Legg til datoer
Praha

Ølsmaking- og bryggeriturer

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Dagsturer
  • Eventyr
27 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 27

Ofte stilte spørsmål om Praha Ølsmaking- og bryggeriturer

Hva er andre ting å gjøre enn Ølsmaking- og bryggeriturer som er verdt å besøke i Praha?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Praha er:

Hvilken Praha Ølsmaking- og bryggeriturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 590 vurderinger

Flott opplevelse, vi møtte fantastiske mennesker :) av alkohol i den første fulle klubben, kan du kjøpe ekstra cole eller red bull til en god pris. Den andre klubben var svak, men vi benyttet anledningen og gikk for å spise. Ytterligere to flotte klubber, god musikk og atmosfære. Siste klubb på veien, men du kan få en drink laget av en robot - det koster 240 CZK. Totalt sett anbefaler vi det, det er en god idé for den første natten i Praha :)

Vi er erfarne ølelskere. De smakte ølene er gode standardøl, en 8% porter er også inkludert. Vår guide Steve, fra New Zealand var flott. Vi lærte mye nytt om tsjekkisk ølkultur. Turen var på engelsk. Jeg anbefaler denne ølsmakingen på det sterkeste, mest på grunn av Steve. Takk Steve, du gjør dagen min!

Utmerket opplevelse rundt. Hastet og så mye mer av Praha enn vi trodde vi ville. Strålende guide i Malek som tok seg tid til å gi innblikk i Praha, byen og dens historie. Trygg til enhver tid og triklene er enkle å kjøre og kontrollere selv i brosteinsbelagte gater. Sterkt anbefalt og veldig god verdi.

Min familie og jeg hadde en fantastisk tid, og regnet hindret oss ikke i å nyte hvert sekund. Guiden vår, Sebastian, var fantastisk. Han var positiv, tålmodig og informativ. Guttene våre elsket det faktum at de ikke trengte å gå i 2 timer, men i stedet måtte sykle rundt med stil!

Vi har aldri vært på en tur som var verdt pengene to ganger. Suge en fin måte å orientere deg i Praha. Du får glimt til steder du vil utforske videre. Elsket den lokale kunnskapen fra guiden og syklene var super skjegg. Kan ikke anbefale dette nok.