Praha
Sailing Trips & Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Praha Seil- og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Seil- og båtturer som er verdt å besøke i Praha?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Praha er:

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 2 203 vurderinger

For å sette det i kontekst - vi er irske. Dette er en må gjøre. Total verdi for pengene. Det var vårt 20 -års bryllupsdag, sjekket ut andre båtturer, men velg denne. Maten var utmerket og rikelig. Vi booket et vindusplass som var veldig behagelig, fikk et glass sprudlende vin om bord. Jazztrioen var utmerket og lagt til opplevelsen. Båt i glass. Gratis å vandre opp på toppdekk for bilder eller å ta en drink, omfattende drikkemeny og rimelige priser. Alt i alt hjalp det meg med jubileumsspesialen vår ❤!

Bare WOW! Flott musikk, veldig eksklusiv atmosfære. Vi satt ved vinduet og ekstra kostnad var vel verdt det. Hvis du er der i tide, får du et flott sted. Maten er også veldig god, vennlig personale og imøtekommende servitører fullfører tilbudet. Et spesielt høydepunkt er å komme inn i den opplyste gamlebyen i Praha!

Hyggelig sightseeing via båttur på kvelden - på en veldig moderne båt & gode moderate drikkepriser! Etter det vil du definitivt ha flere båtturer på Vltava! Den eneste ulempen uten poengtrekk: forklaringene som kom fra boksene på dekk var dessverre litt for stille.

Alt er godt organisert. Det eneste var at ruten var kortere enn forventet, men det var et trafikkproblem. Vi var fornøyd med alt annet! Middagen var god, ved inngangen ble vi spandert med becherovka, alle satt på en organisert måte. Båten er ny og komfortabel.

fin, behagelig gliding over Moldau uten uformelle kunngjøringer om reiseguider og uten levende musikk.