Vannaktivitet

Praha: Lunsjcruise på Vltava-elven – glassbåt m/ åpen topp

Praha: Lunsjcruise på Vltava-elven – glassbåt m/ åpen topp

Aktivitetsleverandør: Prague Boats s.r.o.
Snart utsolgt
Snart utsolgt

Fra NOK 346 per person

Oppdag magien til det historiske Praha fra dekket til en elvebåt på dette cruiset. Nyt en deilig lunsjbuffé om bord mens du seiler på Vltava-elven, og nyter byens ikoniske landemerker. Nyt de beroligende lydene av levende musikk underveis.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Varighet 2 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Bestill nå og betal senere
Reserver nå og betal senere for å bestille plass uten kostnader i dag. Lære mer
Lydguide inkludert
Tsjekkisk, Kinesisk, Engelsk, Spansk, Russisk, Tysk
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Beskrivelse

Dette cruiset gjennom hjertet av Praha kombinerer en sightseeingtur med en lunsjbuffé. Du vil bli ønsket velkommen om bord med en tradisjonell tsjekkisk aperitiff for å hjelpe deg å slappe av på reisen videre. Båten vil seile langs Vltava-elven gjennom byens historiske sentrum, forbi landemerker som Karlsbroen, Praha slott, Rudolfinum, Nasjonalteateret, Dansehuset, Emmaus-klosteret, Vyšehrad, Podolí-vannverket og det historiske Štvanice Power Stasjon. Karlsbroen er det mest ikoniske av landemerkene. Bygget på 1300-tallet av Charles IV, forbinder den byens Lesser Quarter med gamlebyen. Langs kanten av broen på begge sider vil du se utskårne statuer av helgener som er viktige for de tsjekkiske landene. Lunsjbuffeen er åpen under hele cruiset, og et liveband på båten spiller også under hele cruiset.

Inkludert
 • 2-timers cruise på elven Vltava
 • Buffet lunsj
 • Aperitiff
 • Online lydkommentarer og online kart tilgjengelig på 6 språk (tsjekkisk, engelsk, spansk, tysk, kinesisk og russisk)
 • Papirkart tilgjengelig på 16 språk
 • Live musikk ombord (trekkspiller)
 • Gratis Wi-Fi ombord

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Møt opp ved den lille bygningen med skiltet «Prague Boats» på Pier 3, som ligger ved Hotel Intercontinental og under Čechův-broen.

  Åpne i Google Maps ⟶
  Viktig informasjon

  Ikke tillatt

  • Kjæledyr
  • Bagasje eller store vesker

  Godt å vite

  • Flere typer båter opererer for denne turen, og typen båt du skal på er avhengig av tilgjengelighet
  • De fleste båtene som dette cruiset opererer på er tilgjengelige for rullestolbrukere
  • Det er et maksimalt antall personer per bestilling for vinduet. Hvis gruppen din er større, legg inn en ny bestilling, men det kan hende at du ikke sitter sammen
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,4 /5

  basert på 727 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   4,4/5
  • Transport
   4,2/5
  • Verdi for pengene
   4,4/5
  • Sikkerhet
   4,6/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Dette var utmerket for et avslappende par timer, mens turen langs Moldau kanskje ikke er det mest naturskjønne elvecruise jeg har vært på, men med de hyggelige bakgrunnslydene av trekkspill som spiller populære melodier og variasjonen av buffémat med både varme og kalde alternativer (som vi alle var mer enn fornøyd med). Det var godt organisert, brakte drinker til deg og deretter en rekke ansatte som kom rundt med betalingsenheter før slutten av cruise for å gjøre opp faner. Perfekt

  Les mer

  3. oktober 2019

  Beautifully clean boat. Very attentive staff. Plenty to eat and with a very varied choice there was something for everyone. Whether hot or cold or a mix of both you could visit the buffet as many times as you wanted. To finish off a great mix of puddings/cakes and cheese. Entertainment was included by an accordionist who sometimes burst into song as we were enjoying our delicious lunch. The only downside, which wasn’t their fault, was that we couldn’t travel the length of the River as was advertised. We were warned beforehand but didn’t feel the need to complain as we were leaving Prague that evening!

  Les mer

  30. april 2022

  Oversett

  Alt er godt organisert. Det eneste var at ruten var kortere enn forventet, men det var et trafikkproblem. Vi var fornøyd med alt annet! Middagen var god, ved inngangen ble vi spandert med becherovka, alle satt på en organisert måte. Båten er ny og komfortabel.

  19. oktober 2021

  Produkt-ID: 71030