1. Tsjekkia
 2. Praha
 3. Karlsbroen

Praha: Sightseeing med buss i det historiske sentrum

Produkt-ID: 59643
Se bildegalleri
Se severdighetene i Praha fra en åpen buss med panoramautsikt på en 2-timers tur i sentrum. Lytt til en fascinerende audioguide (tilgjengelig på 26 språk) og se gamlebyen, den nye byen, Praha slott og det jødiske kvarteret.
Om denne aktiviteten
Kanseller opptil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Mobilkupong
Varighet: 2 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter.
Direkte bekreftelse
Audioguide/høretelefoner
Slovensk, Spansk, Tyrkisk, Vietnamesisk, Kinesisk, Kroatisk, Tsjekkisk, Dansk, Nederlandsk, Engelsk, Finsk, Fransk, Tysk, Gresk, Hebraisk, Ungarsk, Italiensk, Japansk, Arabisk, Norsk, Polsk, Portugisisk, Rumensk, Russisk

Velg antall deltakere, dato og språk:

Laster...

Opplev

Høydepunkter
 • Se severdigheter i Praha fra komforten av en åpen buss
 • Nyt panoramautsikten over gamlebyen, Malá Strana og det jødiske kvarteret
 • Lær mer om Prahas historie og om dens politiske uro fra audioguiden
 • Rusle rundt landemerke-monumentene i distriktet ved Prahas borg
 • Besøk pilgrimstedet i Loretakirken
 • Oppdag de romantiske broene over elven Vltava
 • Se den astronomiske klokken på torget i gamlebyen
Beskrivelse
Se det beste av Praha fra en åpen buss og nyt panoramautsikten over alle de mest kjente severdighetene.

Turen starter nær torget i gamlebyen, hvor du kan beundre den astronomiske klokken. Fortsett gjennom den eldste delen av byen og beundre brosteinsgater som stråler i alle retninger. Høydepunkter i gamlebyen inkluderer rådhuset på tuftene av det gamle kongelige hoffet. Beundre mosaikken på dens fasade, som av mange er ansett for å være den vakreste bygningen i byen.

Se severdighetene i Josefov-distriktet, den tidligere jødiske ghettoen i Praha. Distriktet er omgitt av gamlebyen og dets landemerke-monumenter som inkluderer den gamle og den nye synagogen, og den spanske synagogen med sitt morisk-inspirerte eksteriør fra det 19. århundre. Se Prahas eldste overlevende gotiske bygning i form av St. Agnes-klosteret. Se nasjonale monumenter, som for eksempel operaen og det nye rådhuset. Beundre broene over elven Vltava, inkludert den berømte Karlsbroen.

Ved ankomst i distriktet ved Praha borg, vil du få en pause på 30 eller 40 minutter til å spasere rundt de berømte landemerkene. Besøk deretter pilgrimsmålet Loreta. Beundre den ekstraordinære arkitekturen til Dansehuset. Andre landemerker du vil passere på turen, inkluderer nasjonalmuseet, Rudolfinum og Kruttårnet.

Underveis vil du lære mer om historien til byen og dens berømte landemerker fra en forhåndsinnspilt audioguide på ditt eget språk (tilgjengelig på 26 ulike språk: Arabisk, kinesisk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, engelsk, finsk, fransk , tysk, gresk, hebraisk, ungarsk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, rumensk, russisk, slovensk, spansk, svensk, tyrkisk og vietnamesisk).
Inkludert
 • Transport med panoramabuss
 • Audioguide på 26 språk (hodetelefoner tilgjengelig)

Forberedelse

Møtested

Gå om bord bussen ved «Martin Tour»-kiosken i Prahas distrikt 1, gamlebyen (Stare Mesto), No. 1 Parizska Ulice, på hjørnet av torget i gamlebyen (Staromestske namesti), ved siden av St. Nicholas-kirken (Kostel sv. Mikulase). Den nærmeste metrostasjonen er «Staromestska» (linje A), en 3-minutters spasertur ned Kaprova Ulice

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon
Husk å ta med
 • Pass eller ID-kort
Godt å vite
Etter en pause i Prahas slottområdet, kan du til og med bli lenger og komme tilbake til sentrum med en sen avgang i henhold til rutetabellen.
Spar inntil 20%

Fra NOK 176 NOK 140 per person

Kundevurderinger
Samlet bedømmelse
4,2 / 5
basert på 616 vurderinger
Samlet oversikt
Service
4,2/5
Organisering
4,3/5
Verdi for pengene
4,1/5
Sikkerhet
4,4/5

Organisert av