Legg til datoer
Praha

Natteliv og barer

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Praha Natteliv og barer

Hva er andre ting å gjøre enn Natteliv og barer som er verdt å besøke i Praha?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Praha er:

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 116 vurderinger

Flott opplevelse, vi møtte fantastiske mennesker :) av alkohol i den første fulle klubben, kan du kjøpe ekstra cole eller red bull til en god pris. Den andre klubben var svak, men vi benyttet anledningen og gikk for å spise. Ytterligere to flotte klubber, god musikk og atmosfære. Siste klubb på veien, men du kan få en drink laget av en robot - det koster 240 CZK. Totalt sett anbefaler vi det, det er en god idé for den første natten i Praha :)

Les noen anmeldelser som sa at dette var et lite museum med to rom. Ignorer disse anmeldelsene. Mye å se og lese. Veldig informativ gjennomgående med smarte animasjoner på visse biter. Smakerne var av god størrelse og ganske velsmakende. Var også morsomt å tappe og merke ditt eget øl. Det var bare én person som kjørte det da vi var der, så du kan bare ha en kort ventetid - vær tålmodig, han kommer til slutt. Vil anbefale denne aktiviteten.

Enkel og tydelig kommunikasjon med personalet, interessante fakta om ølproduksjon. Alle var ekstremt sosiale og morsomme! Dessverre var tappemaskinen ødelagt og vi klarte ikke å fylle flaskene våre selv, MEN det som kom etterpå var uventet snill: fyren tilbød oss en tekstilpose jeg var interessert i gratis som en kompensasjon!

En flott og avslappende opplevelse! Vi hadde mye moro og en hyggelig tid. Personalet var veldig vennlige og hensynsfulle. Så vi kunne nyte badet (vi valgte to 30-minutters økter uten å bruke tid på solsengen) og den påfølgende massasjen. Det var også positivt at badene foregikk i separate rom – altså uten andre mennesker.

Badet har gjort det veldig bra, personalet var veldig vennlig og ølet var utmerket. Avslappingen etterpå på senga var også gunstig, men det skal huskes at avslapping på senga er en del av timen. Altså en halvtime i badekaret og en halvtime på den oppvarmede sengen. Vi kan anbefale det til alle.