Legg til datoer
Praha

Tilpasset rullestol

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 10 503 vurderinger

Alt gikk veldig bra fra starten (bestilling, billetter, veibeskrivelse). Vi hadde kjøpt de billigste billettene, men siden båten vår ikke var fullbooket satt vi ved vinduet...flott!!! Buffeen var flott... fra varm til kald og solid til søt. Alt deilig. Du kan fortsatt spise noe til slutten. Tjenesten var vennlig og rask, båten ren. Siden vi var på den lille båten hadde vi dessverre bare et lite uteområde. Men tilstrekkelig... var ikke fullbooket. Du kan ikke velge båt, du vil bli fordelt på stedet. Men det du fortsatt trenger å vite er at nettbillettene må byttes inn i papirbilletter direkte på brygga. Da får du også beskjed om hvilken båt du skal på. Du bør planlegge denne gangen. Vi var der 45 minutter før avgang, noe som var bra. Båten går frem og tilbake hele tiden. Når mørket senker seg endres synet, men det plaget oss ikke.

Dette var en flott opplevelse fra en gikk om bord til vi gikk i land. Ble henvist til eget bord på en flunkende ny og ren båt. Buffet med mye god mat, og det var mulig å bestille drikke etter behov. Greit oppgjør med betaling, og flott tur på en solfylt dag. Kan anbefales.

personalet var veldig vennlig. Maten smakte helt fortreffelig, oppholdet var veldig hyggelig, vi hadde sitteplasser i deluxe-området, der hadde du et bord for deg selv og ville også være godt beskyttet av glassfronten i dårlig vær. Båten stoppet for bilder.

Veldig fin opplevelse. God mat...Når det gjelder musikk, vil jeg anbefale å ikke gå rett fra en festhit til en veldig sakte....det var alltid en kort stemning, så umiddelbart død igjen...ikke så gode overganger, ødela stemningen

Alex was an excellent and entertaining guide. Definitely recommend doing this tour!