Legg til datoer
Praha

Romantikk og spesielle anledninger

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
  • Eventyr
38 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 38

Ofte stilte spørsmål om Praha Romantikk og spesielle anledninger

Hva er andre ting å gjøre enn Romantikk og spesielle anledninger som er verdt å besøke i Praha?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Praha er:

Hvilken Praha Romantikk og spesielle anledninger tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Alt gikk veldig bra fra starten (bestilling, billetter, veibeskrivelse). Vi hadde kjøpt de billigste billettene, men siden båten vår ikke var fullbooket satt vi ved vinduet...flott!!! Buffeen var flott... fra varm til kald og solid til søt. Alt deilig. Du kan fortsatt spise noe til slutten. Tjenesten var vennlig og rask, båten ren. Siden vi var på den lille båten hadde vi dessverre bare et lite uteområde. Men tilstrekkelig... var ikke fullbooket. Du kan ikke velge båt, du vil bli fordelt på stedet. Men det du fortsatt trenger å vite er at nettbillettene må byttes inn i papirbilletter direkte på brygga. Da får du også beskjed om hvilken båt du skal på. Du bør planlegge denne gangen. Vi var der 45 minutter før avgang, noe som var bra. Båten går frem og tilbake hele tiden. Når mørket senker seg endres synet, men det plaget oss ikke.

Det var en vakker opplevelse. Det er ikke noe stort, og hvis du egentlig bare gjør løkken én gang bør det bare ta ca. 5-10 minutter. Men hvis du tar bilder og samhandler med sommerfuglene, vær tålmodig.. de vil komme bort til deg og sitte på deg av og til også! Enten på beinet, skulderen, ryggen eller fingeren.. Det er nødvendig å være spesielt forsiktig når du løper fordi sommerfuglene også sitter på bakken og å tråkke på dem er ikke hyggelig!

En flott og avslappende opplevelse! Vi hadde mye moro og en hyggelig tid. Personalet var veldig vennlige og hensynsfulle. Så vi kunne nyte badet (vi valgte to 30-minutters økter uten å bruke tid på solsengen) og den påfølgende massasjen. Det var også positivt at badene foregikk i separate rom – altså uten andre mennesker.

Badet har gjort det veldig bra, personalet var veldig vennlig og ølet var utmerket. Avslappingen etterpå på senga var også gunstig, men det skal huskes at avslapping på senga er en del av timen. Altså en halvtime i badekaret og en halvtime på den oppvarmede sengen. Vi kan anbefale det til alle.

personalet var veldig vennlig. Maten smakte helt fortreffelig, oppholdet var veldig hyggelig, vi hadde sitteplasser i deluxe-området, der hadde du et bord for deg selv og ville også være godt beskyttet av glassfronten i dårlig vær. Båten stoppet for bilder.