cape Kamenjak naturpark, svømmer og besøker grotten bortgjemt i klippene til Cape Kamenjak, Golumbera-grotten. Du kan besøke interiøret og se hulen. Etter den korte pausen ved Cape Kamenjak, seiler vi mot det berømte fyret Porer, bygget tilbake i 1846 under den østerriksk-ungarske perioden. Ved å seile sakte og se på sightseeing på de andre øyene (Bodulaš, Ceja, Finera..) og skjulte bukter, akkompagnert av en forvillet delfin, setter vi kursen mot Levan, den nordligste og eneste sandøya, hvor vi tar en pause for uforstyrret å nyte krystallen. klart hav, sand og sol. Trenger du noe eller bare vil kjøle deg ned med cocktailer, er det alt på øya. Det er tre strandbarer sammen med restauranter, og det er mulighet for å leie parasoller med lenestoler. I prisen er inkludert privat skiper og gass. Varighet for den private båtturen er 6 timer. Du velger avgang etter eget ønske. Merk: Du kan ta med deg mat og drikke på båten hvis du vil, på båten er det også et kjøleskap med kjølt drikke eller hvis du vil er det restauranter på øyene hvis du blir sulten, du kan også brigge rekvisitter til sjøen, håndklær og solkrem og lue er nødvendig. Viktig! Sikkerhet kommer først! Ved dårlig vær eller dårlige sjøforhold forbeholder vi oss retten til å endre ruten eller kansellere utflukten til fordel for alle passasjerer. Denne avgjørelsen tas kun av kapteinen.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Premantura

Premantura

Utforsk området rundt Premantura

Utforsk alle

Flere reisetips for Premantura

Vil du vite mer om aktiviteter i Premantura? Trykk her for full oversikt