Legg til datoer
Praha

Slotts- og palassturer

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 9 245 vurderinger

Ekspressomvisning i byen sterkt anbefalt. Takk til Moses for hans tålmodighet, siden han hjalp oss og endret reservasjonen vår to ganger for å tilpasse den til vår forespørsel. Stor profesjonell. Det eneste jeg ikke likte var de gjenbrukte hodetelefonene ... det er fint på den ene siden, for da blir de kastet og de er mengder ubrukelig plast, men ikke veldig hygieniske ... bedre ta noen hjemmefra.

Hvis du har veldig lite tid til Praha, gir denne turen deg en god oversikt over de viktigste severdighetene i byen og en appetitt på mer. Avgangspunktet er lett å finne, og lydturen på bussen er tilgjengelig på over 20 språk. Selv om båndet ikke alltid er synkronisert med den faktiske posisjonen, får du mye informasjon om Tsjekkia, Praha og mange severdigheter.

En fantastisk opplevelse.

Svært dyktig og kunnskapsrik guide. Han snakket veldig bra engelsk. Klart og tydelig, så det var lett å forstå. Vi kunne stille spørsmål underveis, om nåtid og fortid. Vi hadde to guidede bestilt fra denne nettsiden. Begge med fantastiske guider. Dette kan jeg virkelig anbefale. h

Veldig fin tur.

Lang busstur, men det var man forberedt på. Flott og koselig by med mange historiske opplevelser. Lunsjen var en nedtur. Trangt om plassen, dårlig tid og lite attraktiv mat. Guiden helt ok.

Flott tur med en fantastisk guid. Hun var virkelig sprek.