Legg til datoer
Praha

Aktiviteter for par

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
  • Eventyr
38 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 38

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 861 vurderinger

ytelsen var veldig bra

Aktiviteten som koster rundt 66 euro inkluderer forestillingen og et 3-retters måltid er utmerket. Sangerne virket veldig glade i prestasjonen og måltidet var godt. Scenen er liten, men har alt som trengs og så nær å se ansiktsuttrykkene til sangerne. Brosjyren vil bli gitt for bedre forståelse. Samspillet med menneskene ved samme bord var også godt. Det er også godt å sitte på 2-personersbordet for en spesiell anledning. (sangerne skal feire bursdagen din med en sang for deg). Balsalen var så pen og spesiell. Hotellet ligger i nærheten av gamlebyen i Praha, så jeg ikke kastet bort tiden min til å få hotellet til forestillingen. Toaletter var rene og fancy. De fleste av ansatte var hyggelige, men en servitør var for mye ivrig etter å ha folk til å drikke. Vannet er ikke gratis. Jeg vil gi poenget 7,8 av 10 for måltidet. Det var ikke utmerket, men det var bra (Men det amerikanske folket ved mitt bord sa at det var utmerket).

Kvelden på Mozart-middagen var rett og slett nydelig. Lokalet var lite som er flott - hvert bord får flott utsikt over showet. Musikerne og operasangerne var fantastiske! Jeg er ikke en stor fan av klassisk musikk, men showet var ikke så lenge, og de spilte mye av klassikerne som mange vil kjenne seg igjen i. Sang- / musikkspillingen ble gjort mellom kursene, så det er mulig å spise og ikke bekymre deg for å lage for mye støy eller bli distrahert. Den mannlige operasangeren var en virkelig godbit - veldig sjarmerende og morsom - en utmerket utøver. Maten var deilig! Ikke for utstopping, men la meg ikke sulten. Alt i alt en fantastisk ytelse av alle! Jeg vil anbefale denne opplevelsen på det sterkeste til alle som tenker på å besøke Praha!

Det var en fin liten båttur langs den vanlige ruten som nesten alle tar. Kapteinen var veldig vennlig og hjelpsom og forklarte et par ting om severdighetene på tsjekkisk og engelsk. Vi så imidlertid ikke noe du ikke kan nå til fots. Alt i alt en god forandring for å slappe av og unnslippe byens kjas og mas, i det minste for en kort stund. Verdi for pengene kan diskuteres.

Musikk på høyt nivå. Skuespillerne var svært tett på bordene, takket være at de kom i god kontakt med gjestene. Personalet var veldig hjelpsomme og smilende. Maten er veldig velsmakende, perfekt integrert i hele programmet. Et herlig sted. Jeg anbefaler det fra et rent hjerte!

Fantastisk flott !!!

fantastiske sangere og musikere. Overdådige omgivelser. Veldig god service. Anbefales!!!!