Opplevelser i
Praiano

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Praiano

Vil du vite mer om aktiviteter i Praiano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praiano

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 739 vurderinger

Det er en veldig gjennomtenkt utflukt og kvalitet, forventninger, prisforhold er bra. HVA VILLE FORBEDRE: Jeg skulle ønske at kontakten med Get Your Guide skulle være mer direkte, siden avhengig av mail skaper angst. For eksempel: vi skulle fra Napoli til Sorrento med tog, slik at turbussen skulle hente oss. Toget var forsinket og vi visste ikke hvordan vi skulle varsle bussjåføren som skulle hente oss for å ta oss til skipet. Resten av ekskursjonen flott og punktlig.

God måte å bli kjent med Amalfikysten eller i det minste få en oversikt over kysten og de to viktigste byene (Amalfi og Positano). De hentet oss i Sorrento på hotellet der vi bodde, og alt var riktig og i tide. Vi forlot Nerano, som forresten har et ganske stort strandområde og vi var ivrige etter å bade der. Amalfi, for prisene, bedre å spise, Positano, vi synes det er dyrere og mer eksklusivt, men det er også mindre tidkrevende. 1 time i Positano og 4 i Amalfi

Vi ventet en stor båt med 100 turister, men det var ubegrunnet i lavsesongen. Vi red en vakker liten båt og var en gruppe på 10 personer. Kapteinen vår prøvde veldig hardt å vise og forklare alt til Tuns på båtturen. Han var veldig vennlig og imøtekommende. Vi bodde fire timer i Amalfi og 1,5 timer i Positano. Det var nok, siden været ikke akkurat passet til bading. Overføringen gikk også knirkefritt. Vi var veldig fornøyde.

Veldig hyggelig å se Amalfi og Positano på en dag. Jeg syntes det var et fint tillegg til ferien vår!

Flott utflukt, Amalfikysten er best verdsatt av havet, landskapet er storslått.