Adgangsbillett

Praha: Billetter til gamle rådhuset og astronomiske klokken

Aktivitetsleverandør: Prague City Tourism a.s.

Praha: Billetter til gamle rådhuset og astronomiske klokken

Aktivitetsleverandør: Prague City Tourism a.s.
Bestilt 41 ganger i går

Fra NOK 102 per person

Bestilt 41 ganger i går

Se Prahas eldste rådhus. Besøk det gotiske kapellet og de historiske statsrommene, få en titt på den indre mekanismen til den astronomiske klokken, og gå ned i det omfattende underjordiske rommet.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Vert eller en som hilser velkommen
Tsjekkisk, Engelsk
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Nyt fantastisk utsikt over Praha fra tårngalleriet
 • Se mekanismene i det berømte astronomiske klokken i Praha
 • Bli med på en omvisning til de underjordiske områdene ved det gamle rådhuset på flere språk
 • Utforsk det gotiske kapellet og statsrommene
Beskrivelse
Det gamle rådhuset ligger på det gamle torget og ble bygget i 1338 for å huse byadministrasjonen. Komplekset består av 5 bygninger. Den dominerende delen av bygget er et gotisk tårn med kapell og en unik astronomisk klokke, hvor de tolv apostlene roterer hver time mellom kl. 09:00 og 23:00. Start omvisningen i første etasje, hvor statsrommene ligger. Fotsett til det gotiske kapellet til ære for jomfru Maria og de seremonielle hallene. Etterpå tar du trappen opp til tredje etasje for å se det 70-meter høye tårnet og en fantastisk utsikt over Praha. Et guidet besøk under bakken ved det game rådhuset fra middelalderen er inkludert i billetten, sørg for å ikke gå glipp av det!
Inkludert
 • Adgangsavgift
 • Omvisning i middelalderundergrunnen (avhengig av tilgjengelighet, kan bestilles i kassen)

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Gå inn i det gamle rådhuset gjennom informasjonssenteret i 1. etasje eller den massive døren av tre, til venstre for den astronomiske klokken, og gå ovenpå. Vennligst vis kupongen din på billettkontoret, i 1. eller 3. etasje.

  Åpne i Google Maps ⟶
  Viktig informasjon

  Godt å vite

  • Det historiske rådhuset og klokketårnet holder åpent hver dag, fra kl. 09:00 til 19:00. På mandager åpner begge først kl. 11:00. Siste inngang er 20 minutter før stengetid.
  • Det historiske interiøret kan sees via en omvisning med eller uten guide (kan bestilles i kassen). Omvisningene tilbys på ulike språk. Siste omvisning starter kl. 17:00. Omvisninger på engelsk starter kl. 10:00, 12:00, 14:00 og 16:00, fra tirsdag til søndag. På mandager starter første omvisning på engelsk kl. 12:00.
  • Deler av det gamle rådhuset kan bli stengt på grunn av offisielle arrangementer.
  • Tårnet er åpent daglig fra kl. 09:00 til 21:00 (på mandager er det åpent fra kl 11:00). Siste inngang er 40 minutter før stengetid.
  • Løs inn kupongen din i billettkontoret i bygningens 1. eller 3. etasje.
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,3 /5

  basert på 1540 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   4,1/5
  • Verdi for pengene
   4,1/5
  • Service
   4,2/5
  • Organisering
   4,1/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Det var enkelt å bytte ut kupongen mot billetter. Vi tok rampene opp til visningsbalkongen selv om det var en heis tilgjengelig for en liten avgift. Flott utsikt over byen fra toppen. Vi tok en selvguidet omvisning i rådhuset på grunn av tidsbegrensninger, men neste gang ville vi ta den guidede turen da den også inkluderte de underjordiske områdene.

  Les mer

  7. september 2022

  Besøket viste seg å være veldig interessant og vakkert. Vi besøkte det gamle rådhuset og klokketårnet hvor vi kunne beundre girene som får klokken til å fungere. Et tips til italienere det er spesifikke tidspunkter for kjøring på italiensk. Også når du kjøper billetten be om også å inkludere besøket til undergrunnen.

  21. august 2022

  Veldig vakre monumenter. De fortjener å få besøk. Organisasjonen la imidlertid noe å ønske. Ved inngangen visste de ikke hva de skulle med billettene våre. Da vi prøvde å besøke tårnet oppdaget vi at vi trengte en annen type billett, men ingen visste hvordan de skulle gi oss den riktige veibeskrivelsen (heldigvis var det en heis!!!). Men til slutt arrangerte og besøkte vi alt.

  Les mer

  13. august 2022

  Produkt-ID: 209055