Annen opplevelse

Praha: 1-times orienteringstur med buss

Praha: 1-times orienteringstur med buss

Spar opptil 20%

Fra NOK 155 NOK 124 per person

Se severdigheter i Praha på en 1-times orienteringstur med buss, og beundre monumentene i gamlebyen, den nye delen av byen og Malá Strana uten å gå av. Underveis kan du lytte til audioguiding ombord, tilgjengelig på 26 forskjellige språk.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Varighet 1 time
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Lydguide inkludert
Slovensk, Spansk, Tyrkisk, Vietnamesisk, Kinesisk, Kroatisk, Tsjekkisk, Dansk, Nederlandsk, Engelsk, Finsk, Fransk, Tysk, Gresk, Hebraisk, Ungarsk, Italiensk, Japansk, Arabisk, Norsk, Polsk, Portugisisk, Rumensk, Russisk

Opplev

Høydepunkter
 • Se severdigheter i Prahas gamleby, den nye delen av byen og Malá Strana
 • Lytt til audioguiden på ditt valgte språk, tilgjengelig i 26 forskjellige språk
 • Dra nytte av flere daglige avganger
Beskrivelse
Beundre severdighetene i Praha på en kort orienteringstur med buss, og se severdighetene uten å gå av Dra fra torget i gamlebyen, som ligger mellom Wenceslas-plass og Karlsbroen, og se forskjellige arkitektonsike stiler, så som tårnene og spirene i den gotiske Týnkirken og det gamle rådhuset. Fortsett til den nye delen av byen (Nové Město), bygd ved siden av gamlebyen på ordre av Karl IV av Det tysk-romerske rike. Kjør til Malá Strana der etniske tyskere dominerte i middelalderen. Se arkitektur hovedsakelig fra barokken. Returner til torget i gamlebyen på slutten av den guidete turen. Underveis kan du lytte til audioguiding ombord, tilgjengelig på 26 forskjellige språk.
Inkludert
 • Busstur
 • Transport til og fra hotellet

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Oppmøte ved billettkiosken, 1 Parizka gate, gamlebyen, distrikt 1. Billetkiosken er på hjørnet av torget i gamlebyen (Staromestske namesti) og nærmeste metrostasjon er "Staromestka" (A-linjen), 3-minutters gange fra Kaprova-gaten i retning torget i gamlebyen.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Husk å ta med

 • Pass eller ID-kort

Godt å vite

 • Audioguide på 26 forskjellige språk er også tilgjengelig.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,1 /5

basert på 277 vurderinger

Samlet oversikt

 • Transport
  4/5
 • Verdi for pengene
  4,2/5
 • Sikkerhet
  4,4/5
 • Service
  4,2/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Ekspressomvisning i byen sterkt anbefalt. Takk til Moses for hans tålmodighet, siden han hjalp oss og endret reservasjonen vår to ganger for å tilpasse den til vår forespørsel. Stor profesjonell. Det eneste jeg ikke likte var de gjenbrukte hodetelefonene ... det er fint på den ene siden, for da blir de kastet og de er mengder ubrukelig plast, men ikke veldig hygieniske ... bedre ta noen hjemmefra.

Les mer

2. desember 2019

Hvis du har veldig lite tid til Praha, gir denne turen deg en god oversikt over de viktigste severdighetene i byen og en appetitt på mer. Avgangspunktet er lett å finne, og lydturen på bussen er tilgjengelig på over 20 språk. Selv om båndet ikke alltid er synkronisert med den faktiske posisjonen, får du mye informasjon om Tsjekkia, Praha og mange severdigheter.

Les mer

2. september 2018

Es war eine anschauliche Rundfahrten und die Stunde war für uns und die Kleinkinder auch ausreichend. Man bekommt die wichtigsten Gebäude und Plätze gezeigt. Wir hatten das grosse Glück, als Familie mit 12 Personen, allein im Kleinbus zu sein. Verschiedene Sprachen kann man über den Guide hören. Das Personal und der Busfahrt waren sehr nett und freundlich. Es war sogar möglich, telefonisch den Termin zu verschieben, da wir bei Anreise etwas Pech hatten. Vielen Dank an das kooperative Team

Les mer

11. august 2022

Oversett

Produkt-ID: 75800