Praha
Konserter og opera

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Praha Konserter og opera

Hva er andre ting å gjøre enn Konserter og opera som er verdt å besøke i Praha?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Praha er:

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 1 150 vurderinger

ytelsen var veldig bra

Aktiviteten som koster rundt 66 euro inkluderer forestillingen og et 3-retters måltid er utmerket. Sangerne virket veldig glade i prestasjonen og måltidet var godt. Scenen er liten, men har alt som trengs og så nær å se ansiktsuttrykkene til sangerne. Brosjyren vil bli gitt for bedre forståelse. Samspillet med menneskene ved samme bord var også godt. Det er også godt å sitte på 2-personersbordet for en spesiell anledning. (sangerne skal feire bursdagen din med en sang for deg). Balsalen var så pen og spesiell. Hotellet ligger i nærheten av gamlebyen i Praha, så jeg ikke kastet bort tiden min til å få hotellet til forestillingen. Toaletter var rene og fancy. De fleste av ansatte var hyggelige, men en servitør var for mye ivrig etter å ha folk til å drikke. Vannet er ikke gratis. Jeg vil gi poenget 7,8 av 10 for måltidet. Det var ikke utmerket, men det var bra (Men det amerikanske folket ved mitt bord sa at det var utmerket).

Kvelden på Mozart-middagen var rett og slett nydelig. Lokalet var lite som er flott - hvert bord får flott utsikt over showet. Musikerne og operasangerne var fantastiske! Jeg er ikke en stor fan av klassisk musikk, men showet var ikke så lenge, og de spilte mye av klassikerne som mange vil kjenne seg igjen i. Sang- / musikkspillingen ble gjort mellom kursene, så det er mulig å spise og ikke bekymre deg for å lage for mye støy eller bli distrahert. Den mannlige operasangeren var en virkelig godbit - veldig sjarmerende og morsom - en utmerket utøver. Maten var deilig! Ikke for utstopping, men la meg ikke sulten. Alt i alt en fantastisk ytelse av alle! Jeg vil anbefale denne opplevelsen på det sterkeste til alle som tenker på å besøke Praha!

En utmerket aktivitet og pause fra alle turer!

Vi var utrolig fornøyde med konserten. Det føltes ikke lenge og de tre musikerne (fløytist, fiolinist og pianist) var alle gode! De spilte noen kjente sanger og andre ikke så mye, men fortsatt utrolig underholdende og oppfylende. Du trenger ikke å kjøpe en billett til slottet for å delta på konserten. Konserten er absolutt verdt tiden din!

god kvalitet- passelig med 1 time, selv om noen av oss kunne tenkt oss en lenger konsert!

Historisk inntresant byvandring og fin konsert

Vi hadde en fantastisk opplevelse, sto til forventningene.