Praha: Middelaldermiddag med ubegrenset drikke

Praha: Middelaldermiddag med ubegrenset drikke

Fra NOK 514 per person

Tilbring en kveld i hjertet av Praha, og nyt en 3- eller 5-retters middelaldermiddag med ubegrenset drikke. Bli underholdt av en spesiell middelaldersk forestilling som inkluderer sverdmenn, gjøglere og magedansere som alle opptrer til musikk.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Mobilkupong
Vis kupongen din på mobil eller papir
Varighet 3 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Direkte bekreftelse
Vert eller en hilser
Engelsk

Opplev

Høydepunkter
 • Tilbring en kveld i autentisk middelaldersk atmosfære
 • Velg mellom 6 lekre menyer for ditt 3- eller 5-retters måltid
 • Kos deg med en spektakulært middelaldersk forestilling akkompagnert av musikk
Beskrivelse
Velkommen tilbake til middelalderen! Denne morsomme og unike 3 timers opplevelsen bringer stemningen av fortiden til live i en middelaldersk taverna. Ingen detaljer er utelatt og det er masse å oppleve i løpet av denne middelalderkvelden. Se sverdmenn, gjøglere og magedansere som alle opptrer til musikk. Spis et deilig 3- eller 5-retters måltid (som du kan velge fra 6 ulike menyer), mens du nyter forestillingen. 3-retters middagen blir servert tidligere Drikk ubegrenset øl, vin og brus. Dette er en helt annerledes og underholdende måte å tilbringe en kveld i Praha på. Dra tilbake i tid og tilfredsstill dine smaksløker. Dette arrangementet egner seg for barn mellom 4-12 år.
Inkludert
 • Ubegrenset øl, vin og brus
 • 3- eller 5-retters meny (svinekjøtt, fjærkre, fisk, vegetarisk, vegansk eller glutenfri. Forespørres på forhånd)
 • 2,5-timers middelalderforestilling
  Ikke egnet for
  • Rullestolsbrukere
  Covid-19-forholdsregler
  Nåværende sikkerhetstiltak
  • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
  • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
  Krav til deltakere
  • Alle deltakere over 12 år og 3 måneder må fremvise enten bevis på full vaksinasjon eller bevis på en Covid-19-infeksjon innenfor de siste 6 månedene. Deltakere må også fremvise en negativ antigen-test tatt innen 24 timer før aktiviteten starter. Elever under 12 år og 3 måneder kan fremvise en alminnelig skoletest og bevis på deres alder i stedet for dokumentasjon for vaksinasjon eller infeksjon.
  • Alle deltakere over 18 år må enten fremvise en QR-kode for full vaksinasjon, en QR-kode for en Covid-19-infeksjon innenfor de siste 6 månedene, eller et dokument som bekrefter medisinske kontraindikasjoner for vaksinasjon med en negativ PCR-test som ble utført maks 72 timer før aktivitetens starttid

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Ankom restauranten Krčma U Pavouka 15 minutter før forestillingen starter. QR-koden på kupongen din vil bli skannet ved inngangen. I tilfelle det skulle være noe problem, så vil guiden stå foran restauranten med en oransje paraply.

  Åpne i Google Maps ⟶
  Viktig informasjon

  Husk å ta med

  • Behagelige klær

  Godt å vite

  • Velg menyen på forhånd: Svinekjøtt, fjærkre, fisk, vegetarisk, vegan eller glutenfri
  • Barn blir servert en 3-retters kyllingmeny: Kyllingbuljong med kjøtt og grønnsaker; Grillet kyllingbryst med potetmos eller pommes frites; Hjemmelaget kake. Bare tilgjengelig for barn mellom 4 og 12 år
  • Hvis du velger ulike menyer, men booker under samme navn vil dere automatisk bli satt på samme bord
  • På grunn av den nåværende situasjonen, foregår middelaldermiddagen med en kapasitet på 20 personer og oppover. Hvis kapasiteten ikke er fylt, vil du bli informert i tide
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,4 /5

  basert på 3764 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   3,9/5
  • Verdi for pengene
   4,2/5
  • Service
   4,3/5
  • Organisering
   4,2/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Veldig morsom opplevelse, lokaler med god stemning. Dette er en plass du drar på for opplevelsen nødvendigvis ikke for maten. Maten smakte godt, men savnet noen grønnsaker, salat eller lignende. Hvis du skal ha glutenfri mat så må du gi beskjed selv, de har ikke noe system på det. Alt i alt koste vi oss veldig, engasjerte underholdere.

  Les mer

  30. oktober 2019

  Stemningsfull kveld

  Forventingene til maten var ikke store, etter å ha lest andre anmeldelser av stedet. Likevel, maten var sørgelig. Fullt forståelig at dette skal være middelalder kost, men likevel blir det tommel ned. Derimot skal de ha skryt for langtidsstekt svin, nydelig. Ubegrenset med drikke så heller ikke ut til å plage noen nevneverdig. Skuespillerne har god innlevelse og mye humor. Showet var litt cheesy men det ble en utrolig god stemning i lokalet. Kle deg lett, her blir det varmt. Opplevelsen er verdt pengene

  Les mer

  7. mars 2019

  Er du opptatt av å drukke ubegrenset øl og Vin er dette et bra sted.Her var det påfyll Helen Tiden. Jeg syns at min sønn måtte vente litt lenge med å få påfyll av brus. Bra underholding. Men når jeg bestikte chicken and duck som hoved meal så forventet jeg ikke at det bare skulle väre kylling. Fisken til min sønn var tørr. De andre rettene var veldig gode. Morsomt å få prøvd dette. Og husk, det er høy sekjepipemusikk I 3timer! Bra lokale. God stemning. flinke underholdere.

  Les mer

  28. juni 2018

  Organisert av

  Produkt-ID: 63958