Legg til datoer

Praha Kultur og historie

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Eventyr
  • Andre opplevelser
  • Kombinasjonspakker
  • Vannaktiviteter
195 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 13

Ofte stilte spørsmål om Praha

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Praha?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Praha er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Praha?

De beste dagsturene og utfluktene fra Praha er:

Dresden

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 15 836 vurderinger

Jeg har reist rundt i Europa i 1 måned, så jeg har tatt mange turer i forskjellige land, men dagens var den beste med Carlos (på spansk, siden jeg ikke husker navnet hans, Checo). Carlos har tatt oss til å kjenne Praha på en eksepsjonell måte, virkelig en unik opplevelse, vi har gått mye og lyttet til historiene hans i mange hjørner av byen, alltid med en kombinasjon av hans egne minner, siden han er en innfødt tsjekker, dessuten har vi ikke bare lært om de mest turistrike stedene, men han har vist oss steder som vi aldri kunne ha satt pris på uten ham, eller som har større sjarm. Jeg anbefaler å besøke Praha med ja eller ja, du vil ikke angre på det, siden de vil ha en historie for hver passasje i Praha. Tusen takk Carlos ❤️

Veldig kunnskapsrik guide. I mitt tilfelle var det bare min bror og jeg som brukte tjenesten; kanskje vi var heldige, men etter hva jeg forstår er det ofte rettet mot små grupper, og dette gjør turen tilpassbar! Vi har valgt hvilke deler av gamlebyen eller det jødiske kvarteret vi skal besøke, med den kloke guiden som gir oss nyttige forklaringer, avklaringer og kuriositeter. Endelig er utsikten fra klokketårnet enestående.

Highly recommend doing a tour like this. We learned a lot from our flute-playing guide, and got to see many interesting, historic and beautiful things. Especially moving was the building where they showed art made from the jewish children in Terezin. Would be helpful if the app had a tip option because nowadays we use cards for everything. Our guide deserved one.

Alt i alt en veldig god opplevelse som jeg vil anbefale til alle. Du kunne følge guidene våre veldig godt, og du lærte mye. Tiden på de enkelte stasjonene er imidlertid svært kort. Det kunne vært stille i museet og den lille festningen 30 minutter til. Likevel, absolutt anbefalt.

En veldig interessant og personlig omvisning, som jeg gjerne anbefaler. Jeg likte spesielt kombinasjonen Old Town Tour + Praha slott. Det var timet så perfekt at vi så vaktskiftet på slottet og kunne se Golden Lane, som er gratis å besøke etter kl.