Legg til datoer
Praha

Mat- og gourmetturer

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
  • Private omvisninger
15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Praha Mat- og gourmetturer

Hva er andre ting å gjøre enn Mat- og gourmetturer som er verdt å besøke i Praha?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Praha er:

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 353 vurderinger

Vi bestilte denne ekskursjonen til bursdagen min, og jeg kunne ikke ha ønsket meg en bedre måte å tilbringe bursdagen min på! Guiden Joseph var helt fantastisk, han vet ALT om landet, historien, naturen, politikken... absolutt alt. Minivanen som vi reiste i var superren og komfortabel, og det var til og med en individuell snackpose for oss alle. Maten på restauranten hvor vi spiste lunsj var også fantastisk! Takk skal du ha!

This was a 10 out of 10 for two truffle-lovers like us! Nela was so cute, and really enjoyed looking for truffles! Our guide was amazing aswell, and we left the experience feeling more educated on the history of truffles and the trufflehunting! We would really reccomend anybody who likes truffles or are interested in getting to know more about it to do this tour :-) Thank you so much for having us!

Jeg var ikke sikker på om jeg ville gå eller ikke, men så fortalte vennen min meg at vi kan prøve, og jeg takket ham for dette hele dagen. Det er en fantastisk tur, turarrangørene var super herlige og støttende hele tiden, de ga oss ikke bare kunnskap og informasjon, men de lot oss føle historien og den naturlige informasjonen om den.

Vi var en gruppe på 4 personer der 2 av oss ikke snakker engelsk bare på tysk. Først var det vanskelig for dem, men da Martin fikk denne informasjonen begynte han å snakke med dem på tysk. Alle likte kvelden så godt. Stedene var fantastiske, men ølene... helt verdt det og anbefales på det sterkeste. Takk for alt Martin!

Vi var alene med 2 personer på turen, guiden vår var veldig engasjert og kombinerte denne turen med en imponerende bytur og fylte den autentisk med liv! Maten i en eksklusiv restaurant var flott og ølutvalget med riktig bakgrunnsinformasjon var førsteklasses! Tusen takk, når som helst igjen!