Praha
Natteliv og barer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Praha Natteliv og barer

Hva er andre ting å gjøre enn Natteliv og barer som er verdt å besøke i Praha?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Praha er:

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 116 vurderinger

Kom tidlig og ble vist for å ta en kaffe eller øl. Audio tour som forklarer starten på selskapet til sluttproduktet. Interessant lytting og grafikk. Gikk gjennom en serie rom som hver forklarte en annen del av historien og bryggingen. På slutten fikk vi en gratis halvliter øl fra 6 varianter. En meny tillot oss å kjøpe snacks. Disse var veldig velsmakende, delte 4 mellom 4 personer, store porsjoner. Aktiviteten tok omtrent 90 minutter, selv om du kunne ha oppholdt deg lenger. Hyggelig morgen!

Vi likte det veldig godt, personalet var veldig hyggelig og diskret, det var en flott opplevelse det startet med en halv times bading i boblebadet i ølekstrakter med ubegrenset ølglede etterfulgt av en flott massasje og ytterligere 20 minutters avslapning i den varmende sengen. Definitivt sterkt anbefalt

Utmerket opplevelse rundt. Hastet og så mye mer av Praha enn vi trodde vi ville. Strålende guide i Malek som tok seg tid til å gi innblikk i Praha, byen og dens historie. Trygg til enhver tid og triklene er enkle å kjøre og kontrollere selv i brosteinsbelagte gater. Sterkt anbefalt og veldig god verdi.

Min familie og jeg hadde en fantastisk tid, og regnet hindret oss ikke i å nyte hvert sekund. Guiden vår, Sebastian, var fantastisk. Han var positiv, tålmodig og informativ. Guttene våre elsket det faktum at de ikke trengte å gå i 2 timer, men i stedet måtte sykle rundt med stil!

Vi har aldri vært på en tur som var verdt pengene to ganger. Suge en fin måte å orientere deg i Praha. Du får glimt til steder du vil utforske videre. Elsket den lokale kunnskapen fra guiden og syklene var super skjegg. Kan ikke anbefale dette nok.